без коментар простоБашака прави само добра фотография, нищо друго не ми харесва...
без коментар просто
без коментар просто
Нито е черно, нито е бяло.

Това е другият знаменит младоженец- Махсун

...на кивчо всичко му върви, не му бера грижа..виж, .булката в каквото и да се сложи няма да я харесам...малко се съмнявам дали ще има снимки, или поне 1-2...някак не върви да го ударят на купон и цяла Турция да ги види, докато майката лежи болна в истанбул...

...на кивчо всичко му върви, не му бера грижа..виж, .булката в каквото и да се сложи няма да я харесам...малко се съмнявам дали ще има снимки, или поне 1-2...някак не върви да го ударят на купон и цяла Турция да ги види, докато майката лежи болна в истанбул...

....малко се разколебах около думите на майката, но мисля, че сватба няма да има...само дето не е ясна целта на тая постановка... 
....малко се разколебах около думите на майката, но мисля, че сватба няма да има...само дето не е ясна целта на тая постановка... 
само той знае кое е това всичко! 
Просто заблуждава публиката, както често или почти винаги 
..всичко е режисирано...и всичко, което е публикувано е подхвърлено от самите тях....ролята на Къванч е да опровергава...я ми кажи за толкова време, ако са истински псапараци...как никой не проследи напр къде живее къванч. да влиза, излиза от дома си....допускаха ги само докато се ксачи в таксито...спомни си какво каза за охраната на КТ един от шефовете по време на снимките в СП...Той е много скъп продукт, в него са наляти много пари...и да се ожени за една шивачка и рейтинга му да удари дъното...Всичко това е с някаква цел...и има само една възможна причина...ама след 19...