Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 670
  • 734
  •   1
Отговори
# 90

Ден на отворените врати в Родилно отделение УМБАЛ "Св. Георги" - Пловдив

бул. Пещерско шосе 66

През м. юли ще ви очакваме на 08.07.15 и на 29.07.15г от 13ч.
Както винаги ще има фирмена презентация, лекция и отговор на въпроси свързани с предстоящото раждане, както и разглеждане на клиниката.
Заповядайте!

Някой ще ходи ли на 29-ти ??? Не ми се ходи сама а мъжа ми на дали ще се навие да дойде с мен Grinning

# 91
Аз живея близо до бившото Папараци .В Торакс ходя при доктор Христо Кунчев.Понякога много се чака,но като цяло съм доволна.Ще раждам или при него или при Кузман Кунчев.

Да за съжаление там наистина няма много паркове Sad  И аз мислех при д-р Х.Кунчев да се следя но в крайна сметка реших,че при жена ще мога да се отпусна повече,иначе за самото раждане понеже искам секцио засега обмислям той да води операцията но пак казвам има време Simple Smile

# 92
Ще ходите ли на лекциите за бременни в тия жеги!На 05.08 има в мола,06.08 в ресторант Уникато,а на 11.08 в Рива център.Аз мисля да отида ако чувствам добре,въпреки,че вече съм в девети месец.

# 93
Гергана, аз съм на линия на лекцията в мола. Дано лектора е друг, а не като в Тон Бонбон. Темата е същата, но ми се иска да чуя и друго мнение. За останалите лекции ще видя темите и ще реша.

# 94
Гергана, аз съм на линия на лекцията в мола. Дано лектора е друг, а не като в Тон Бонбон. Темата е същата, но ми се иска да чуя и друго мнение. За останалите лекции ще видя темите и ще реша.
OK Снежи,може да се засечем на някоя от лекциите.На мен на всички ми се ходи,защото ми е интересно,а и полезно да чуя нещо ново.Ако се чувствам добре със сигурност съм там.

# 95
  • Пловдив
Ще ходите ли на лекциите за бременни в тия жеги!На 05.08 има в мола,06.08 в ресторант Уникато,а на 11.08 в Рива център.Аз мисля да отида ако чувствам добре,въпреки,че вече съм в девети месец.

Можеш ли да ми кажеш часове на лекциите, само на 06,08 зная от колко е и какви са темите. Може и линк за да ги разгледам

# 96

Можеш ли да ми кажеш часове на лекциите, само на 06,08 зная от колко е и какви са темите. Може и линк за да ги разгледам
Разгледай тук Училище за родители в ПЛОВДИВ / moetodete.bg
www.moetodete.bg/uchilishte-za.../uchilishte-za-roditeli-v-grplovdiv.htm...

# 97
# 98
  • Пловдив
Разгледай тук Училище за родители в ПЛОВДИВ / moetodete.bg
www.moetodete.bg/uchilishte-za.../uchilishte-za-roditeli-v-grplovdiv.htm...
[/quote]

Благодаря, но съм на работа през деня, а в Рива център кога ще е

# 99
Na 11.08 ot 11 .00

# 100
  • Пловдив
\

Мерси много, но съм все на раб ота. До средата на август ще съм и след това няма повече, че 45 дневния болничен започва от началото на септември

# 101
Аз съм решила да ида на всичките но ще видим,за Уникато със сигурност ,че ми е близо за другите като стана сутринта ще решавам Grinning

# 102
Аз съм решила да ида на всичките но ще видим,за Уникато със сигурност ,че ми е близо за другите като стана сутринта ще решавам Grinning
На мен всички са ми далеч,но ще се разходя малко.Като гледам какво е времето може и тен да хвана и без това на басейн не мога да ходя сега Joy

# 103
Здравейте,днес бях на преглед при д-р Бачуров...........
съобщи ми ,че вече ще работи и той в Селена ....

# 104
За съжаление всички добри лекари отиват в частните клиники. Държавата ни не си цени хората, особено пълноценните образовани граждани. Гледат само да има за къщи и  социални помощи за бенните ни многодетни, необразовани и неплащащи данъци и осигуровки сънародници. Останалите са нужни само да пълнят хазната.

Общи условия

Активация на акаунт