ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 21

• 133 036
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
И аз чух за него,но в нета неоткрих нищо за него,къде е преглеждал преди,най вероятно пак там ще е като се върне

Има много информация за него в нета. Но по принцип кабинетът му е на Пушкин -недалеч от хотел Черно море. Ако се чуя с него и разбера кога ще се връща, ще те информирам.

# 646
Е толкова ли няма кукувци (като нас) в тая държава, че се заръгнал да изследва чикакските луди Laughing
Знам, че там ще е докторант на, предполагам, известен професор. Само дано се върне...

Аз снощи си маанах едно шише много хубаво червено вино, сега съм Sick, и на един цял голям каснакс съм днес, та ме заши и той Laughing

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 12:57 от Jerry F

# 647
Как се чувствате като пиете алкохол докато сте на лекарства? Аз не смея и 50 грама ракия да пия, а през ден пия по половинка. Не знам как би ми понесло.
Днес срещнах моята психиатърка. Учуди се колко съм отслабнала. Каза колкото искам да пия Есобел през ден и да спирам ( месец-два). Някой, ако е спирал Есобел да сподели моля как?

# 648
И аз чух за него,но в нета неоткрих нищо за него,къде е преглеждал преди,най вероятно пак там ще е като се върне

Има много информация за него в нета. Но по принцип кабинетът му е на Пушкин -недалеч от хотел Черно море. Ако се чуя с него и разбера кога ще се връща, ще те информирам.
  bouquet

# 649
Как се чувствате като пиете алкохол докато сте на лекарства? Аз не смея и 50 грама ракия да пия, а през ден пия по половинка. Не знам как би ми понесло.

Аз като бях на Деанксита си пийвах по няколко бири без проблем. Сега като съм на Флуанксол и Пароксетин един път точно на РД-то ми пих една бира и на другия ден ме болеше главата. Седмица по късно си бях поръчала коктейл секс на плажа. В това май водка и ликьор има. Леко го разредих с вода. На другия ден нищо ми нямаше.

# 650
Не пия нищо освен вода, тъй че тази дилема поне я нямам. А колко хора са ми казвали, че ако пия малко алкохол ще се чувствам по-добре и щв забравя за всичките си неврозни проблеми, ама не ми се вярва да е така Simple Smile)

# 651
  • шумен
neli_20 Hug,не бях влизала скоро в темата,но да ти кажа че аз съм също на коаксил и ксанакс при нужда.Започнах да се подобрявам, но на мен ми изписаха и атаракс.Трябва да се въоръжиш с търпение нещата ще се получат, но всичко става много бавно.Не съм чела предните ти постове и незнам от колко време си така,аз се влача вече 5 месец.Състоянието ми няма нищо общо с това което беше в началото,а то беше кошмарно.Има светлина в тунела така че една голяма  Hug от мен на всички "колежки"по съдба.

# 652
neli_20 Hug,не бях влизала скоро в темата,но да ти кажа че аз съм също на коаксил и ксанакс при нужда.Започнах да се подобрявам, но на мен ми изписаха и атаракс.Трябва да се въоръжиш с търпение нещата ще се получат, но всичко става много бавно.Не съм чела предните ти постове и незнам от колко време си така,аз се влача вече 5 месец.Състоянието ми няма нищо общо с това което беше в началото,а то беше кошмарно.Има светлина в тунела така че една голяма  Hug от мен на всички "колежки"по съдба.
Благодаря за куража. Как ги вземаш атаракса и ксанакса? Имам и атаракс, но го пия като немога вечер да заспя. Иначе коаксил вече месец го пия, но не мога да твърдя че има някаква голяма разлика с преди... Simple Smile

# 653
А възможно ли е от нови лекарства да се получи забавяне в месечния цикъл ? Пия пароксетин по половинка и флуанксол.

# 654
Аз съм пила флуанксол и не съм имала проблеми с цикъла. Но пък другия препарат не съм го пила. Thinking

Възможно ли е да си бременна?

# 655
На 29.08 ми беше последния полов контакт като мъжа свърши отвън. На 8.09 ми дойде нормален 5 дневен цикъл и количеството като преди същото. Обаче забелязвам, че повече ми се яде и гърдите ми са леко увеличени. То това с яденето може и от лекарствата да е, а може и от витамините марсиянци на детето с които се тъпча понеже той не ги харесва. Вчера трябваше да ми дойде, ама нещо не идва. Правих от тези обикновените тестовес легенчето и лентичката. Отрицателен. Не знам от какво може да е това забавяне.

# 656
Пробвай с полов контакт, не се шегувам

# 657
  • шумен
neli_20,атаракс го пия сутрин половин и следобед половин,коаксила по същата схема.Аз го пих тоя коаксил близо 3 месеца и наистина много бавно става, но става HugОт две седмици не взимам нищо,не съм много ок,но пък не съм и като преди.Вчера си купих чай ,ще пробвам него.Нервността и напрежението все още ги има ,но всичко е поносимо и при нужда вземам валериан/да отбележа че преди валериан,валидол изобщо не ми действаха,ксанакс и това е/.Дано съм ти била полезна и наистина съм ти дала кураж Hug

# 658
Пробвай с полов контакт, не се шегувам

Хаха, трябва, ама с това ми състояние толкова съм се наплашила вече и от секса-

Дойде ми тая сутрин. То наистина по някога си ми идва на 30-ти ден, а не на 28. Обаче преди не съм имала основания да се притеснявам.

# 659
neli_20,атаракс го пия сутрин половин и следобед половин,коаксила по същата схема.Аз го пих тоя коаксил близо 3 месеца и наистина много бавно става, но става HugОт две седмици не взимам нищо,не съм много ок,но пък не съм и като преди.Вчера си купих чай ,ще пробвам него.Нервността и напрежението все още ги има ,но всичко е поносимо и при нужда вземам валериан/да отбележа че преди валериан,валидол изобщо не ми действаха,ксанакс и това е/.Дано съм ти била полезна и наистина съм ти дала кураж Hug
Благодаря ти. На мен само ксанакс ми действа за момента. Дано по бързо нещата се подобрят, че на моменти едвам се държа, така ми се върти главата че трябва да легна и да взема ксанакс, опитвам да потърпя, но ми става по лошо. Пси е категорична, че иска да останеме на най лекия АД, и да подхождаме с терапия, докато стане това колко ли ще съм измъчена вече, аз сега съм като болна, пък ако продължавам така...
Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт