Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 542
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Чак списък нямам, но мога да ти кажа какво се сещам.
За бебето - бебешко олио за гънките, тоалетно мляко/лосион за след баня за тялото, кремче против подсичане за дупето, спирт, марля, йод и някакъв спрей за пъпчето. Биберонка, шишета. Но, ако ще кърмиш прецени си за шишетата. Аз съм си купила едно и едно имам от помпата за кърмата.
Крем да си мажеш зърната, хубаво ще е да го имаш.
Вземи си някакъв без отмиване, за да не забравиш да го измиеш.
За теб ще са ти удобни гащи за родилки. Ако се сетя за някви други неща, ще пиша.

# 586
  • Пловдив
Срещичката за мамите от кой квартал и с бебета или с коремчета?

# 587
Аз съм за среща в централния парк. Или, ако има мами, които ходят в градинките на Бунарджика Simple Smile

Как става добавянето във Фейсбук групата?

# 588
  • Пловдив
Аз и за центъра съм съгласна.Само не разбрах мами с коремчета или бебета.Аз съм в 7месец и имам дете на 3г.А за фейса аз си написах името и уточнение как лесно да ме познаят и ме приеха.Ако не потърси Ани

# 589
  • Plovdiv, Bulgaria
Много ще е хубаво да се съберем и запознаем. В моето обкръжение няма много деца..и ще трябва да търся нови компании  Laughing
Но аз лично съм в 8 месец бременна, всичко ме боли и едвам се движа вече. Малкия мъж е седнал много ниско долу и направо едвам ставам, лягам, обличам се и се събличам.. За обуването да не говорим  Simple Smile
Но пък виж, като се роди бебока, живот и здраве, със сигурност няма да се ограничавам само с кичука. Аз обожавам да вървя, отделно ММ работи на центъра, наще живеят до кино фламинго, свекърите в Тракия... Таа ще пада обикаляне- бунарджика, центъра, гребната, тракийските паркове са хубави също. Само да е хубаво времето, мисля да прекарваме почти цялото си такова навън.  Blush Simple Smile

# 590
за ФБ групата ми пуснете линк към профила ви във фейса,аз ще ви пратя покана и я приемете ,а не както някой които продължават да питат "познаваме ли се",не се познаваме,но няма как да ви включа ако не сме приятели,групата е тайна и е за мами 2015,искам а се ограничим с това

# 591
Здравейте момичета, предлагам среща на коремчета. Аз също съм в Кичука. Ако искате напърво време там. На мен през седмицата ми е по-удобно и то преди обед, в 8м.  съм и сутрешните часове за сега са ми по поносими. Пък и си имам малък ученик и следобед с него се занимавам. Майчетата с бебоци имат по-друг режим и аз за сега не съм се включвала в срещите. Ако пък повечето предпочитате нещо по -централно, също съм за.

# 592
Момичета имали ли сте по време на бременност болки в кръста и крака (всъщност нещо като възпален нерв)? с какво се мазахте - може ли с алгезал, волтарен, фаатун гел? ще попитам и доктора ми, но реших и вас да попитам. В 8 м съм

# 593
На 26.11. от 9:30 ч. в р-т "Уникато" ще има лекция на тема "Масаж, гимнастика и закаляване на бебето"
https://www.facebook.com/events/1062471863765527/
Ако има желаещи от Кичука, можем да отидем заедно Peace

# 594
  • Пловдив
Аз идвам.От кичука съм.Ще дойда на лекцията и на срещата в кичука.Само да решим кога и къде.Аз за сега нямам претенции за време щом ви е по-удобно предиобяд ако искате към 10 ч ,но къде?

# 595
За съм и за двете. За лекцията може заедно да отидем. А в квартала някъде на приятно, където кажете.

Станислава, за сега чак такива болки не. Мисля че фастум и волтарена не може, но звънни на доки, ще те посъветва правилно

# 596
Аз на лекцията ще ходя с автобус. Живея до Лидъл и Кауфланд. Вие как ще се придвижвате?

# 597
Аз идвам.От кичука съм.Ще дойда на лекцията и на срещата в кичука.Само да решим кога и къде.Аз за сега нямам претенции за време щом ви е по-удобно предиобяд ако искате към 10 ч ,но къде?

Аз също го прочетох и ще дойда в ресторант Уникато. Ако има вече организирана среща в Кючука моля пишете

# 598
Най-накрая Ден на отворените врати в Окръжна болница: 2 декември 2015 г. от 13,30ч.

Пак в Окръжна болница, на 05.12. лекция на тема "Първи грижи за новороденото"
http://ag-plovdiv.com/news/index/

# 599
Аз съм с кола,ако искате да спретнем една организация днес, да се видим. Тъкмо седя и ми е скучно. Близо съм до Марса, Айсберга...

Общи условия

Активация на акаунт