Ех, ще живне темата малко! 
И браво за прохождането!
За ваксините по принцип и аз имам известни притеснения, но гледам да не съм параноична, че така нищо няма да постигна. Досега никакви проблеми не сме имали с тях, дори температура, дано и с последните две да е така.
Всъщност най-притеснено ми е за последната ваксина, през ноември май ще я слагат, макар че е голяма каша с тях и може би няма да има за всички, та може и да не ни огрее. Но гледам да не мисля отсега, има време. 
Гледам да й давам Имунокинд по схемата и без да пропускам, както и витамин С.
Знаете, че с нея не се разбира(х)ме добре, но от известно време насам усещам истинска обич и загриженост от нейна страна към хиенка и това ме радва. Макар че аз и при предишните ни отношения съм споделяла, че за мен вариантът тя да се грижи за нея е по-малкото зло. Много не ми се иска да я давам нито на ясла, нито на градина. 

Ние малко по-бавно се развиваме,в смисъл по-бавно стават нещата при МС,но не се притеснявам не може всички да са еднакви
Иначе сме много добре,вечер е хладно даже спим с олекотени завивки
. Дано всички терзания около ваксините са безпоследствени. Аз не мога и не искам да си го причинявам и въпросът ни кардинално го решихме,още бременна докато бях

Такова нещо и като бебе не беше. Не и отказвам, защото явно от храната я боли. Предпочита да хапва хляб, краставица, чушка. Предполагам също, за да чеше венците.

Всъщност няма значение, де, аз просто да ти кажа, че се вижда и сме го прочели. Весело изкарване на морето и много целувки за Амели! 

Още седмица да ме помъчи и ще дойде време за мензис и въобще този месец мога да го пиша като най-каръшкия в живота ми.
Препоръчани теми