Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 537
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Честито! Да ви е жив и здрав!
Виждам, че има няколко мами от кв. Кичук Париж. Ще се радвам да се съберем някой път на кафе, а защо не и след време, когато, живот и здраве, се родят бебечетата Wink
[/quote
Дааа няма да е лошо. Ние си имаме и група във Фейсбук на майки от Пловдив. Ако искаш ме потърси. Аз съм Ани Куцарова

# 571
Къде в Пловдив могат да се намерят сутиени за кърмене/бременни. В ХМ нямат размер като за мен, ужасно големи са. Аз търся нещо оформено и красиво, да наподобява нормален сутиен, а не от тези тънките, те не ми харесват.
По принцип съм виждала да продават само такива и то все бели. В някаква група във ФБ обаче мярнах едно момиче да продава някакъв, който изглеждаше доста по-добре от тези, не знам обаче от къде го е купила. ако не го бях видяла щях да мисля, че няма по-различни, но явно има.
Aз съм си взела два много хубави предишната бременност от един магазин в София. Но и там нямат голямо разнообразие и не намерих 3-ти, който да ми стане, а ми се иска още един, защото вече две години само тях нося  Joy Във френски сайтове съм виждала прекрасни модели, но не става да поръчам без да пробвам.

# 572
 За сега съм на безшевни потници и си ми е удобно, но си мисля един сутиен, за някой по-така тоалет....

# 573
  • Пловдив
Идеята за среща ми допада.И без това откакто не ходя на работа само това и чакам.Искам и аз във фейсгрупичката.Но Ани не те откривам.Ако може да ме добавиш аз съм Катя Александрова (снимка до басейн).

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 23:24 от kati12

# 574
  • Пловдив
Хубави сутиени за кърмене има в магазин Карамел , който се намира в халите от страни.

# 575
Много благодаря, още днес ще отида да видя Simple Smile

# 576
А този магазин за бременни ли е или просто за бельо?

# 577
Здравейте, днес открих този  форум за бъдещи мами от 2015 и много се зарадвах. Казвам се Ваня и съм в 31г.с.Има ли създадена фейсбук група?

# 578
Днес не стигнах до там, но, ако си мисля за правилния магазин, е за бебешки дрешки (до бингото). Влизала съм 2 пъти, но не съм се сещала да попитам за сутиени.

# 579
  • Пловдив
Здравей Ваня  Simple Smile Аз съм в 28 г.с.Имало някаква групичка за пловдивски мами и аз чакам да ме включат в нея.
Ани,благодаря остава само да ме добавиш.

# 580
Ако може и мен да включите във ФБ групата. Благодаря предварително!

# 581
Здравейте,мами.Радвам се,че попаднах на вашата тема.Бременна съм в 8 г.с.и понеже от скоро живея в Пловдив не съм избрала дори гинеколог тук и се налага да пътувам.Ще се радвам ако ме насочите към добър специалист и някои по ЗК.Благодаря предварително.

# 582
Аз ходя при д-р Е. Станева в ДКЦ 7. Доволна съм.

# 583
Благодаря за отговора.Ще се радвам да организираме една среща на мамите в квартала.

# 584
Някоя от вас има ли списък с необходимите първи покупки за бебето и майката?

Общи условия

Активация на акаунт