"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
особено в компанията на другата тетка, която забелязала Къванч откакто бил с Башак... Joy Joy Joy Той човекът снима 10 години... По-силен хейт за Къванч аз просто никога и никъде не съм прочела...

А... това като го прочетох сутринта щях да се задавя с кафето! Joy Joy Joy  Неин е,и хита за посолството, и телефончетата. smile3555 Joy Joy Joy
Joy Joy Joy ок, харесва си башака...но такова сравнение и  обезличаване на къванч, не е истина просто... вместо седянката да й скочи, целувки и китки...
Що сега не изтекат папарашки снимки от посолството...нали там са били повече от двама души и турските чиновници не са като британските... Joy
Хотелът е собственост на султана на Бруней...кивчо може и да не е плащал по 15 х.килки..

# 646
Не мога да повярвам  как един толковакрасив мъж няма капка вкус. Тази Башак е абсолютна антижена, има нещо мъжко в нея,никакво нежно излъчване. И тези кокалести рамене и деколте  smile3555. Фалшива неестествена усмивка,остър овал на лицето и остра стърчаща напред брада. Дори не смея да напиша,но ми напомня на баба Я.а.

# 647
  • София
Не мога да повярвам  как един толковакрасив мъж няма капка вкус. Тази Башак е абсолютна антижена, има нещо мъжко в нея,никакво нежно излъчване. И тези кокалести рамене и деколте  smile3555. Фалшива неестествена усмивка,остър овал на лицето и остра стърчаща напред брада. Дори не смея да напиша,но ми напомня на баба Я.а.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo    Боже.... smile3544  как посмя да кажеш такова нещо!  За този пост, в другата тема щяха те разпънат на кръст, и да ти изтръгнат езика! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 648
Не мога да повярвам  как един толковакрасив мъж няма капка вкус. Тази Башак е абсолютна антижена, има нещо мъжко в нея,никакво нежно излъчване. И тези кокалести рамене и деколте  smile3555. Фалшива неестествена усмивка,остър овал на лицето и остра стърчаща напред брада. Дори не смея да напиша,но ми напомня на баба Я.а.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo    Боже.... smile3544  как посмя да кажеш такова нещо!  За този пост, в другата тема щяха те разпънат на кръст, и да ти изтръгнат езика! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
...Това са класическите форумни хейтъри . заради изказани мнения мразиш, презираш, подиграваш потребители и ги квалифицираш като добри и лоши...нещо да ги бърка ако се харесва или не X, Y... ..конкретен случай от тая вечер...две потребителки тълкуват по различен начин  един и същ източник....за едната инфото било негативно, дори шокиращо, за другата позитивно...а сега кажи кой е добър , кой лош. ..и заради високата степен на филмираност се коментират само определени факти, тези, които им изнасят...да си прочела нещо за снимките на Башак от лесбо партитата, която тя самата е публикувала в мрежата...нееее, но това също е Башак.. не само тази с бялата рокля...Предполага се, че имаме глава на раменете , а не бръмбари и всичко което достига до нас го оценяваме както си можем и го коментираме, също както си можем...
Не се мина без боти и голи пъпове на тая сватба...Трепе рибата кумата...

# 649
Не знам дали сватбата на  друг фаворит е предизвиквал и провокирал толкова емоции като Къванч...
лично аз смятам, че темите му са били винаги много интересни...... Simple Smile

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 23:42 от dafnе@

# 650
Не мога да повярвам  как един толковакрасив мъж няма капка вкус. Тази Башак е абсолютна антижена, има нещо мъжко в нея,никакво нежно излъчване. И тези кокалести рамене и деколте  smile3555. Фалшива неестествена усмивка,остър овал на лицето и остра стърчаща напред брада. Дори не смея да напиша,но ми напомня на баба Я.а.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo    Боже.... smile3544  как посмя да кажеш такова нещо!  За този пост, в другата тема щяха те разпънат на кръст, и да ти изтръгнат езика! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
...Това са класическите форумни хейтъри . заради изказани мнения мразиш, презираш, подиграваш потребители и ги квалифицираш като добри и лоши...нещо да ги бърка ако се харесва или не X, Y... ..конкретен случай от тая вечер...две потребителки тълкуват по различен начин  един и същ източник....за едната инфото било негативно, дори шокиращо, за другата позитивно...а сега кажи кой е добър , кой лош. ..и заради високата степен на филмираност се коментират само определени факти, тези, които им изнасят...да си прочела нещо за снимките на Башак от лесбо партитата, която тя самата е публикувала в мрежата...нееее, но това също е Башак.. не само тази с бялата рокля...Предполага се, че имаме глава на раменете , а не бръмбари и всичко което достига до нас го оценяваме както си можем и го коментираме, също както си можем...

Дафне, не разбрах мен ли имаш предвид с горното изказване, ако да, то моето мнение се обуславя единствено от външния вид на Башак, нищо друго, просто ми е ужасно неприятна външно. Може при общуване с нея тя да има чар.

# 651

Дафне, не разбрах мен ли имаш предвид с горното изказване, ако да, то моето мнение се обуславя единствено от външния вид на Башак, нищо друго, просто ми е ужасно неприятна външно. Може при общуване с нея тя да има чар.

нееееееееееееее, как си го помисли...Отнасяше се за поста на Камелия...имаше скандал в техната тема...

# 652
  • София

нееееееееееееее, как си го помисли...Отнасяше се за поста на Камелия...имаше скандал в техната тема...

Да бе- тетката и чар! Чарът и е като на умряла риба!  Joy Joy Joy

# 653
за да си чаровна и женствена трябва да си неподправена, естествена..ще простим  кривия нос или голямата устата Simple Smile... жената  се мъчи да си скрие годините, но това никой не е успял да направи...
 с много ботокс и много фотошоп са докарали нежното излъчване на снимките от сватбата...но това не е тя...мога да си представя колко внимателно са подбирали двете снимки, които пуснаха за публиката...
Според мен нещата не опират до вкуса на Къванч...  не подкрепям и мненията, че башак е омотала Къванч,  целта й  била Къванч, той влюбен лудо в нея, та затова се жени..,..сватбата няма как да се случи  ако къванч не го иска...така че ключовата роля е негова, башак е от пейзажа...и причината за това е тежък конфликт с майка му...като началото му е много преди да се заговори за башак  след финала на К/Г.......в смисъл  разочарован и жестоко наранен от майка си...каква може да бъде причината за разрив между майка и любим син може само да предполагаме... но, законът за действието и противодействието е не само закон от физиката,  действа и в живота... се затова се стигна и до тук...решението е било много мъчително за Къванч и това е изписано на лицето му...никой друг от фаворитите за две години не е така видимо  остарял...може ли Къванч на 32 да изглежда  на 27, може ...но той изглежда вече на 36-37 години...
Това е мое мнение разбира се...ако съм права в предположенията си, сватбата ще сложи точката на бурния показен живот... ще се покрият...медени месеци, фоейрверки след сватбата, шум, демонстрации, соц.мрежи забравете ... пуснаха 2 снимки за медиите да има какво да дъвчат и до тук...къванч направи това, което искаше...и занапред  е безсмислено да наранява повече семейството си ...всяка снимка е удар за майката...предполагам, че ще я пощади ...мое мнение...

# 654

вещицата, която пречи на пълното щастие на младите, особено на едната половина,..на мен тая жена ми харесва, въпреки  деспотичното изражение..печели с интелигентен и светски вид, има  гражданска професия,  стюардеса, албанка.  не е от Анадола..пуши, ходи на ресторант...семейството й също  не изглежда консерва...мелиса като чета е в развод и доста фриволна като поведение...с другата дъщеря не поддържа контакти, като гледам и тя не е била на сватбата на брат си, ако е в лоши отношения с майка си би трябвало, но явно и тя има нещо против.....опитвам се да се поставя на  мястота на майката...проблемът е не във втория брак на Башак, а в това, че за 9 години брак Башак няма деца...всеки на  мястото на нуртен би се замислил..освен върлите й фенки, много сериозна причина....в ИГ й има  снимки  само на внучета...значи,  има значение в случая ...къванч както се е зарекъл за 5 деца  кога ще се случи това не е ясно...но той действа на инат и не мисли толкова надалеч......задружният линч обаче  може да има и друга причина....башак е жена с минало, разровили са се в него, всеки би го направил и са видяли нещо, което не е приемливо дори и за по-свободните им разбирания ...
Факт е, че никой от семейството не е успял да придума майката  че лав сторито Б§К е велико и синът им е щастлив..Предполагам, те знаят предисторията и истинската причина Къванч да е с Башак... само на 32 години...млад за да се жени според техните стандарти...с азра 10 години се събираха и разделяха...какво е това бързане сега... newsm78
още от самото начало беше ясно, че родителите са против...но киво форсира нещата и се ожени...да са се тръшнали да му пречат, оставили са го да прави каквото иска...е, имат поне право да не приемат башака и да го изразят по техния си начин...киво и башак нали се обичат...

# 655
Здравейте bouquet
Дафне Hug, Камелия Hug, Мармалон Hug, изненадахте ме с присъствието си в темата... Peace
Дали  е имало фотошоп, фон дьо тен, пластики и ботокс за да станат младоженците набори, няма значение...Относно сватбата- Къванч постави всички на колене! ooooh! Безкомпромисно! Няма мама, няма тате! Ще се самоунищожи, като скорпион, но ще е на неговата! Защо да хулим Нуртен, ами тя е полу близнак, полу рак, родена на 21 юни! Та на кого прилича по инат Къванч, моля? Може майка и син да изпитват и двамата дълбока сърдечна болка, но никой няма да отстъпи! Нямал нужда от поучаване! Ама верно ли? Laughing Времето ще покаже има ли грешка и кой е сгрешил, майка или син! Или Башак ще е благословия в живота му, или урок! Peace Или ще се радва на божията благодат- Башак, или ще получи урок! Каквото такова!  Но Башак няма да го остави никога!!!  Crossing Arms
 А той вече ще слуша само себе си и госпожа Башак Татлъту и да не сте посмели да я хулите, че няма да се снима в сериали иначе вече! Grinning И да се снима, ще има само челоцуФки! Неговият свят е само от двама, като 2 атома в космоса, като кръг от двама...Ад и рай, ин и ян,+ и -...И ще прави каквото, когато и както си иска! Mr. Green

# 656
Охх, утрепа ме с наборите...даже е  по-свежарка на снимките...дотам я докарахме...тая година ще празнуваме 30 - я рожден ден... Joy
Опсс..нещата си идват на мястото
.https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_391594%2Fall
хубавата жена не е тази с която си флиртувал дълго време...значи всичко е било флирт, а не любов..от първа ръка информации, а не фантазии на некой фенки...

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 15:49 от dafnе@

# 657
Страхувам се, че Киво няма да се прибере от Париж...става драматично...

# 658

Открийте разликите: Мортиша Адамс + Дениз Маршан  Grinning
Дафне, ще се прибере Къванч! Нали трябва да се отчете с татлътучета...

Да бе- тетката и чар! Чарът и е като на умряла риба!  Joy Joy Joy
[/b]

Камелке, то и една друга тема е с такъв чар... Wink

# 659
  • София
Шани! wavey  

Сигурно така гледа и Нуртен на младото семейство, и е много права! hahaha hahaha hahaha
Жената има точна преценка за нещата! Няма да падне по гръб я, пред тетката! Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт