Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 448
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 635
La finestra di fronte (2003) http://www.imdb.com/title/tt0352343/ http://DMCA-removal-from-Google/info?id=270054&hit=1 този съм го гледала поне 3 пъти - не е типична романтика , но ми харесва много

# 1 636
  • ту тук, ту там
Жаки, не съм срещала в електронен, аз я чета от библиотеката.
Да, как е малката Жаки днес, покашля ли? За нас ЕнТИТус е страхотен сироп, много помага на Борис, пресича за два дни всяка кашлица. 3х2,5 мл даваме.

# 1 637
Алиска, добре дошла. Лекаря ми написа бележка за две седмици, но аз нямам толкова. Тук на година имам право на 12 дена платен болничен. Двете седмици мога да ги ползвам като неплатени, но не ми е момента. Ще куцукам някак  Joy. Смешно ми е, защото не съм слизала от токчетата от поне 10 години и сега ще си разваля имиджа Simple Smile.

Жаки, как е дребосъчка? Много гадно е с това непрекъснато боледуване. Моет дете беше здраво, но аз бях точно като Жаки. Бронхит, ангина, бронхит, синузит и така, а и на градина не съм ходила. Горката ми майка, но като влясах в пубертета и спря от раз. От тогава до сега не съм пила почти никакви лекарства.

Гита, пускала ли си рисунки на дъщеря ти? Бих се радвала да видя, ако ти се споделят.

# 1 638
Всички, препоръчани съм гледала, на Алсиска първия два пъти:) Търсих в Замунда нещо ново, ама не си харесах...
На Жаки току що й правих инхалация, диша повърхностно, кашля само, като легне. През ноща доста се измъчихме.
Лекарят каза да изчакаме ден, два ако не вдигне температура да опитаме без АБ, ако минем метър ще е прецедент... От 1 сме на море, ако не се влоши разбира се. До 4 г щяла да е така, как го търси с такава точност не знам.
Даун, как до пубертета, бе?! Ти ме отчая, ще се гръмна вече. Мими е здрава, като камък, никога не е боледувала, а това малкото ми взе здравето!

А сега ще видя азиатския и този на Жармен, благодаря.

# 1 639
Алиска, страхотна усмивка....Simple Smile

Борис за 2ри път пълни памперса сериозно...освен картофена яхния на вечеря (но и аз ядох) и царевица...нещо разхлабващо не е ял. Сега се чудя дали е лепнал вирус (не е чак до там зле положението) и да му давам ли нещо за стомах като се събуди...

И на мен ми се гледа нещо, ще си пусна от вашите предложения някой.

Днес сутринта довърших една книга....уж кримка, ама голяма боза се оказа.

# 1 640
Азиатските са много хубави -ама ми е бариера да гледам хора с дръпнати очи -уж не съм расист и аз Grinning  Нали и аз малко мязам на тях и години наред ме тормозеха с такъв прякор + още един -ама него си го харесвах повече Grinning

# 1 641
От мен -този....мисля, че има и английска версия, не съм го гледала.......но оригинала си заслужава , истински любовен филм  Wink

# 1 642
  • Euskal Herria
Алиска, добре дошла! Може да пишеш, че си ряпа, ама си хубава ряпа  Grinning!
Жаки, моят мъж до пубертета е изкарал към 12-13 пневмонии, даже е стигал и до сериозни усложнения. И после е спрял да боледува.
Напоследък съм основно на книги в електронен формат, че най-лесно и бързо се снабдявам с тях. Имам доста голям архив. И използвам всевъзможни торенти, програми и "помощ от другарче", за да се снабдявам.
А филми не помня откога не съм сядала да гледам - по мой избор, целенасочено. Предпочитам да чета или с  някое от моите пипкави хобита да се занимавам. Последно правих две картички за рожден ден.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 14:54 от YanaDG

# 1 643
  • Ланкър, планините Овнерог

Гита, пускала ли си рисунки на дъщеря ти? Бих се радвала да видя, ако ти се споделят.
Ами аватарът ми е нейно дело  Simple Smile
Иначе това е рисунката от вчерашния изпит (на финала тайно е снимала, така че ще я махна по-късно)
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 15:59 от Гита Ог

# 1 644
Гита,талантливо ти е детето,пожелавам и само успехи и занапред.И аз като малка много обичах да рисувам ,даже ходих известно време на курс.Не е лесно занимание и изисква много търпение.До ден днешен помня как рисувахме една жаба в продължение на седмици Grinning

# 1 645
Жаки, аз рано влязах в пубертета  Embarassed. Разбирам те, аз сега си давам сметка на зора на майка ми. И моят син никога не е боледувал, даже съм си мислила, че тя ме е изнежвала много, но ето ти си гледала и Мими и Жаки пък са различни. Поне нали ти казвам, след това много рядко боледувах. Миналата година и тази са ми по-тегави, но вирусите бяха гадни, но пак не съм пила антибиотици.

So what, страхотна идея ми даде  Peace. Въобще не се бях сетила. То не ми е далече от гарата, но все пак.

Гита, аватара е страхотен. Вчерашната рисунка е скучна, но по правилата. То детето не е виновно на изпит е така. Аз съм ходила на уроци по рисуване (исках да кандидатствам в художествената академия). Впечатли ме, че е сложила сянка от най-лявия обект върху вазата. Повечето деца биха го пропуснали.

Жармен, аз нямам проблем да гледам каквито и да е хора, но и на мен до скоро азиатците ми се струваха еднакви. Сега мога спокойно да различа с точност 80-90% кой е от Китай, Корея, Япония, Виетнам, Малайзия или Тайланд. Различно си изглеждат като пообщуваш с тях.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 14:59 от Down Under

# 1 646
Аз поспах до 14 часа  Laughing Добро утро! Детето е при майка ми. Много съм безотговорна, нали?  Flutter
Алиска, добре дошла!

# 1 647
Така е, понякога наистина няма смисъл. Дори и да ти дадат 1200 ще ги изхарчиш в успокоителни докато ги мислиш Simple Smile. Аз имах много свястна гледачка, която го взимаше от училище, но пак ми беше притеснено. Едно е да го оставя за една вечер, друго е ежедневното размъкване по разни мероприятия.
Пак казвам, с едно дете не е невъзможно и съм го постигнала някак, но ако имах повече деца щях да се лиша от работата си.

Между другото една от най-близките ми приятелки не работи от както е родила дъщеря си (тя сега е на 22). След 10 фодини в къщи не е лесно да започнеш работа, а и какъв е смисъла? Тя има в пъти по-интересен живот от моя. Пътува, чете, ходи по всякакви мероприятия и общува с далеч по-широг кръг от мен. Вярно е, че може да си го позволи, но пък това не е грях.

Аз също имам такава приятелка (да не е една и съща? Joy). Но аз не мога като нея. Иначе и завиждам благородно за душевното спокойствие и баланс. Само че аз съм друг тип. Не мога да стоя без работа. Винаги си намирам какво да правя. Да стоя вкъщи с децата би ме убило. Много е съблазнително като идея, но не е за мен. Имам и друга приятелка, с три дъщери, която започна работа когато и третата дъщеря започна училище. Тя е кинезитерапевт и може да работи когато и е удобно. Това е идеалния вариант, но пак не е за мен. Аз съм кариеристка, макар да овладях амбициите си донякъде. За мен моя вариант е идеален. Но не е лесен, особено без никакви близки наоколо.

# 1 648
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита,талантливо ти е детето,пожелавам и само успехи и занапред.И аз като малка много обичах да рисувам ,даже ходих известно време на курс.Не е лесно занимание и изисква много търпение.До ден днешен помня как рисувахме една жаба в продължение на седмици Grinning
Благодаря  Simple Smile

Аз едно цвете не мога да нарисувам като хората... С индигото едно време бях много добра   Mr. Green

# 1 649
  • София

Оох, одеве се хилих с колежките ми. Публикували са  снимка в дневника на едната, коментарите, които последваха, ме карат с глас да се смея.
Скрит текст:
Shocked
Това аз съм го снимала!
Снимката е от преди 3-4 години някъде.

Общи условия

Активация на акаунт