Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 770
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Да, поставя се, но безплатно беше само слвед 1во дете. След аборти сам си я закупуваш. На теб ти предстои по-скоро 28 г.с.,така че ще се радвам, да споделиш опит как са минали нещата  Hug . Ще чакам да се похвалиш и след прегледа в Сф.

# 286
  • Пловдив
Аз ходих на ФМ в София при доц. Томова, която прави и фетална ехокардиография, тя е светило в тази област. Страхотен професионалист, определено си заслужава ходенето.

# 287
Роди св срамежливка! 3270г, 52см, ама ме поозори малко!

# 288
Роди св срамежливка! 3270г, 52см, ама ме поозори малко!
Честито! Отдавно чакаме тази новина. Надявам се да сте добре и двете и за напред по-лесно да ви се получават нещата! Скорошно възстановяване!  Hug

# 289
Може като ходиш в София да си запазиш час пак при д-р Евтимова,има инфо в нета,не си спомня къде работеше,но като потърсиш ще излезе и тел.

# 290
Диана 88 , честито и браво на  момичетата   bouquet Здраве и много щастие от тук нататък.

# 291
  • Пловдив
Честито и от мен   bouquet

# 292
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
diana.88 ,честито и от мен !Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!

# 293
 newsm44Честито и на двама ви diana.88! Много мили моменти ви пожелавам и послушно бебче!  smile3525

# 294
  • Пловдив
Diana 88, честито бебче! Бързо възстановяване на теб!   bouquet

# 295
Diana 88, честито бебче. Да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet

# 296
Благодаря, момичета! Живот и здраве, на следващата лекция в Мола, ще сме двете и ще се запознаеъе, ако искате!

# 297
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
diana.88 , как се чувствате с бебка,ще ви изписват ли вече?  bouquet
Ние чакаме да ни разказваш подробности - нормално ли мина раждането,предизвикваха ли го,окситоцин слагаха ли?Доволна ли си от лекарите в ОБ?

# 298
  • Пловдив
Здравейте, и моята бебка се роди - 3450/51. Раждането продължи дълго заради малкото разкритие и моето желание да пробвам без окситоцин и упойки. След 8 часа се съгласих на окситоцин и поисках упойка. Нещата бяха на косъм от секцио заради шийката на матката, която не искаше да се изглади и да пусне главата надолу по родовия канал, но все пак си родих бебка по нормален път (благодарение на екипа от лекари). Никога няма да забравя първия път когато я видях! Simple Smile

# 299
bambucha_85 - Честито бебче и на теб! Да расте здраво и щастливо!   bouquet
Къде ражда и с избор на лекар ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт