"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 417
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Шани! wavey  

Сигурно така гледа и Нуртен на младото семейство, и е много права! hahaha hahaha hahaha
Жената има точна преценка за нещата! Няма да падне по гръб я, пред тетката! Mr. Green

Скрит текст:

Да, майката отне всички доводи...видя се, че не е от Анадала, като начин на мислене скри в малкия си джоб некой специалистки по брачни отношения и загрижени за щастието на любимеца, няма и ВНЛ, ами е било само един флирт...най ме кефи, че се уточниха годините на башака...три или повече години по-голяма от Къванч...6 според мен и те й личат...
И сега как да повервам на оная журналистка която  написала, че лав сторите на К§Б се нареждало сред най-великите...започнало като на филм, минало през драмата и комедията и завършило с хепиенд...ок, ама ако вместо обработената снимка на агенцията да беше публикувала една нейна снимка нали е била там...напр, горчиво, снимка с пръстени, с кумовете, с братята...или и тая любов е като измисленото й интервю за бягството от светския живот и усамотението, но сватбата в парижки петзвезден лукс...сватбата е била като погребение...затова няма снимки...

# 661
Дафне, HugКаква Анадола, какви 5 лева бре? Shocked На който не му отърва поведението на Нуртен ще я прати родом и от Инджерлик. Жената е родена във вилает Маниса, близо до Измир, а големите "познавачки" на ОИ знаят, че там са изпращани принцовете, бъдещите турски султани да се учат на управление!!! Много невежи хора ей, неграмотни, ама с грандомански табиети, поне с интернета можеше да се посъветват!!! ooooh! ooooh! ooooh!
А цялото семейство е живяло в Адана, от където е родата на бащата!  Peace
Камелка Hug, майката е била принудена да даде благословия за брака, кой знае с каква уговорка и каква горчилка е трябвало да преглътне. Но и тя си взе своето- така и не присъства на тържеството, може и на истанбулската сватба да не отиде след време, кой знае. И тогава ще се начетем на простотии.
Ами бащата къде е, защо го нямаше редом до синовете, а? Той поне можеше да застане до копието си, страховете от самолет изобщо не са оправдание...
Peace

# 662
Дафне, HugКаква Анадола, какви 5 лева бре? Shocked На който не му отърва поведението на Нуртен ще я прати родом и от Инджерлик. Жената е родена във вилает Маниса, близо до Измир, а големите "познавачки" на ОИ знаят, че там са изпращани принцовете, бъдещите турски султани да се учат на управление!!! Много невежи хора ей, неграмотни, ама с грандомански табиети, поне с интернета можеше да се посъветват!!! ooooh! ooooh! ooooh!
тази нали беше познавачка и на руската история   Joy Joy Joy та заблуждаваше целия форум на КиШ , че познавала лелята или не знам си кой на чупилкина... Joy та една друга потребителка влезе в спор с историчката от руския форум, че чупилкана била реална личност...смех в залата...   преди да се произнася за каквото и да е трябва да се извини за манипулациите

# 663
Пиши на лични за коя става дума, да не я търся и да се нервя отново.
И със стрелката на снимката е личният фотограф на Къванч, от фотосесията през лятото на 2012, на яхтата с бразилката... На 100% е сигурно, че е направи супер албум на младоженците:

# 664
мале, пред тая Айфелова кула не  спряха да се снимат...аз лично кулата не я намирам за нищо особено, дори грозна... изобщо не ми се вписва в пейзажа ...ама по какво друго да се разбере, че са в Париж...как й беше второто име на Синем да видя дали не е пуснала нещо по-различно...

# 665
Дениз се хвали с нейната прекрасна рокля, не я одобряват...не била за обедна сватба, а за вечерта...
На Седеф ми хареса стайлинга..винаги елегантното е семплото ...отначало харесах и роклята на башак, мислех, че е дантела...но в близък план ми се видя, че е от лъскави мъниста...ама айде няма да се фиксираме толкова... Simple Smile

# 666
мале, пред тая Айфелова кула не  спряха да се снимат...аз лично кулата не я намирам за нищо особено, дори грозна... изобщо не ми се вписва в пейзажа ...ама по какво друго да се разбере, че са в Париж...как й беше второто име на Синем да видя дали не е пуснала нещо по-различно...

За Синем Кобал ли питаш? newsm78 Ако е за нея- пуснала си е селфи направено от Кенан. Peace
Много искам да видя Йоланте Кабау, може да е заслепила булката и с шик, освен с красота...
Мерси за онова изчадие  Mr. Green от ЛС
Peace

# 667

За Синем Кобал ли питаш? newsm78 Ако е за нея- пуснала си е селфи направено от Кенан. Peace
Много искам да видя Йоланте Кабау, може да е заслепила булката и с шик, освен с красота...
Мерси за онова изчадие  Mr. Green от ЛС
Peace

Неее, за журналистката...на снимката я виждам...тя е добър фотограф

# 668
  • София

Камелка Hug, майката е била принудена да даде благословия за брака, кой знае с каква уговорка и каква горчилка е трябвало да преглътне. Но и тя си взе своето- така и не присъства на тържеството, може и на истанбулската сватба да не отиде след време, кой знае. И тогава ще се начетем на простотии.
Ами бащата къде е, защо го нямаше редом до синовете, а? Той поне можеше да застане до копието си, страховете от самолет изобщо не са оправдание...[/b] Peace

Аз не мисля, че е дала благословията си! Naughty Точно защото не я дала, са тези постове в ФБ. Явно му праща някъкви сигнали на техен си език, та белким се опомни нашият!  Да ... ама не...и от тук идва цялата драма. Решила е да ги накаже публично, щом така те я унизиха и не зачетоха мнението и. Браво на Нуртен! Не клекна! Друг е въпроса какво ще и струва, но поне в момента не трябва да се срамува от нищо. Това ще тежи само за младоженците . Но, на онази атомната тетка, Нуртен никога няма да и го прости.Никога! Naughty  Това не се забравя ей така..... а бащата е трябвало да хване рейса hahaha hahaha hahaha  една седмица по рано, с сандвичи за изпът, та да не изпусне цирка!  Joy Joy Joy

# 669

Аз не мисля, че е дала благословията си! Naughty Точно защото не я дала, са тези постове в ФБ. Явно му праща някъкви сигнали на техен си език, та белким се опомни нашият!  Да ... ама не...и от тук идва цялата драма.
И аз мисля така..не е дала никаква благословия...даже е била категорично против...даже и тя като нас не е вярвала, че сватбата ще се случи...затова е бясна...има около башак нещо мътно...та никой не подкрепи Къванч...можеха да я убедят...жената на единия брат е изпратена само за шпиониране...мъжете не стават за тая работа...сега като ги накове. не ми се мисли...просто с 1000 % гаранция няма да има триумфално завръщане...и всички ще се приберат инкогнито така както и заминаха...може вече и да са се изнесли...

# 670
  • София
Някъде четох, че жената на единия брат, не знам точно кой, е работила с тетката, и хич не я понасяла! Почти не контактувала  с нея. От малкото снимки, които съм виждала на братята му, техните съпруги и сестрите на Къванч, никъде не съм видяла някаква обща снимка на тетката с тях. Незнам дали е от солидарност към майка им, но мисля, че и те не са много "хепи" от избора на брат си. Та, онази е персона нон грата за семейство Татлату. И такава ще остане завинаги май.... ама щом я устройва... да дерзае! Mr. Green

# 671
 bouquet

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 19:12 от dafnе@

# 672
Някъде четох, че жената на единия брат, не знам точно кой, е работила с тетката, и хич не я понасяла! Почти не контактувала  с нея. От малкото снимки, които съм виждала на братята му, техните съпруги и сестрите на Къванч, никъде не съм видяла някаква обща снимка на тетката с тях. Незнам дали е от солидарност към майка им, но мисля, че и те не са много "хепи" от избора на брат си. Та, онази е персона нон грата за семейство Татлату. И такава ще остане завинаги май.... ама щом я устройва... да дерзае! Mr. Green
така се писа при рускините...музикантка, познавала се с башак преди да се изпречи на пътя му..затова семейството я  прати на среща с къванч да го разубеди, знае едно друго за нея...имаше даже снимки как влизат и излизат от едно кафе и никой от журналистите не позна, че това е снаха му...преди това бащата го уговаряше...ама мисии невъзможни... любов...за да си чукат среща по кафетата обаче Къванч изобщо не се е прибирал при тях т.т. не се е срещал с майка си...

Поздравления Башак...само така... в тъмницата да не се види ботокса, фалшивите усмивки и любовта в очите...затова  картинката е подсилена с цитати от стихотворение...съвсем сериозно за мен башака дава грешки...имам чувството, че е качила киво на пиедестал и цял ден му се кланя...с такава жена един мъж няма за какво да се напряга...може и това да е причината за  избора на Къванч...и вместо Башака да не излиза от леглото един ден след сватбата, тя не излиза от социалните мрежи...лайкчетата на тая снимка обаче говорят за катастрофа с рейтинга на Къванч след сватбата...досега всяка снимка на киво за няколко часа събираше 100 хиляди лайка...общата снимка с Башак от най-щастливия им ден за 17 часа - 20000 лайка...значи от 100000 подкрепящи само 20 % подкрепят сватбата с башак...ние от отбора на майката сме мнозинство дами... bouquet
Къванч по-добре играеше любов в сцените от ЗП, Киво,  човек прегръща любимата жена и с двете ръце...като снимката с бихтер...най-добре беше да  мушнеш десната ръка в джоба...едно към едно с Кузей... Joy

# 673
Привет bouquet
Тази снимка вероятно е част от сватбения албум, но е направена непрофесионално- срещу светлината.
В самата снимка има идея, послание, сливане на телата... На мен ми харесва. Peace
Ядосвам се, че Башак продължава да гледа в земята на някои от сватбените снимки, а трябва да лети и да го показва. Но тя си знае...
Колкото и да се пише за отношенията Нуртен- Къванч- Башак, то вече сватбата е факт, подписите на двамата млади също. Майката да не е изтървавала нещата. Няма да е изненадващо, ако и Къванч й обърне гръб в някой момент. Но по-скоро мисля, че точно той ще направи всичко необходимо  всички да се чувстват ок в новата ситуация...
Замислям се, че и аз бих била наранена, ако съм на неговото място, независимо, че като майка разбирам Нуртен. 
Само съвместният им живот ще покаже кой крив, кой прав.
Но с този брак Къванч изкачи нов връх, не професионален, но и не по-малко важен.
Подобен съюз, подложен на критики и гледан под микроскоп, по-скоро ще е успешен и дълъг, според скромното ми мнение...
Дано семейно щастие и професионален успех го съпътстват в годините напред! Heart Eyes
И дано Башак скоро го зарадва с бебче. Heart Eyes Да влезне в нова семейна роля, бащинството ще му приляга много, а и много го желае, сигурна съм... bouquet

# 674

-   Красив парк...
-   Само парка ли?
-   За мен да, и два размити силуета...това виждам
-   Дофантазирай си емоциите на младоженците
-   На тях не им достигат емоции, на мен фантазия
-   Даа, дефицит на емоции, дефицит и на снимки
-   по една фотка за да се облизваме до есента
-   Какво ли ще се случи с Къванч като се прибере в истанбул.....ще грабне саза и ще изпее  песента която изпя след сватбата със симай и плачеше
-   Ама защо така негативно, ни възторг от хотела, ни от красавицата, ни от менюто..
-   Славата е скъпа стока.. конкуренция ...всичко  за продан.. а  мениджърите решили, че  1-2 снимки са ви достатъчни...
-    newsm10
...самоирония към собствените си пристрастия + добро чувство за хумор...признак за интелект...липсата им признак за изостаналост...

Общи условия

Активация на акаунт