Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
 Hug
Тони успех с операцията,всичко да минава бързо и безболезнено  bouquet
Малкия тъкмо заспа.Опитах да го сложа да спи без биба,ама не стана,разплака се.Той не я слага в устата по цял ден,само като си ляга и си я вади сам след това като заспи.Трябва ли да се притеснявам,че няма да можем да я откажем или  newsm78
Оххх и при нас тези зъби не излизат в никакъв ред.Горе в дясно има 3 пробили долу в ляво 2 пробили долу в дясно има един пробил.Отпред  са 4 горе и 3 долу,абе никакъв ред  ooooh!
Орехи и мед не съм давала и не знам кога ще дам.
Вали при нас,но излизахме с дъждобрана сутринта.След обяд ще го водя на детски център.

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 13:18 от Иванела83

# 376
  • Пловдив
Иванела,моята също само за спане я ползва.Не бързам да я махам.

Моята започна пак да пуска лиги по дрехите.Май ще има скоро зъб.Вадя пак банданите.
Тъкмо се стъкмихме да излезем и заваля.Много гадно

# 377
И аз извадих банданите,страшно е просто положението.
Аааа,разбират те що е НЕ,но защо продължава,удря ми един поглед първо и после си шета на акъла  LaughingНа игрището не посяга,напротив момичетата го бутат и го е страх.Понякога търпи- търпи като му вземат играчка и накрая ги увиква  Joy мн смешен .
2 нощи давам КМ+ бисквитка и човека се събужда за АМ към 6-7ч,дали е от него нз или просто след избития зъб е по- спокоен.Тук вали от снощи,голям зор ще е занималнята зимата.Чакаме майка ми в понеделник  Heart Eyes
За вит Д ,едното педи каза,че зимата пак трябва да даваме,но по 1 капка.Отказах се нещо от прясното мляко,за какво да ми е зор,те в ДК им слагат тук- там,то едва се усеща,ама...

# 378
Показах  го ергенчето ми  bowuu

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 21:39 от ZVEZDA *

# 379
  • Варна
Звезда, Елфита, големи сладури са малките! Да са ви живи и здрави!

Нашият режим е следният:
Сутрин става между 8.30 и 9.40 напоследък. Веднага давам около 170 мл АМ. След 30 мин закуска - овесени ядки с прод и мляко, кус кус със сирене и масло, кисело мляко с бисквити и банан, запечена филийка с масло и кашкавал или нещо от сорта.
12.30-13.00 - обяд - манджата от ДК
16.30-17.00 - следобедна закуска от ДК
19.30 - супата от ДК с мекото на една филийка хляб. Веднага след това ние вечеряме и тя се обслежва от нашата храна.
Заспива около 10 часа като преди това има бана и АМ около 170 мл.
Приспиването е в нейната кошара, като задължително трябва да ми държи пръста докато заспива и същевременно си гушка едно одеалце. Същата е и процедурата със заспиването наобед, което е около 13.30-14 часа и е с  продължитилност около 2.30 ч, но понякога като вчера и днес само 1 час.

Смлени орехи върху бисквитена торта дадох още преди 2-3 месеца, а мед дадох мъничко онзи ден.

За второ детенце мислехме да работим след Коледа, но сега ми изникнаха едни здравословни проблеми и не знам дали изобщо ще бъде възможно Sad
Изобщо напоследък съм влезла в една черна серия, в която ми се случват само гадости и затова и не съм писала. Първо Ади се разболя и трудно се оправи, после баба ми почина, детето ми счупи таблета, а сега и моето здраве. Не съм добра компания дори и за себе си  Sad.

# 380
  • Телиш/Плевен
Марбела Hug Дано да потръгнат нещата и черната серия да приключи. Praynig

Звезда, много хубав ерген! Heart Eyes

Ние не мислим за друго дете. По принцип ММ беше мераклия, аз винаги само едно съм искала и гледам, че в последно време и той е съгласен с мен. Но времето ще покаже, ние и Елица не я бяхме планирали, но ни е такъв късмет и такова щастие, че не мога да си представя какво щеше да е, ако я нямахме. Може след време тя да поиска братче или сестричка и тогава вероятно и аз бих склонила. Но каквото е писано, ще стане. Peace

# 381
Хайде цоп и аз тука, излязохме за половин час навън, но сладката ми не търпи дъждобран върху количката, а също искаше и чадъра, та бързо се прибрахме с мрънкане. Пак е нещо, вкъщи обикаля като в кръг  #Crazy.
Елфита и Звезда, хубави дечица, здравички да са ви  Hug
Тони, нещо клубът на изнервените майки расте, аз съм постоянен член  Mr. Green. Всичко да бъде наред с предстоящата операция на малчо, а на каката да оздравява. Ние сме и двете с хрема, на нея пръскам физиологичен разтвор и като се сетя Еуфорбиум. Първо киха цял ден, на следващия й потече носа, на третия се сгъсти секрета и утре, четвъртия, да оздравява  Praynig.
За меда, аз давам по съвет на педи от една годинка, правя попарите с мед и подслаждам понякога киселото мляко ако е много киселичко. Ядки не давам още.
Витамин Д давам по капка, когато се сетя, защото фонтанелата не беше затворена. Комай ще изчакам с него да видя как са нещата.
А които планирате второ детенце, успех, трудно е без помощ с две малки деца. Аз вече съм с две с много голяма разлика, защото като Лалето мислехме да сме си с едно, ама ни се прииска и второ. Планът изпълнен. Няма да ви е лесно, но пък не е невъзможно. Да кажат мамите с малките разлики. Та се сетих за Габс, как са нещата при вас?
Моята сладка не търпи чорапи, непрекъснато ги събува, опитах да сложа цял гащеризон поне за през нощта, искаше да му събуе чорапите така хищно. А си мислих да я напъхвам в чувалчето, и на него ще му събуе чорапите  Joy. Обувките също маха, когато е в количката или  в колата  ooooh!. Не дава да я завиеш нощно време и трябва да я дебна да заспи, което значи, че аз не спя. Давайте съвет, давам награда  Laughing.
А сега малко да се посмеете, за година и три месеца майчинство позабравям, трябваше да се разпиша на едно място и направих три опита, а работата ми беше да разписвам непрекъснато документи. Ужас. Решила съм някой ден, ето така, да си облека някой костюм, и в парка на разходка. Да се сетя как се носеха и таквиз дрехи  Mr. Green.
И, някоя от вас ходила ли е на "Концерт на възглавници"? Хайде, лека вечер и нощ.

# 382
Тони ,успех с операцията.
Искам  да питам до къде стигнахте с гърнетата и с ученето  на момченцата  да пишкат прави.Аз още не сэм слагала и ми предстои,тъй като съм от тея дето мислят че детето трябва да осъзнава  какво прави. Ама напоследък  други май чета ме плашат че ще е мисията невъзможна.

# 383
  • София
Благодаря, момичета, за милите думи!  bouquet

Звезда, много е хубав. Да ти е жив и здрав.

Моя пикае прав само в коритото, докато го къпят.  hahaha С гърнето също нямаме напредък, не обича да седи на едно място. Има време.

# 384
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Много вали малкия си легна сам,а спи веднъж на ден,но днес май два пъти ще спи.Ми какво да прави писна му вътре,не можем да излезем с дъждобрана много вали.Вчера излизахме след обяд го водих в детски център,хареса му да тича напред назад.Не играе с други деца,не че другите играеха заедно  Laughing
И аз започнах да давам вит.Д по две капки.Питах педи и тя ми каза,че мога да не давам,но ако имам отворено да го дам профилактично.
Гърнето[/b голямата работа се върши там,но много пие и е с памперс гащички.И в гърнето пикае,но просто ако искам да е само на гърне трябва там да го държа цял ден  Laughing  или да му спра пиенето  Laughing  Не съм го учила още да пикае прав.
Аз да попитам мъжките майки.Всички ли забелихте пишлетата,ние сме още наполовина и нищо не става.Всяка вечер забелвам като го къпя.Нищо не става.
Не спи спокойно това дете.Снощи му дадох нурофен,спа до 1ч и след това пак се почна рев на сън мятане.Какво ще правя докато избият тея зъби не знам  ooooh!
Аз не съм мислила за второ дете,то първото стана неочаквано и май и второто ще е така  Laughing ,но е хубаво да са две според мен,защото аз имам сестра и е хубаво да има на кого да споделиш или да поискаш помощ,а аз мисля,че по-добър приятел от сестра/брат няма.Даже и когато имаш нужда да се навикаш на някои пак са насреща  Joy
Марбела дано всичко е наред с теб,не се притеснявай  Hug
В такова време ми минават едни мисли и на мен и само се изнервям.Затормозявам се с глупости.
 bouquet

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 11:45 от Иванела83

# 385
Споделям мнението да имаш сестра/ брат. Със сестра ми имаме 2 год.разлика и много се разбираме. Като малки си играехме съответно не минаваше без караници. Казвам го,защото на Бобо му се играе с други деца,а няма къде. Sad За гърнето-да си похваля детето- ака и пишка. От 2 дни сам носи гърнето,когато има зор,не че преди малко не се напика. През ден пускам пералня.
 Пишлето го забелихме,но не е до края. Док.каза,че само ще се забели от ерекциите,които има. Embarassed

# 386
Аз забелих изцяло и сега само поддържам .Днес купих на малкия домашни пантофки на  Демар,но както при обущетата,така и с тях сега ми стъпва много на вътре с ходилото,не знам дали да не му обувам по 2 чифта чорапи и така да си ходи, а да не се занимавам с пантофи

# 387
  • Варна
И ние днес ходихме на детски център и много й хареса, въпреки че беше в отвратително настроение и преди да тръгнем само ревеше и искаше на ръце. И нея са я напънали яко кучешките. Като гледам май всички наведнъж се канят да излизат. Вечер много плаче, а от доста време беше запонала да спи спокойно. Засега не давам обезболяващи освен гел Бочко от време на време. Лигите текат като реки, а при нея това усложнява и рефлукса и става гадост. Нямам търпение да излизат вече тези зъби. После ще останат само крайните кътници.

С гърнето все така сме доникъде. Пробвах я лятото и не искаше да стои. Ще чакам, ако трябва и до другото лято. Все ще махнем памперса. Няма цял живот да е с него.

Утре тръгвам по доктори. Стискайте ми палци, че не ми е добра кръвната картина и съм се ошашкала.  Hug

# 388
  • Телиш/Плевен
Марбелла, стискам палци. Hug

# 389
  • София
Marbella, и от мен имаш стиснати палци. Всичко щ бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт