Скорпион

• 7 018
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • Кърджали
Не, за втори сезон ще чакаме есента Simple Smile
Аха, ясно. Значи временно се приключи с телевизията и сериалите  Laughing
Ако дадат и втори сезон ще го гледам.  Повече от два-три сезона не искам, писва ми.  Laughing Mr. Green
Харесваше ми, че е лек и приятен. Нямам проблеми с това. Също че бил клиширан и преувеличен. Всеки филм и сериал са такива.
Принципно харесвам полицейски и разни подобни сериали, но вече ми станаха банални и не гледам нито един от тези, които преди следях. Затова и "Скорпион" ми хареса - хем е покрай тази тематика, хем по-различно малко, хем свежо и леко. Не съм му дирила кусури...

# 16
На мен ми харесва нещо различно от всички еднакви сериали.Искам да пуснат и втори сезон за да разберем дали героите се събират.  GrinningСпоред мен този сериал е и образователен и научаваш нещо  Laughing

# 17

Хей Момичета!
 някои от вас да имат дете Индиго в дома си?Този сериал е точно за Индигота-супер гении.Много голям фен съм на сериала!!! : newsm10Сценаристите доста добре са представили спецификите в поведението и странностите характера на индиготата.Особенно Ралф и Уолтър!!!.Наистина е много трудно да се впишеш с подобни дарби в обществото.

# 18
  • София
от днес тръгва втория сезон Simple Smile

# 19
Еха, супер!

# 20
  • София
Нищо ново под слънцето. Екип Скорпион никога не бърка и винаги печели. Е, поне е забавно и в това може би се крие чарът...

# 21
  • на кого му пука
И аз го гледам защото ми е забавен и ненатоварващ.Героите са чешити до един и вкарват лафове тук там.Пейдж можеше да е по-интересна и предизвикателна за Уолтър.Сега ми е просто бозяна.

# 22
  • КиТ
3 сезона може и да изкарат,ама искам да има и интрига  Mr. Green

# 23
Много е изостанала темата. Никой ли не гледа новия сезон? Двучасова серия посветена на България.. Laughing Според вас за кого е омъжена Хепи?

# 24
  • Вестерос
Аз изразих възмущението в общата тема за сериалите, много тъпо представиха страната, като задна уличка в Мексико сити.

# 25
Много тъпо беше направено. Не знам сценаристите от къде измислиха тези коли, декори. Sad

# 26
  • Вестерос
На мен ми стана обидно, особено като видях и трабанта, а колко куц български говориха българите  Laughing Джейн Доу в Blindspot се справи доста по-добре.

# 27
Че то си е тъп сериал принципно (Scorpion). Хората го гледат, за да се смеят Laughing

Общи условия

Активация на акаунт