ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 801
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми помага сутрин лъжица чаена пчелен прашец и една капсула синергин Simple Smile

# 61
Не ти ли е рано за гинко билоба  Wink

# 62
Психотерапевта ми предложи да ги пия тези двете Simple Smile

# 63
Страшничето си се пие по указанията, само да не се прекалява с дозата, че е отровно. Питала съм нашия психиатър, в работата. Той не е там да ни лекува де, учен си е при нас. Та той ми е казвал, че няма проблеми да се пие с други лекарства. Аз го бях зарязала месец, сега пак го почнах, а нали намалявам АД-то, и се чувствам много добре Grinning

Аз от 3-4 седмици взимам сутрин по 20-30 зърна сушено годжи бери. То  регулирало нивото на мелатонина. А освен това се и отслабвало от него Wink Колко е вярно това за отслабването ще видим, но поне е много полезно.

# 64
Добре де 4сесии вече до психотерапевт а напрежение си имам в главата и съм все едно пиян Simple Smile но пък атаките сърцебиенето изчезнаха и спя спокойно.Сигурно трябва повече време Simple Smile Вие как сте,как се справяте Simple Smile

# 65
Джери и аз мислех, че се отслабва, но от 1 година и повече всеки ден дъвча Годжи бери и с прясно съм опитвала-ама няма отслабванеееееееееееее.

# 66
Повече секс и ябълки и ще отслабнете Simple Smile то е хубаво когато има за какво да се хванеш Grinning

# 67
Али, бе и аз си вярвам ли вярвам, че и чиа дъвча. Нали е полезно, да се надяваме. Вииж какъв ефект има при теб - каква си финничка станала. Гледам аз във Фейса.

Какво да правя ooooh! Всяка сутрин тренирам. Сега лятото и тичам на стадиона, въртя въже там, нали за нас, не добре с главите, било добре на въздух, сред хора. Ако не, в нас си имам тренировъчни програми. После ходя пеш на работа из парк, та това било полезно не само за тонус, а и за главата. Де що изкарам някои лев го давам за екскурзиики по планините. Гледам да не ям тестено, повече месо, протеини и салатки. Само от време на време някоя чашка е в повече. Е, няма отслабване. А и в секса се старая Laughing

Абе, знаеме си - Зорът е докато откачиш, после става лесно Laughing

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 11:21 от Jerry F

# 68
Да бе, финичка.....то това са снимки отпреди 2 години......и аз ям и чия и ленено семе, ама тц...

# 69
Здравейте на всички.Нека и аз да се включа.Преди две години започнах да получавам така наречените паник атаки,успях да ги овладея с помоща на АД,които спрях защото много ми се спеше от тях и почнах да имам проблеми с ученето и ходенето на работа.Сега съм на моменти много добре и моменти депресирана и постоянно мисля за проблемите си.Вие как се справяте с тези периди на кризи?

# 70
включвам се и аз.... по принцип съм със ПА  но от месец имам и натрапливи мисли ... вие как се справяте с мислите имали някой като мен ?

# 71
Аз имам натрапливи мисли,то нали оттам идва и проблема,замисля ли се много и ме замае малко,ако се отдам изцяло и сърцебиене но рядко вече.Аз се справям с психотерапия,вечер разходка с кучето Simple Smile забравя ли за това,нещо да се разсеям всичко изчезва,като нов съм.Мисля си че то идва и като лека депресия Simple Smile

# 72
Аз имам натрапливи мисли,то нали оттам идва и проблема,замисля ли се много и ме замае малко,ако се отдам изцяло и сърцебиене но рядко вече.Аз се справям с психотерапия,вечер разходка с кучето Simple Smile забравя ли за това,нещо да се разсеям всичко изчезва,като нов съм.Мисля си че то идва и като лека депресия Simple Smile

Аз едва успявам да си ги избия от главата постоянно имам чуството че ще ми стане нещо и някакво чуство на напрегнато очакване че ще стане нещо лошо ... ужасно е просто  Rolling Eyes

# 73
    Колко горе-долу според вас  трае лечението с АД?

# 74
Как сте тези дни? На мен ми е много замаяно и тревожно  Tired

Общи условия

Активация на акаунт