Но аз съм смела и моят праг на болка също е висок. Всичко мина нормално слава богу, бих казала бързо за 1 дете- 4 часа, но аз не отидох да вися в болницата, а си посрещах контракциите вкъщи. Мисля че и следящата Аг прецини правилно и за това така всичко. Това е моят опит. Всеки, разбира се, е индивидуална личност, и има право да избере най-доброто за себе си. Желая ти смелост и всичко да мине леко, каквотъо и да решиш
Кога ти е терминът всъщност? 

Първо, едно голямо честито на Svetlita. Пожелавам на теб и бебчето само прекрасни мигове от сега занапред. 

Да ти е жив и здрав юнака, и лека и безпроблемна бременност сега. Да, знам и аз за Сф, но се чудех дали да ходя като уж няма нужда. Просто по-малката ми сестра навремето се роди с лек шум на сърцето (но то май честичко се случва това) и се чудех дали не е добре и аз да проверя все пак. 
Да ти е жив и здрав юнака, и лека и безпроблемна бременност сега. Да, знам и аз за Сф, но се чудех дали да ходя като уж няма нужда. Просто по-малката ми сестра навремето се роди с лек шум на сърцето (но то май честичко се случва това) и се чудех дали не е добре и аз да проверя все пак. Препоръчани теми