"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 382
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Камелия, bouquet ами подмладява се жената. Красотата й е от вътре, душата й е красива и уникална. Той пък да не е много убав.  Laughing

# 691

Ботокс, филъри,заучени стойки и пози,фалшиви  усмивки.....  това е новата г-жа Татлату! Mr. Green
Снощи прочетох някъде, че тетката била 77-ми набор. #Crazy Аз знаех, че е 80-ти. Знаели се, последно на колко години е? Като гледам снимките, преди ботокса и на мен ми се вижда към 40.  Mr. Green

Само факти: жени се на 24 години, 8 години живее с предишния к мъж, 4 години е в развод и живее при дружката, 3 години е с Къванч - 39 години...що си крие годините не я разбирам...може да изглеждаш добре, с перфектна фигура..но младост и невинност не може да си  докараш
затова Башака единствено се е харесала на снимката, която е постнала в ИГ...в тъмницата, срещу светлината... нищо не личи...ни ботокс, ни усмивки, нищо...
сватбата на екс съпруга на башака...как да кажеш на бялото черно... Mr. Green

# 692
Той пък да не е много убав.  Laughing
съвсем се е сдухал...и колкото по-сдухан, толкова по-добре за башак...а колко секси беше...

# 693
Той пък да не е много убав.  Laughing
съвсем се е сдухал...и колкото по-сдухан, толкова по-добре за башак...а колко секси беше...

Ауу, какъв убавец беше преди години Къванч, хормонално торпедо... #Crazy

# 694
  • София
Здравейте!

Скрит текст:
Пиша чак сега, защото от другата тема една "съфорумка-професорка", която раздава акъл,(не че го има) и размахва пръст,  ми направи сутринта забележка, че съм много злобна рано сутрин....(чак беше фиксирала часа на поста ми).....та почаках да се стъмни, поне да е вечер и да напиша каквото искам. Дано, не и се вижда,че вече  е късно, че не знам какво ще правя. Whistling Явно, трябва да сменя моята "нокиа" с фенерче, която ми служи вярно още от миналият век,с някой смартфон. Whistling Защото, същата  ме посъветва, ако не съм майсторка-многомашинничка на тъкачен стан, да пиша в работно време, и по-късно да си изливам злобата не към 8.30ч. Но не се уточниме за час, и сега не знам дали не съм в нарушение Mr. Green Joy Joy Joy

Красотата й е от вътре, душата й е красива и уникална.

Да бе! Забравих, за душевната и красота!  smile3555Sick То, сигурно и за това я избива на стихове и цитати, които, като ги прочетеш, изобщо не се сещаш за какво става въпрос. Banghead newsm78  Като онези"красиви" изречения за атомите. Умница е тя! Спор няма. Joy Joy Joy

Дафне, благодаря ти за инфото.

- 39 години...що си крие годините не я разбирам...може да изглеждаш добре, с перфектна фигура..но младост и невинност не може да си  докараш

Ами и аз това и се чудя. Ако наистина е на толкова, какво и пука. Омота най-желания ерген на Турция-  радвай се, че си с него  докато можеш. Mr. Green  То, и без това нищо не можеш да скриеш завинаги. Все ще се намери някой, който "услужливо" ще се изпусне да каже истината. А в нейният случай вече се знае. Mr. Green Но за Къванч не съм много съгласна- хубаво е момчето, но според мен е напълнял и така много не го харесвам. Heart Eyes

# 695
Здравейте!

Скрит текст:
Пиша чак сега, защото от другата тема една "съфорумка-професорка", която раздава акъл,(не че го има) и размахва пръст,  ми направи сутринта забележка, че съм много злобна рано сутрин....(чак беше фиксирала часа на поста ми).....та почаках да се стъмни, поне да е вечер и да напиша каквото искам. Дано, не и се вижда,че вече  е късно, че не знам какво ще правя. Whistling Явно, трябва да сменя моята "нокиа" с фенерче, която ми служи вярно още от миналият век,с някой смартфон. Whistling Защото, същата  ме посъветва, ако не съм майсторка-многомашинничка на тъкачен стан, да пиша в работно време, и по-късно да си изливам злобата не към 8.30ч. Но не се уточниме за час, и сега не знам дали не съм в нарушение Mr. Green Joy Joy Joy

Красотата й е от вътре, душата й е красива и уникална.

Да бе! Забравих, за душевната и красота!  smile3555Sick То, сигурно и за това я избива на стихове и цитати, които, като ги прочетеш, изобщо не се сещаш за какво става въпрос. Banghead newsm78  Като онези"красиви" изречения за атомите. Умница е тя! Спор няма. Joy Joy Joy

Дафне, благодаря ти за инфото.

- 39 години...що си крие годините не я разбирам...може да изглеждаш добре, с перфектна фигура..но младост и невинност не може да си  докараш

Ами и аз това и се чудя. Ако наистина е на толкова, какво и пука. Омота най-желания ерген на Турция-  радвай се, че си с него  докато можеш. Mr. Green  То, и без това нищо не можеш да скриеш завинаги. Все ще се намери някой, който "услужливо" ще се изпусне да каже истината. А в нейният случай вече се знае. Mr. Green Но за Къванч не съм много съгласна- хубаво е момчето, но според мен е напълнял и така много не го харесвам. Heart Eyes

Камелке, Hug на ''патронката'' на темата не й пука нито за теб, нито за нас, за никой, дори и за свекето. А такива като нас- пишещи по всяко време на денонощието фенове харпийки, метнахме Къванч на пиедестала, напълнихме сметките му, а той ни лъже и ни се надсмива на фенската любов, държи се игнориращо...
Що се отнася до красутата на Къванч, то в постовете ми често има ирония, ще свикнеш.
Дафне Hug, разводът на Башак е продължил 2 години, преди време го прочетох. Тежка история е бил. Бая възпитателни мерки й е приложил Орен Франсез, това изобщо не го оправдавам!
Я вижте:

Скрит текст:

# 696
Здравейте дами, bouquet
Kamelia, не е до килограмите ми се струва...и в ЗП по едно време беше качил...нещо изчезна от блясъка, от разкоша, помръкна войнстващия сексапил...къванч няма да остарява като катедрала...с тоя крокодил до него...
Скрит текст:
знаем  я...нали и тука писа....скучно е в техните теми, турсят нови теми за изява, за да блеснат...сега при нас е панаира, ,  и затова  ви е полазила... кога, къде, какво и как да пишем. баси нахалството... хем  на гости, хем се държи неприлично...не се давай...заковаваш...8.30 са твоите 5 минути в темата за да се произнесеш....така на теб ти е удобно....желателно е да се вясва по обяд ..точка,  в комбинация с другата професорка  госпожица незнамсикоя, ...наистина  стават много професори...за една седянка......такива  професорки  разбиха темата за КиШ...тях вече ги няма, ние пак сме тук...

# 697
Камелия,  bouquet нали знаеш "теменугите" на П.Пенев? Един цитат можеше да пуснеш...
Другата ти тема е за уникалното и съвършено Джемре и за Башак. Чудя ти се що се хабиш там?  Whistling

# 698
и сватбата на къванч-всяко чудо за три дни...така си биха път до париж и се набутаха със сума пари...за три снимки...настроението на сватбарите е било минорно...тихо мълком се прибраха в истанбул...как пък никой не ги забеляза на някое летище.....като пиша, че те самите си викат фотографите съм много права... бавно и полека къванч вече осъзнава какво е направил...

# 699
Като го чета това http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_392532%2Fall все повече си мисля, че разривът в сем. Татлъту тепърва предстои. Само Тугай подкрепя безусловно "Нашата невеста и нашият лъв". Ще стане интересно Whistling...Но късно е вече...От тържеството:

# 700
ЧРД на Берен -  незабравимата Бихтер:

Меден месец в Хаваите. newsm78..нещо не мога да повярвам...ще се пребият от път и не мисля, че Къванч ще изтрае да е насаме с Башак...от една година  са все с хора около тях...
на тая снимка хич не са излезли добре...башак в близък план...  мноооого далече от сватбарската визия...какво й се възхищаваха като това не беше тя...

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 22:40 от dafnе@

# 701
ЧРД на талантливата Берен, неповторимата и незабравима Бихтер bouquet

Меден месец в Хаваите. newsm78..нещо не мога да повярвам...ще се пребият от път и не мисля, че Къванч ще изтрае да е насаме с Башак...от една година  са все с хора около тях...
на тая снимка хич не са излезли добре...башак в близък план...  мноооого далече от сватбарската визия...какво й се възхищаваха като това не беше тя...

Абе тази жена нали тежко преживя самолетния маратон при връщането от Лос Анжелиз преди година и половина? Къде се е напнала да върви сега? ooooh!

# 702
  • София
Добро утро!
Отбивам се за малко, колкото да постна актуалните новини, около меденият месец на Кивчо с тетката! Слагам ги в сполер, защото гледката от тетката( ей... и на рима го докарах бе) не е от на приятните.
Дафне, беше права като каза че и каквото да правиш, на младост не може да го докараш. Ето и доказателството.
До после! Че тъкачният стан ме зове,а аз горкичката още нямам смартфон. Joy  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 703
Kamelia. тетка тетка ама сръчна в масажа...знае къде, как и колко да пипне та да скочи...

Башак съвсем е изперкала...тая снимка е безсрамна...да оставим публиката...ами ще се види от майката, бащата, племенниците...киво май го е срам та е навел главата...ако беше снимката спонтанна требеше да гледа влюбено башак... и некои от сватбарите са на хаваите...те снимат...

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 14:48 от dafnе@

# 704
Kamelia. тетка тетка ама сръчна в масажа...знае къде, как и колко да пипне та да скочи...

Башак съвсем е изперкала...тая снимка е безсрамна...да оставим публиката...ами ще се види от майката, бащата, племенниците...киво май го е срам та е навел главата...ако беше снимката спонтанна требеше да гледа влюбено башак...

Какъв срам бе, младоженец е момчето Grinning... Ами умее ги жената и тия работи... има богат жизнен и семеен опит, цели 8-9 години. Mr. Green Талията й нещо се губи обаче Laughing
Ама и Киво да вземе да укроти питона поне за пред публиката, то пък и тя колко ли внимание му обръща де, ама папараци дебнат и там... Peace

ПП: Да направим и ние една кратка разходка в това райско местенце на Хаваите: Grinning

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 15:38 от shaane

Общи условия

Активация на акаунт