Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 735
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
И аз мисля да отида на лекциите за кърменето и за раждането.

пишете ми на лични за добавяне към групата във фейсбук,ако искате,по лесна ще е комуникацията

# 106
За жалост в Окръжна вече не останаха добри лекари и колкото и да не ми се щеше и тя ми отпадна като вариант за раждане..   Crossing Arms
Така е,държавата не се грижи както трябва за хората,които наистина го заслужават и всеки гледа по-доброто..  Wink

# 107
Аз съм с термин ноември и също ходя в Торакс при д-р Христо Кунчев. Много мил човек, пишете ме и мен при раждащите в Торакс.

# 108
  • Пловдив
А някоя за Селена????

# 109
Аз съм с термин ноември и също ходя в Торакс при д-р Христо Кунчев. Много мил човек, пишете ме и мен при раждащите в Торакс.
Моят термин е в края на август,почти не остана.Искаше ми се да родя при Христо Кунчев,но разбрах,че ще излиза в отпуска.Има вероятност да родя при Роман Кунчев.Знам,че и двамата са много добри,за това нямам никакви притеснения.

# 110
Уау, супер много малко ти е останало до срещата с малкото човече.   Sunglasses Sunglasses
Пожелавам ти леко раждане и най-разкошното бебе на света.
И аз съм чувала само добри неща за Роман Кунчев, така че няма да сбъркаш, според мен.

# 111
Уау, супер много малко ти е останало до срещата с малкото човече.   Sunglasses Sunglasses
Пожелавам ти леко раждане и най-разкошното бебе на света.
И аз съм чувала само добри неща за Роман Кунчев, така че няма да сбъркаш, според мен.
Радостина,благодаря за хубавите пожелания.За мен е по-важно,че и при двамата ще ми е спокойно.Другата причина,поради която избрах Торакс е,че там обстановката е много по различна,не като държавните болници,там може малко да те травмират #Crazy.Знам,че храната е с кетъринг.Дават ти меню за деня и си избираш какво ще ядеш,което ми звучи добре.

# 112
Брадтовчедка ми е родила второто си дете там, но преди 8 години. Не ми е разказвала с подробности, но каза че всичко било супер и отношение и доктори и престой. Според думите на леля ми "ти вадят душата с памук, защото...плащаш".  Laughing

# 113
  • Пловдив
Другата причина,поради която избрах Торакс е,че там обстановката е много по различна,не като държавните болници,там може малко да те травмират #Crazy.Знам,че храната е с кетъринг.Дават ти меню за деня и си избираш какво ще ядеш,което ми звучи добре.
[/quote]

Преди 3 месеца моя приятелка роди там, при Мандов беше. Доволна е от обстановката, от персонала, с изключение само на една акушерка, но не зная името. Не и хареса само, че на втроия ден са я местили в друга стая на етажа.Проблем с упойката нямаше, както и с раждането. Храната е на кетъринг и става за ядене, за разлика от държавните АГ. Последно мисля, че беше 750 лв нормалното раждане, но може да са го вдигнали

# 114
Извън темата за Торакс, април месец лежах във Вми за задържане и даваха основно манджи. Някои от супите им бяха невероятно-вкусни за държавна болница. Не вярвах на очите.. И на корема си  Laughing

# 115
Извън темата за Торакс, април месец лежах във Вми за задържане и даваха основно манджи. Някои от супите им бяха невероятно-вкусни за държавна болница. Не вярвах на очите.. И на корема си  Laughing
На мен ми се наложи да лежа в хирургиите на Пещерско.Някакъв ад беше.Включат ти системата и отиват да си правят моабет ,няма кой да те погледне.Храна не получих никаква,както и никакво обяснение защо.Обстановката е мизерна,под всякаква критика.Издържах два дни на третия се подписах и си тръгнах по мое желание.Като цяло бях добре ,но в последствие разбрах ,че трябвало да стоя поне 5 дни,за да си усвоят средствата по здравна каса. #Cussing outПълен ужас,на никой не го пожелавам.

# 116
Е, в кое отделение това?
Акушерките там са незаинтересовани, това е факт. Но пък аз лежах в патологична бременност и банята беше чисто-нова след ремонт. Теракот, дограма, топличко вътре. Не казвам, че лъжеш, просто си имала лош късмет.
А кой доктор те прегледа като те приемаха? При мен някаква млада фръцла, която се държа много невъзпитано. #Cussing out

# 117
Аз имах проблеми със стомаха и бях в друго отделение.Не съм очарована от това ,което видях там.Поради тази причина съм с две ръце за частните клиники. Wink

# 118
Май моето раждане при Кунчев е най-скоро. Секциото ми е др. седмица и ще се постарая да дам прясно инфо от първа ръка.

# 119
Здравейте и от мен:),с термин 6 август съм-имам още малко време.Ще раждам в Селена за сега нормално но ще имаме готовност и за секцио.

Общи условия

Активация на акаунт