"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 462
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
И ако ги е чел какъв е краят защото накрая сериала ми изглежда много претупан...

# 121
  • София
И ако ги е чел какъв е краят защото накрая сериала ми изглежда много претупан...

Краят е раздяла  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 122
Четох някъде че внучка му Нериман казва че той е продължил да си пише с шура любовни писма но никогаслед това не се виждат... Sad а вярно ли ече бил се самоубил ?

# 123
Четох някъде че внучка му Нериман казва че той е продължил да си пише с шура любовни писма но никогаслед това не се виждат... Sad а вярно ли ече бил се самоубил ?

Зачетох се в една стара тема, с откъси от книгата...
Вярно е- писали са си писма и никога не са се виждали повече. Cry
На 22 октомври 1945 година Сеит се самоубива, прерязвайки вените си... Cry
На следващата година Шура пристига в Истанбул и разбира истината от негов приятел- за мъката по Алуща, Русия, семейството му, Шура...

# 124
  • София
Кой каквото сам си направи, никой не е в състояние да му направи. Сеит сам направи избора си  Sad Sad

# 125

Мелек напусна много рано, след 5 епизод, сериала. Имала уж здравословни проблеми и решила 1 година да си почине. Истината не се знае каква е, но определено липсва романтичният й поглед върху събитията и героите.
Hug Според мен, ако Мелек беше дописала сценария щеше да убие Курт...без да й трепне окото...
Раздялата с Шура беше предвидима и логична, но хепиенда за Курт  - не!!!

# 126
  • София
А Сеит като се самоубива не оставя ли предсмъртно писмо  newsm78 newsm78 newsm78  И като са си писали с Шура, Мурка знаела ли е?

# 127
Джелилката малко в точка събира очите, приятен ми е, но не ми е красавец. Wink Даже и старото магаре Яхия е по-голем убавец...а комитата Лютфито, малиии... Joy
И Фара и Фахрие харесвам, но Фара е по-добра актриса за мен Peace

А Хакъ.... Joy Номер едно... излезе най-големия мъжкар...ожени се за жената, която харесваше, противипостави се на майка си,  като гледам Айшето остана доволна след  горещата нощ... Laughing
фахрието ми е органична като мурка....има ги очите, погледа...играе с тях... фара се справи, дори изнесе филма на гърба си, даде по-добра игра от Къванч, ако се абстрахираш обаче, че играе рускиня и аристократка...спомням си, че преди снимките нермин беше споделила,  вижда шура като страстна, топла жена, не много високомерна, елегантна и безкрайно женствена...
Нищо подобно не видях...но, това си е режисьорско виждане...Ако бях на нейното място, никога не бих играла с боядисани коси и толкова лош стайлинг... за фахрието се писа,  два часа се подготвяла за снимки с Къванч за да изглежда добре...шура си имаше слугински вид в много сцени...и понеже няма хубави очи и поглед, се кокореше и беше вечно с отворена уста...Пример, когато й направи предложението за женитба...ужас, направо...по-естествена е когато не играеше срещу Къванч...

# 128
А Сеит като се самоубива не оставя ли предсмъртно писмо  newsm78 newsm78 newsm78  И като са си писали с Шура, Мурка знаела ли е?
не съм чела книгата,  писмо,  не е споменавано в темите, но се писа, че се самоубива 20 години след раздялата с шура...много време за да е пт любов по нея...преживява няколко фалита и предполагам, че това  е причината...
Според писателката, и двете жени са били еднакво важни за Курт

# 129
Дафне Hug, и преди съм коментирала играта на Фахрие и не съм променила мнението си... За мен е средностатистическа, но много красива актриса...Абсолютно идентична ми е като Мюрвет и Чучулигата. Peace Само, че тук бързо се предаде пред Сеит, а измъчи до побъркване Кямран бей, сегашното й севгили Бурак Йозджевит Crazy, като Фериде... Нема да се учудя ако и това е изиграло роля днес да са звездна двойка в Турция.
А Сеит като се самоубива не оставя ли предсмъртно писмо  newsm78 newsm78 newsm78  И като са си писали с Шура, Мурка знаела ли е?
Наде, на тези въпроси нямам отговор, но определено Мюрвет е знаела много за живота на Сеит преди нея. Лично той й е разказвал за подвизите си според Нермин... Peace

# 130
  • София
Лично й е разказвал за кои подвизи - на бойното поле или сред жените  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 131
Лично й е разказвал за кои подвизи - на бойното поле или сред жените  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
разказвал й приказки от хиляда и една нощ...

# 132
Айшето колко е напредничава за времето си. Мюрвет има нужда от открехване в любовта, но нещо не възприе съблазънта на Айше.         
Може ли турски филм без някоя героиня да се казва Айше Simple Smile 

# 133
развалиха сцената с тая пижама на Къванч

# 134
Е това е турския Ботев.. докато другите правят революцията, нашият герой спи до жена си,...или великото дело беше само за пред Шура...

Общи условия

Активация на акаунт