Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 523
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета Simple Smile сега открих темата и реших да се представя.

Бременна съм в 8ми месец, с термин 07.01, но ще съм секцио - за сега насрочено за 28.12 ( да видим ще седи ли бебчо до тогава). Следя се при д-р Ангел Ангелов във FiHealth. Той изражда в Селена, та там ще съм и аз..
Гледам, че сте коментирали по-назад темата за педиатрите.. и мен ме вълнува. От скоро сме в кичука, но не съм сигурна дали тук да търся. Май предпочитам да питам познати и дори и по-далеч да е, да е добър лекар ми е по-важно. Имам вариант за моята предишна ЛЛ, която е нещо като семеен лекар..но е малко от старата школа, та не съм сигурна и за нея.

Ще ви следя, мисля, че сте доста полезни..а когато мога аз да съм полезна, ще се включвам Simple Smile
Хубава вечер от мен!  bouquet

# 556
  • Пловдив
Здравей и добре дошла в темичката ни.Аз съм с термин 10.02 и съм от кичука.Имам дете на 3г и от познати с деца знам,че за квартала като добри педиатри препоръчват Николова и Генова.Аз лично съм ходила при Генова,но е малко груба и затова не я харесвам.Иначе като педиатър съм чувала много добри отзиви и приятелка,която е при нея доста ми помага със съвети за предпазване и лечение на настинки,грип и т.н.Но доколкото знам с направленията и двете са зле.
 А за раждането още се двоумя дали в ВМИ или в окръжна. С първото бях във ВМИ,а почти всички познати са за окръжна та още съм в чуденка.

# 557
И аз съм в Кичука, но май педиатъра ще е някъде другаде. Но все още не съм се насочила към конкретно име. А необходимо ли е да вземаш направление от личния лекар, за да отидеш при педиатър?

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 16:46 от addicted2U

# 558
Здравей и добре дошла в темичката ни.Аз съм с термин 10.02 и съм от кичука.Имам дете на 3г и от познати с деца знам,че за квартала като добри педиатри препоръчват Николова и Генова.Аз лично съм ходила при Генова,но е малко груба и затова не я харесвам.Иначе като педиатър съм чувала много добри отзиви и приятелка,която е при нея доста ми помага със съвети за предпазване и лечение на настинки,грип и т.н.Но доколкото знам с направленията и двете са зле.
 А за раждането още се двоумя дали в ВМИ или в окръжна. С първото бях във ВМИ,а почти всички познати са за окръжна та още съм в чуденка.

Аз родих преди два месеца в Окръжна и останах много доволна. Всички бяха мили и отзивчиви Simple Smile
Иначе и аз съм в Кичука, близо до парка Белите брези. Малката я записах при Дипчикова.

# 559
А необходимо ли е да вземаш направление от личния лекар, за да отидеш при педиатър?
Можеш да избереш педиатър за личен лекар на детето, така няма нужда от направления, освен за нещо специфично или за изследвания.

# 560
  • Пловдив
 Annie_V ти как роди в окръжна с уговорка с някой доктор или просто така на който попадна? Определено явно отношението там според всички е много по-добро.Аз лично грам не съм доволна от отношение и хигиена във ВМИ,но защо все си мислих,че там са по-добри специалисти незнам.И след като първото ми раждане беше много тежко сега наистина мисля повече.Иначе и аз съм близо до белите брези,но тази не я бях чувала.

# 561
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз съм до камео, ама не знам пак.. Вие как избрахте педиатър? По препоръки или на късмет? Аз искам хем да не претупва нещата, хем бих предпочела да дава адекватни съвети, а не просто ей така.. На мен ми е първо дете, не знам доста неща и ми се иска някой да ме насочва правилно..

# 562
Здравейте, бъдещи мами! Днес в 11:25 на бял свят се роди Петър - 50см., 3060г.
Беше доста тежко раждане, защото имаше усложнения и от нормално раждане стана спешно секцио, но важното е, че вече сме добре и двамата.
Щастието е неописуемо!  Crazy

# 563
  • Пловдив
Браво маме бързо възтановяване , жив и здрав да е малкия герой  Grinning

# 564
Честито да е жив и здрав юнака и много щастливи моменти с мама и тате.  bouquet

# 565
Честито! Да ви е жив и здрав!
Виждам, че има няколко мами от кв. Кичук Париж. Ще се радвам да се съберем някой път на кафе, а защо не и след време, когато, живот и здраве, се родят бебечетата Wink

# 566
Къде в Пловдив могат да се намерят сутиени за кърмене/бременни. В ХМ нямат размер като за мен, ужасно големи са. Аз търся нещо оформено и красиво, да наподобява нормален сутиен, а не от тези тънките, те не ми харесват.

# 567
Здравейте от мен!

Малко късно се включвам в темата. Моят термин е на 18.01.2016 г. Следя бременността си в Торакс. Аз също се интересувам от педиатри, но все още не съм се ориентирала.

Лека бременност на всички  Simple Smile

# 568
Annie_V ти как роди в окръжна с уговорка с някой доктор или просто така на който попадна? Определено явно отношението там според всички е много по-добро.Аз лично грам не съм доволна от отношение и хигиена във ВМИ,но защо все си мислих,че там са по-добри специалисти незнам.И след като първото ми раждане беше много тежко сега наистина мисля повече.Иначе и аз съм близо до белите брези,но тази не я бях чувала.
[/quot
Родих без избор на екип. Отидох сутринта с болки и 4см разкритие (яд ме е че не изчаках още малко в къщи обаче). Приеха ме веднага в предродилно и така... Който се падне. Бяха мили и отзивчиви. Раждането ми беше как да го кажа... Малко по-трудно от нормалното явно. Наложи се няколко пъти да се намесва главния доктор. Дори др Йончев дойде за малко, цивилен, тъй като щял да си тръгва точно. Но всичко мина, гушнах си бебето, постоях си три дни в болницата. Единственото, за което съжалявам е че не говорих за епидурална упойка... Ноо... Важното е че сме живо и здрави. Както казват, болката се забравя Simple Smile

# 569
Къде в Пловдив могат да се намерят сутиени за кърмене/бременни. В ХМ нямат размер като за мен, ужасно големи са. Аз търся нещо оформено и красиво, да наподобява нормален сутиен, а не от тези тънките, те не ми харесват.
По принцип съм виждала да продават само такива и то все бели. В някаква група във ФБ обаче мярнах едно момиче да продава някакъв, който изглеждаше доста по-добре от тези, не знам обаче от къде го е купила. ако не го бях видяла щях да мисля, че няма по-различни, но явно има.

Общи условия

Активация на акаунт