Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 102 038
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,поздравления за чудесната тема. Няколко дена чета назад. Някой поръчвал ли е Fleurcup от http://fleurcup.com
Доколкото разбирам комплект от  2 бр малък и голям размер е 20 евро с безплатна доставка. Аз ще ползвам за първи път чашка и ми се иска да пробвам и двата размера. Имам две нормални раждания, първото с форцепс и доста разкъсвания и много оскъден цикъл. Моля за впечатления от fluercup.

# 526
Плащането към този сайт само с карта ли става? Дали е възможно с наложен платеж? Може и да не е точно този сайт... newsm78

# 527
Няма как от чужбина с наложен платеж.

# 528
М, да, права си.... Tired

# 529
Fleurcup са твърди чашки и ако са те позашили повече след форцепса или имаш някое място с натрупана тъкан покрай шев, може и да не ти е удобна. При всички останали положения според мен с по-твърда чашка по-лесно се учи човек.

# 530
Плащането е с карта доколкото разбирам от сайта. Благодаря за съветите. И аз останах с впечатление, че фльоркъп са от твърдите от прочетеното назад. Явно ще трябва да се пробва Simple Smile

# 531
  • Бургас
Момичета, има промоция на Lily Cup -15 % и безплатна доставка:
 https://www.intimina.com/en/
Благодаря много  bouquet, набързо се възползвах, даже получих съобщение от ДЧЛ утре да я чакам. Точно скоро си мислих, че с последната Мелуна сме заедно вече повече от 3 години, и е време да я сменя. Не че има някакви видими следи от употреба, ама на като ми влезе мухата. И друг път съм казвала повече от 7 години съм с чашки и с пистолет на главата /да чукна на дърво, де/ не се връщам към превръзки и тампони, никакви грижи, никакви проблеми, ползвала съм навсякъде, по всяко време.
Самоцитирам се  Mr. Green
Първи цикъл с новата чашка започнах, и понеже формата е малко по-различна от "стандартните" чашки, мога да кажа, че меко казано съм ВЪЗХИТЕНА!! Изключително лесно поставяне, мога да кажа че по лесно от другите, много е удобна- отрязах дръжката, че я усещах. Взех си по съвет на производителя по малката като размер- защото нямам вагинални раждания. Не ми протича, което значи, че размера ми е добре. Единствено което забравих да направя, да сравня вместимостта между Лили-то и Мелуна /старата ми/, защото ми се струва, че Лили поема малко по-малко. А иначе за първи път ми се случва да извадя пълна до ръба чашка без да ми се "разплиска"  Laughing, така похвалих се. 

# 532
Честито! За хвалба си е Simple Smile

# 533
  • Sofia
Да се похваля - от вчера си имам чашка. Ще видим като дойде МЦ как ще е. Поръчах си и няколко превръзки и имам въпрос за тях. Ей такива са
http://lila.bg/pads/klivee-pads/klivee-pad-white.html
Та въпросът ми е сигурно много глупав, но ще попитам - нали сивото е вътрешната част?  newsm78 Защото някак си бях силно изненадана от материята - нещо като полар е. Трудно ми е да си представя тази материя първо колко попива и второ колко е комфортно подобна материя да ти се допира до кожата...  newsm78

# 534
Да се похваля - от вчера си имам чашка. Ще видим като дойде МЦ как ще е. Поръчах си и няколко превръзки и имам въпрос за тях. Ей такива са
http://lila.bg/pads/klivee-pads/klivee-pad-white.html
Та въпросът ми е сигурно много глупав, но ще попитам - нали сивото е вътрешната част?  newsm78 Защото някак си бях силно изненадана от материята - нещо като полар е. Трудно ми е да си представя тази материя първо колко попива и второ колко е комфортно подобна материя да ти се допира до кожата...  newsm78

Интересно ми е как тези многократни превръзки стоят на едно място при поставяне върху бельото си, без да се разместят! Предполагам, че не могат да се лепят върху бельото.

# 535
  • Варна
С децата ползвах пелени за многократна употреба и вътрешността беше точно такава поларена. Попива доста. И и и пази сухо на кожата... И аз мисля за превръзките... още не съм си взела.

Крилцата се закопчават от външната страна на бельото.

# 536
С децата ползвах пелени за многократна употреба и вътрешността беше точно такава поларена. Попива доста. И и и пази сухо на кожата... И аз мисля за превръзките... още не съм си взела.

Крилцата се закопчават от външната страна на бельото.

Ммм тези многократни превръзки ще излязат по-стабилни от еднократните. Можете да се смеете, но аз лепя с тиксо крилцата на еднократните превръзки. Разлепват се и оттам се цапам.

# 537
  • ул. "Мечтание"
   Интересно ми е как тези многократни превръзки стоят на едно място при поставяне върху бельото си, без да се разместят! Предполагам, че не могат да се лепят върху бельото.

С копчета! Simple Smile

Макар че имам няколко познати жени, които използват многократни превръзки без крилца/закрепване. Simple Smile Явно и така може да е удобно. Simple Smile Peace

# 538

Макар че имам няколко познати жени, които използват многократни превръзки без крилца/закрепване. Simple Smile Явно и така може да е удобно. Simple Smile Peace
Срещала съм някъде многократни превръзки без крилца. Имаха някакво по-специално покритие от задната страна, така че да не се хлъзгат. Но тези не са такива де.

# 539
  • София
Аз си взех една многократна за проба, но ми е много дебела и не мога да я търпя - пречи ми. Даже и като материя не ми беше особено приятна.
Може да има и по-тънки, де. Просто имам критични дни, в които само с едно нещо, каквото и да е, нямам достатъчна сигурност, та заради това пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт