"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 431
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Тя- Шура, винаги ще бъде между тях. Колкото и Мюрвет да промени Сеит, сцената с целувката му с Шура, винаги ще я съпътства. Като дебнеща сянка. Ей това не е живот. Whistling

Hug Според мен, Мурка спечели безапелационно битката с Шура, изби му я от главата  и затова си позволи да е великодушна към нея на финала...Колкото до въпросната сцена, тя се размечта да е на мястото на Шура и Курт да я нацелува..а не че Шура я застрашава с нещо...вече беше получила предложението на Курт. имаше време за размисъл и тия сладки мечти показаха физическото й влечение към Курт...т.е. решението й беше мотивирано и предопределено...и даде съгласие...

# 91
А има ли я в ел вариант  Crossing Arms Crossing Arms

Привет...maksimka, ValentinaP, добре дошли  bouquet
Надя, не знам как си с руския, но поствам линк от контакта, където Марина Богдашко и Динара Ямалеева са превеждали и техните постове си струва да се прочетат. Желаещите да ползват сайта трябва да имат регистрация в него.
http://vk.com/topic-59313557_29590662 Този линк, пак от контакта, е посветен изцяло на КСШ- http://vk.com/board92842517. Избираш си тема и се ровиш до припадък...Например тема 1: ГЛАВА 1. НОЧЬ В ПЕТРОГРАДЕ. 1916г. http://vk.com/topic-92842517_32308556 Мога да предложа ел.вариант на турски език... Grinning
Дафне Hug, Мюрвет спечели битката с Шура защото така искаше Сеит
Peace

Роболовците...
 Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 15:45 от shaane

# 92
  • София

Дафне Hug, Мюрвет спечели битката с Шура защото така искаше Сеит[/b] Peace

Или защото Шура й позволи тръгвайки си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
Дафне Hug, Мюрвет спечели битката с Шура защото така искаше Сеит[/b] Peace

Роболовците...
 Laughing Laughing Laughing
Така е, пресекоха им се пътищата в момент когато му беше писнало от Шура...но в интерес на истината простата и забулена Мурка правилно си изигра картите...Приказки, чупки, муцки, претенции и  му влезе под кожата, та искаше по цял ден да са в спалнята. та да се опознаят... Laughing
Това ли са гръцките колеги на Къванч от Сими ...Нали и той се правеше на рибар по едно време... Laughing

# 94

Така е, пресекоха им се пътищата в момент когато му беше писнало от Шура...но в интерес на истината простата и забулена Мурка правилно си изигра картите...Приказки, чупки, муцки, претенции и  му влезе под кожата, та искаше по цял ден да са в спалнята. та да се опознаят... Laughing

Защото това го искаше и Сеит. Peace Естествено е Мюрвет да му е интересна, та той изобщо не я познава. Тъщата му стига като дразнител.
Радвам се, че не ни представиха в такава светлина родителите на Шура. Личеше си, че са аристократи дори и по начина, по който дадоха съгласието си пред Шура за женитбата й със Сеит...
Peace

# 95
A бе няма ли кой да го гръмне тоя разбойник......наистина отвратителен е героя на Къванч...Бехлюл имаше повече чест...

# 96
Дразни ме Мюрвет. Не мога да понеса каква е тиха и кротка. Нищо общо с Неджля. Въобще любими герои в отвратителени образи. Не мога да повярвам как е възможно да не понасям Киво! Брилянтен актьор.

# 97
A бе няма ли кой да го гръмне тоя разбойник......наистина отвратителен е героя на Къванч...Бехлюл имаше повече чест...

То пък един разбойник- с чета от 5 нескопосани "партизани"... Laughing
Силве   bouquet

# 98
От към образи може да куцат, но пък няма друг турски сериал с толкова красиви жени. Коя от коя по-красиви. Коя ви харесва най-много? Мисля, че топ 3 са ми Аля, Айше и Мюрвет, като Аля ми е и любимката като герой, човек, поведение.

# 99
От към образи може да куцат, но пък няма друг турски сериал с толкова красиви жени. Коя от коя по-красиви. Коя ви харесва най-много? Мисля, че топ 3 са ми Аля, Айше и Мюрвет, като Аля ми е и любимката като герой, човек, поведение.

Аз мога да се изкажа за актьорите...  Laughing Grinning Heart Eyes
2 място за Биркан/ Петро Crazy, 3 място- Хакъ Grinning Mr. Green

# 100
 Първото е ясно, но на второ твърдо ми е Джелил. И до тук с местата.

# 101
Първото е ясно, но на второ твърдо ми е Джелил. И до тук с местата.

Джелилката малко в точка събира очите, приятен ми е, но не ми е красавец. Wink Даже и старото магаре Яхия е по-голем убавец...а комитата Лютфито, малиии... Joy
И Фара и Фахрие харесвам, но Фара е по-добра актриса за мен Peace

# 102
На мен много ми харесва актрисата, която играя Гюзиде. Има толкова нежно лице и цвета на косата прави излъчването й още по-нежно и меко. Мюрвет също е много хубава, макар че аз  по принцип тази актриса не я харесвам. Още от Листопад не ми се нрави. И като съм започнала, смятам че и Шура е много хубава, но в този сериал много зле я правят. Ако беше с по-дълга коса /като на заглавната снимка рекламираща сериала/ и ако й слагаха малко по-свестен грим, щеше да изглежда много добре.
А за сериала ... и аз не мога да го понасям Сеит. Каква гордост, какво достойнство ...?!?! Толкова подло постъпи той, че няма накъде повече. Някъде мернах, че истинския Сеит Еминов се е самоубил. Явно не е бил толкова щастлив до жена си, както ни го представят тук. Аз и на Бехлюл се дразнех малко, защото и там беше един страхливец, но Сеит направо ми е черен.
Това е от днешната преса - вестник Жълт труд. Къванч отново победител в анкета за любима турска звезда.
http://prikachi.com/images.php?images/485/8206485c.jpg

Даже и старото магаре Яхия е по-голем убавец...а комитата Лютфито, малиии... Joy
Някъде май четох, че Нермин Безмен и актьора, който играе Яхия са се взели  Laughing Вие знаете ли такова нещо?

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 22:04 от boby_pl

# 103
Момичета, днес загледах филма и ми хареса. От къде мога да смъкна старите серии?

# 104
от жените:Мурка, Валентина и Айшето
Къванч и Биркан

Общи условия

Активация на акаунт