Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 102 033
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
То има и намаления от мащаба, но пак ще заминат на митница Crossing Arms

# 226
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ако е малък пакета може и да се размине митницата, но там си е малко руска рулетка...

# 227
Здравейте !! Искам да попитам на колко време изхвърляте течността от чашката през тежките дни ? Аз втория и третия ден я сменям като превръзка през 1-2 часа ,а уж си купих Cuplee L-ка и трябва да събира 30 мл течност.......а преди имах Мелuna S .И дали някой знае как се напипва маточната шийка ?

# 228
  • through the wormhole
Здравейте !! Искам да попитам на колко време изхвърляте течността от чашката през тежките дни ? Аз втория и третия ден я сменям като превръзка през 1-2 часа ,а уж си купих Cuplee L-ка и трябва да събира 30 мл течност.......а преди имах Мелuna S .И дали някой знае как се напипва маточната шийка ?
Това е доста относително. Зависи каква е силата на цикъла. При всеки е различно. Силните ми дни са първи и втори. В началото я изпразвах по 3 пъти на денонощие, като не се е случвало досега да е повече от половината пълна. Сега я изпразвам първо и второ денонощие по 3 пъти, а останалите 3 по два пъти - няма смисъл да я вадя повече. Но това за мен - моят цикъл е слаб на фона на това, което съм чела тук от доста съфорумки. Simple Smile

# 229
 Laughing така е.....аз мислех ,че имам нормален цикъл,но май клони към обилен Sad но каквото такова, много по-добре е все пак с чашка отколкото само с превръзка Grinning

# 230
Здравейте,зачетох се из темата и ми стана интересно.Имам цикъл от близо година и използвам тампони Playtex със апликаторче,но в последно време не мога да си ги намеря.Първите дни ми е доста обилен и не искам да използвам тампонче,понеже кръвта не изтича заради тампона (така съм чела) и се задържа в тялото.Та искам да попитам може ли девствено момиче да използва такава чашка,как да си я поръчам и откъде

# 231
Принципно е възможно. Тази мацка има впечатляващ опит с чашките, но е девствена. Разгледай й видеотата, може и да има обяснено някъде нещо как така се справя с чашката.

# 232
  • ул. "Мечтание"
Предвид, че използваш тампони не знам защо чашката да е проблем.  Thinking
И като цяло не знам какъв би трябвало да е проблема.  newsm78

Тук посочената от Кристалина мадама говори за това:

(ровнах се и аз, че ми стана интересно  Wink)

# 233
Ами във поставянето е проблема,все пак използвам за първи път чашка.Поръчах си Мелуна S и още като отворих пратката и като видях колко е голяма и си викам ъпсурд това нещо да влезне.Прочетох упътването,инструкции но не мога явно да се отпусна достатъчно,за да я подмине тази срамна кост и да прилепне и уплътни така че да се получи вакуум.Какво ли не правих,честно измъчи ме доста.Гледах клипчето което Кристалин е оставила,четох и други материали и не мога да го постигна този вакуум и да съм сигурна че няма да протече и да се изплескам цялата.Кажете ми къде бъркам и дали е от това че не мога да отпусна мускулите си там долу.Когато почнах да ползвам тампони  отначало беше нещо подобно

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 15:07 от inyourmind

# 234
Мелуна С е доста малка като размер. Ако се сгъне с punch down метода частта, която влиза в началото със сигурност не е по-голяма от тампон.
А как разбираш точно, че не е направила вакум?

# 235
Във някой материали които прочетох пишеше че можеш със вагиналните си мускули да придърпаш чашката и когато е прилепнала по стените на вагината вакуума е  възможно дори и да го чуеш.Опитах но къде ти,не успях дори срамната кост да подмина.Бутах,въртях се как ли не,не става.После опитах да разтворя устните и вкарах пръстче да опипам по ръбчето и да я прилепя,стоеше си прегъната един вид и смачкана,да не  кажа сплесната

# 236
Понякога и на мен не ми се разтваря (въпреки че съм с L размер). Пробвали когато вече е вътре да я хванеш за дружката и да я завъртиш?
Обикновено при мен така се разтваря и се качва нагоре.

# 237
  • ул. "Мечтание"
Ако не можеш да се отпуснеш е напълно възможно да не успееш да я "прибуташ" където трябва. Има жени, които използват лубрикант за да се случат по-лесно нещата. Даже май съм виждала по сайтовете където продават чашки да продават и лубриканти.
Но не съм използвала и не мога да дам отзиви дали върши работа.

# 238
Искам само да добавя, че обикновен лубрикант не става. Трябва специално да пише, че може да се използва с чашки.  Peace

# 239
  • Пловдив
Някой взимал ли си е чашка от немския амазон? Тук една чашка ли предлагат? http://www.amazon.de/Me-Luna%C2%AE-Classic-Kugel-Violett/dp/B00C … CRHATKK3WMDF12DAF

Общи условия

Активация на акаунт