"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 481
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Нито Къванч и Бъшак са толкова черни, нито другите идеални.
Къванч - най-красивия турчин, най-добрия сериален актьор и най-познатотото лице извън Турция Simple Smile без коментар просто

Башака   прави само добра фотография, нищо друго не ми харесва...

# 616
Нито Къванч и Бъшак са толкова черни, нито другите идеални.
Къванч - най-красивия турчин, най-добрия сериален актьор и най-познатотото лице извън Турция Simple Smile без коментар просто

Башака   прави само добра фотография, нищо друго не ми харесва...

Турчин номер 1 ще стане съпруг номер 2! Wink Нито е черно, нито е бяло.
И семейството на влюбените кроасани се разраства- КТ и КИ... Grinning ooooh!

# 617

има ли еуфория около другата сватба или като при нас...2-3 фенки срещу хиляди хейтъри Simple Smile

# 618

има ли еуфория около другата сватба или като при нас...2-3 фенки срещу хиляди хейтъри Simple Smile

Другата сватба е далече, през май, още не им е припарило. Не следя темата им. Влизах няколко пъти, но ми се видя скучна... Wink Това е другият знаменит младоженец- Махсун

Скрит текст:

# 619
На Башака няма да й върви класическа булченска рокля...все пак е втори брак...Но като знам кои са стилистите няма начин да не блеснат с нестандартни решения...и да докажат, че центъра на световната мода е Истанбул, а не Париж... Simple Smile

# 620
Надявам се да не е черна и кожена, а младоженецът в бяло.  Wink
Залагам на бяло и за двамата!  Peace

# 621

аз залагам на черните боти Simple Smile...на кивчо всичко му върви, не му бера грижа..виж, .булката в каквото и да се сложи няма да я харесам...малко се съмнявам дали ще има снимки, или поне 1-2...някак не върви да го ударят на купон и цяла Турция да ги види, докато майката лежи болна в истанбул...
няма да е празник като празник...без родителите...ама сами се вкараха в капана...

# 622

аз залагам на черните боти Simple Smile...на кивчо всичко му върви, не му бера грижа..виж, .булката в каквото и да се сложи няма да я харесам...малко се съмнявам дали ще има снимки, или поне 1-2...някак не върви да го ударят на купон и цяла Турция да ги види, докато майката лежи болна в истанбул...
няма да е празник като празник...без родителите...ама сами се вкараха в капана...

Къванч ще направи и невъзможното за да присъстват родителите му на тържеството.  Peace
Очаквам изненада... Wink Laughing
Булката ще е с гол пъп, може би...запазена марка е за нея... Grinning

# 623

Не знам вече какво се случва...гледам Къванч всички новини в последно време определя като неистини...сватби, изявления newsm78....малко се разколебах около думите на майката, но мисля, че сватба няма да има...само дето не е ясна целта на тая постановка... newsm78
https://vk.com/kivanc_tatlitug?w=wall-42273871_63920

# 624

Не знам вече какво се случва...гледам Къванч всички новини в последно време определя като неистини...сватби, изявления newsm78....малко се разколебах около думите на майката, но мисля, че сватба няма да има...само дето не е ясна целта на тая постановка... newsm78
https://vk.com/kivanc_tatlitug?w=wall-42273871_63920

Дафне, Hug само той знае кое е това всичко!  Peace
В статия или са сбъркали месеца (февруари/ şubat) , или събитието е след 3 месеца през май (mayis), както са написали! Когато и да е, Къванч ще блести!

Интересно ми е коя, и дали изобщо някоя, от бившите му партньорки на екран, освен Седефче, може да бъде поканена на вип сватбата... Thinking

# 625
. Конечно же, это все неправда. Все те новости, которые не были подтверждены лично мной...
Къванч наистина нищо не е потвърдил лично.....отклони въпроса за сватбата, невъзможно му било да каже и датата...може да има само една причина за тоя цирк...ама да видим какво ще се случи на 19...

# 626
Шани, пусни една експресна анкета  -

# 627
. Конечно же, это все неправда. Все те новости, которые не были подтверждены лично мной...
Къванч наистина нищо не е потвърдил лично.....отклони въпроса за сватбата, невъзможно му било да каже и датата...може да има само една причина за тоя цирк...ама да видим какво ще се случи на 19...

Еее, аз не му вярвам и на 70%. Grinning Просто заблуждава публиката, както често или почти винаги
прави.  Laughing Wink
Щом носи халка на дясната ръка- вижда се в кръгчето, значи са се сгодили на 100%. Сватбата е въпрос на време, ще я дочакаме...
Laughing

# 628
Щом носи халка на дясната ръка- вижда се в кръгчето, значи са се сгодили на 100%. Сватбата е въпрос на време, ще я дочакаме...[/b] Laughing

С тия пръстени стана мазало....дай логично обяснение как са се отзовали журналистите точно пред заведението, където Къванч има среща. newsm78..всичко е режисирано...и всичко, което е публикувано е подхвърлено от самите тях....ролята на Къванч е да опровергава...я ми кажи за толкова време, ако са истински псапараци...как никой не проследи напр къде живее къванч. да влиза, излиза от дома си....допускаха ги само докато се ксачи в таксито...спомни си какво каза за охраната на КТ един от шефовете по време на снимките в СП...Той е много скъп продукт, в него са наляти много пари...и да се ожени   за една шивачка и рейтинга му да удари  дъното...Всичко това е с някаква цел...и има само една възможна причина...ама след 19... Simple Smile

# 629
Дафне, момчето живее в охраняема зона в Истанбул!  Whistling
Едва ли папарак може да проникне точно там...може да са опитвали де.
Ама и той смени няколко жилища в последните години...
Не ми е трудно да се досетя за причината, няма да я споменавам "в ефир" обаче... Wink

Общи условия

Активация на акаунт