Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 103

• 56 753
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
для днк нужен волос с луковицей (корнем), а этот был обломанный, поэтому нельзя)

Това пък за сефте го чувам...и какво сега newsm78...Солмаз поднесе кафе...отпечатък от червилото и ...или от устните ще вземат...боже мили,да им имам проблемите

# 31
Озкан отвсякъде оцапан ,ама знае ли се ,сега може да изживее баш бащинство , а  ако и бебека е еркек ,ще забрави всичко и всички ,без парите ,разбира се ...
Швабкинята го плаши все с баща си ,може и да си намери майстора ....

# 32
Хайде сега Хазалка няма да ходи...Боже какво ще преживява Джансу  и ако Хазал ѝ вмени вина ...не ми се мисли........

Нищо чудно bowuu...Хазал е способна на това...освен, ако комата...опс ...удара не и е промил мозъка и стане добричка newsm78 Joy Joy Joy

Оффффф, не вярвам, пак прнебрежително погледна Гюл..... Обаче разговорът на двете майки беше показателен, дали пък те няма да се променят и да започнат да се разбират...... newsm12 newsm17

# 33
для днк нужен волос с луковицей (корнем), а этот был обломанный, поэтому нельзя)

Това пък за сефте го чувам...и какво сега newsm78...Солмаз поднесе кафе...отпечатък от червилото и ...или от устните ще вземат...боже мили,да им имам проблемите

Това е базата на която се прави ДНК ,да има корен

# 34
Хайде сега Хазалка няма да ходи...Боже какво ще преживява Джансу  и ако Хазал ѝ вмени вина ...не ми се мисли........

Нищо чудно bowuu...Хазал е способна на това...освен, ако комата...опс ...удара не и е промил мозъка и стане добричка newsm78 Joy Joy Joy

Оффффф, не вярвам, пак прнебрежително погледна Гюл..... Обаче разговорът на двете майки беше показателен, дали пък те няма да се променят и да започнат да се разбират...... newsm12 newsm17

И...аз се замислих newsm78...Дито ми изглеждаше искренна,ама ...знае ли човек... Thinking Thinking Thinking

# 35
Не разбрах добре ,но Джандан не предложи ли на Йозки да даде пари на Нурай newsm78...Йозки ясно и каза ,че няма да се жени... Crossing Arms

# 36
Значи все пак сценаристите си карат по рамковия сценарий, някой беше писал, че в корейския вариант едното момиче оглушава и в крайна сметка всяко си отива при рождените родители...... Това трябва да очакваме......

# 37
Аз ще ви оставям мили момичета, 10% хванах от филма, ще чакам да го качат и после ще сложа и по-важните реплики, че така не съм в час изобщо...... Лека и спокойна нощ ви желая!  Hug Hug Hug

# 38
Не съм догледала 29 на руски ,затова...вие разбрахте ли всъщност за какво се скараха ДЖ и Ха...някой праща обидни определения на Дж и тя мисли ,че е Хазал,това ли е... newsm78

# 39
Значи все пак сценаристите си карат по рамковия сценарий, някой беше писал, че в корейския вариант едното момиче оглушава и в крайна сметка всяко си отива при рождените родители...... Това трябва да очакваме......

Демек...Хазал при Дито а Джансу при Гюл..

Там не беше ли обратното newsm78...кой при когото е живял,/отгледан/ остава при него...

# 40
И  аз очаквам добър изход за децата ,но защо трябва да е за сметка на едното дете , не може ли без това !?!?!
Казвам го със съжаление ,но Хазал сама си търси и създава проблемите ,така и не се примири с това ,че в живота на Гюрпънар-ови има още едно дете ,което е повече Гюрпънар от нея ,макар и без да го е искало ..Джансу си отиде при майка си и знае две и двеста ,ама Хазал-джим знае само две хиляди ,че и нагоре... ама дедко  Рахми ,егоист до мозъка на костите и фалшив интригант..

# 41
Много хубава серия...много ми хареса Laughing Heart Eyes...ееее...пак си поплаках...припомних си...една друга майка как обича децата си...Джемиле...офффф... ooooh! Whistling
Музиката в болницата ...бягащите родители...всичко това ,доста ме впечатли...взеха да се стягат сценаристите bowuu...добър предпоследен епизод...даже бих казала ...отличен...перфектен... smile3501 newsm20

# 42
Свееее,благодарско за хубавата тема !

Да си я изпишем с добро настроение и удоволствие от сериала !

# 43
Тежък епизод ,но много близък до реалността!
[/i][/b]

# 44
И  аз очаквам добър изход за децата ,но защо трябва да е за сметка на едното дете , не може ли без това !?!?!
Казвам го със съжаление ,но Хазал сама си търси и създава проблемите ,така и не се примири с това ,че в живота на Гюрпънар-ови има още едно дете ,което е повече Гюрпънар от нея ,макар и без да го е искало ..Джансу си отиде при майка си и знае две и двеста ,ама Хазал-джим знае само две хиляди ,че и нагоре... ама дедко  Рахми ,егоист до мозъка на костите и фалшив интригант..

Дано, дано Praynig...а за Хазал си напълно права... bowuu
Детко Рахми вече се осъзна...мисля ,де... newsm78 bowuu
Но...и Дито има вина...,че и Джи...нямаше разговори с Хазал...малко я оставиха на самотек bowuu Sad

Общи условия

Активация на акаунт