Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
пак привет и от мен
гледам всички ги мъчат и зъби и жега. малкият от няколко дни милия е много неспокоен даже нервен, ако го кърмех сигурно щеше да ме е направил на решето просто...  изглежда са зъби ама е чудо ви казвам= иска много гушкане, повече от и без друго многото, примрънква почти постоянно, като дойде време за ядене е ад, не мога да го вкарам в стола и реве та се къса поне докато не хапне една лъжица а понякога и след това. Rolling Eyes
на морето си проходи сам и сега само отлагам прощъшулника
вчера сложихме ваксина МПР и сега тръпна в нерви дали ще е добре след нея, понеже доктора ни предупреди че може да се обрине до 2 седмици след ваксината, като това не значи че децата са заразни ... освен това днес точно гледах едно предаване за последици при деца след ваксини и направо ми настрънаха косите, при все че те казват че никой лекар не се наема да признае за връзка между заболяването на дечицата и негативен ефект от ваксината. та какво да ви кажа, страх ме е... ooooh!
марбела, като човек с нервен стомах и установени преди 3 години 3 язви които са калцирани, мога да ти кажа само че стискам палци да се установи точната причина и да те успокоя че гастроентеролозите ни са добри и се надявам да ви назначат правилно лечение  Hug
искам да поздравя на патерици всички малки рожденници, които сме пропуснали докато скитосвахме, да им пожелая много здраве и весело детство! Hug
пожелавам и бързо оздравяване на болните, аман и от летните вируси, значи  Rolling Eyes

# 181
  • Телиш/Плевен
елпет, много се радвам, че и ти се разписа. Hug Ех, ще живне темата малко! Party
Бързо да поникват зъбките и да не го (ви) мъчат. Praynig И браво за прохождането! Heart Eyes За ваксините по принцип и аз имам известни притеснения, но гледам да не съм параноична, че така нищо няма да постигна. Досега никакви проблеми не сме имали с тях, дори температура, дано и с последните две да е така. Praynig Всъщност най-притеснено ми е за последната ваксина, през ноември май ще я слагат, макар че е голяма каша с тях и може би няма да има за всички, та може и да не ни огрее. Но гледам да не мисля отсега, има време. Hug

При нас нещата се подобряват - ММ си е здрав вече, аз вероятно още ден-два ще влача хремата, но се чувствам много по-добре. Елица засега няма признаци да се разболява, дано я подмине наистина! Praynig Гледам да й давам Имунокинд по схемата и без да пропускам, както и витамин С.

И другата добра новина - майка ми е съгласна да гледа Елица и да не я даваме на ясла, като си намеря работа. Party Знаете, че с нея не се разбира(х)ме добре, но от известно време насам усещам истинска обич и загриженост от нейна страна към хиенка и това ме радва. Макар че аз и при предишните ни отношения съм споделяла, че за мен вариантът тя да се грижи за нея е по-малкото зло. Много не ми се иска да я давам нито на ясла, нито на градина. Confused Но има време за градината, може да размисля дотогава.

# 182
Пршвет мамита и поздрави от морето! Виктор много се кефи и прува и играе! Хапва си доста. Абе кеф. Ваксшната за морбили мисля да я отложим с няколко месеца.Поздрави от нас!

# 183
Поздрави на новозавърналите се мами.Сигурно за децата е голям кеф на морето,особено за нашите рачета. Втора седмица Владислав отказва храна,аз пак да се оплача. Със закуската проблем нямаме ама от там нататък е ужасссссс. Две лъжички и край.Нито домашната храна, нито от детската кухня(вземах от различни,да не би проблема да е от кухнята) и не и не. Иначе дай му сух хляб и да рови от нашите чинии.Едвам по малко диня прояде,сливите само ги наръфва,вече съм  луднала.Ама кърмата не се отказва и само рови в деколтеро ми.. Днес инякакви сополки се показаха,дано не е прихванал от мене вируса.

# 184
Ехеее,показахте се.
Честито на ходещите крачета,и да оздравяват болничките.
Ние след седмица поемаме към морето,дано сличим на време.Нашичкия нещо ми прави драми със спането.Усещам го,че май ще маха едното,ама пък само с едно едва издържа.Щр се наместим,но да поизчака да сме си у дома вече  Mr. Green Ако ви се пише споделете за вашите и съня,кога заспиват,събуждат.
Лека и спокойна.

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 13:05 от ZVEZDA *

# 185
  • Телиш/Плевен
Моника, все така да сте! Hug

Юлианка, да не е от жегите? И Елица не яде много-много, когато е най-горещо. Ако е жизнен и бодър, няма какво да те тревожи. Дано не е вирус неговото! Praynig

Звезда, за спането - вечер започна да заспива към 9, буди се също в 9 сутринта (ориентировъчно, разбира се, никакви часове не спазваме). Спи следобед, от 1 до 4-5 да речем, но е различно - понякога повече, понякога по-малко. Но тя от новородена много обича да спи, така че не знам доколко можем да сме критерий за нещо. На мама и тати се е метнала! Blush Heart Eyes

# 186
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug
Не пиша,но ви чета редовно Simple Smile
Болните бързо оздравяване  Hug
Ние продължаваме да сме си на село.Ще ходим на море в Гърция септември като е по хладно Simple Smile
Малкия пропълзя преди 2 седмици изправя се вече и няколко крачки направи сам.Тук леля ми днес ще му прави питка.Обясни ми че се прави за да проходи по-бързо.Аз не бързам де,но тя е решила да не я обиждам все пак. Simple Smile Ние малко по-бавно се развиваме,в смисъл по-бавно стават нещата при МС,но не се притеснявам не може всички да са еднакви Simple Smile Иначе сме много добре,вечер е хладно даже спим с олекотени завивки  Laughing  През деня не е много топло по цял ден сме на двора и басейн имаме,абе добре си прекарваме.Щастливо е детето.Ходихме да се снимаме за паспорт септември ще е готов.Ваксината която е за годинка и един месец педи каза че ще я бие септември.Не иска в жегите.
Ами това е от нас.
Приятно и весело море на всички    bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 187
Здравейте и от нас, отдавна не съм писала, но всичко чета.
И ние сме по морето, но към дивия север. Красота, още си е както в детството ми. Само тъпите концесионери по плажовете...    ние вече един месец ходим, зъби май никнат. За сега са 8. Отбих точно на годинка, без излишни драми. Яде, с огромен апетит, като хамстер е Simple Smile . Дано всички терзания около ваксините са безпоследствени. Аз не мога и не искам да си го причинявам и въпросът ни кардинално го решихме,още бременна докато бях
Поздрави

# 188
Черпя за именния ден на моя син Богдан,има-няма днес нз на кой да вярвам...

# 189
Здравейте първо да питам какво стана във фейсбук групата махнахте не пишештите там имаше една притеснена мама че я дебнат.и да питам някои имал ли е проблем с детцките на мен ми ги отказаха уж за всичко кое трябва и нетрябва питах .майка ми сега вика е ти нали нямаш брак затова така било върнали пак тошовото време.връщам се да чета да видя какво съм изпуснала

# 190
  • Телиш/Плевен
Честито на имениците днес!  bouquet

Angels369, добре дошла отново тук! Не знам за групата във Фейсбук, понеже не съм там от доста време, но ако някой види поста ти, може да те добави отново. Всъщност не знам там как са отношенията, така че може и да не те добавят. Абе тук можеш да си пишеш на воля, пък за там нека да каже някой, който е навътре в нещата. Hug

бебе2, нали днес по обяд написа същото. Wink

# 191
Честит празник на всички празнуващи   bigdance2

Относно детслите аз сега трябва да подавам и ще видим какво ще кажат.
Лека нощ и спокойни сънища, защото днес беше един луд ден и съм изтощена, дано и малчо е изтощен от лудеене и игри.

# 192
Звезда - да ти е жив и здрав. За спането - преминах на един път на ден. Не беше готова все още, но го направих заради горещините. Преди спеше сутрин и се събуждаше на обяд, хапне и в 13ч е готова за навън. Времето - ужасно горещо. Следобед спи, излизаме малко и става време пак за сън. Така се завъртаха нещата, че детето се оказваше по цял ден вкъщи на климатика и навън за половин-един час максимум. Сега трудно издържа до обяд, защото се събужда в 7.30-8.00ч. Обядва около 11-11.30 и ляга около 12.30ч. Вечер ляга около 20ч.
За храненето - нямам идея как ще спираме по-нататък кърменето. Дано се откаже сама и бързо. Тези дни проби единият кучешки и е тръгнал един кътник. Поне по 10 пъти на ден на гърда ooooh!Такова нещо и като бебе не беше. Не и отказвам, защото явно от храната я боли. Предпочита да хапва хляб, краставица, чушка. Предполагам също, за да чеше венците.
За ходенето - не ходи сама все още. Пуска се, докато стои права, ходи по мебелите, като се държи за тях, но дойде ли време да се отиде от една до друга точка - например до другата стая, хваща уолкъра и така...

# 193

Написах, да. Но нещо ми се сбъги телефона и го пратих повторно. После пък не можах да го изтрия. Няма да се повтаря....

# 194
  • Телиш/Плевен
Написах, да. Но нещо ми се сбъги телефона и го пратих повторно. После пък не можах да го изтрия. Няма да се повтаря....
Hug
На мен после друго ми хрумна - че може заради проблемите с форума напоследък да не си виждаш поста и затова да пишеш пак. Peace Всъщност няма значение, де, аз просто да ти кажа, че се вижда и сме го прочели. Весело изкарване на морето и много целувки за Амели! Hug

Иванела, радвам се, че и ти се разписа! Hug

Ще прощавате, че не съм много словоохотлива, ама тъкмо оздравях и ново проклятие ме сполетя - мъчи ме мъдрец. ooooh! Още седмица да ме помъчи и ще дойде време за мензис и въобще този месец мога да го пиша като най-каръшкия в живота ми. #Cussing out

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 22:12 от Лале в дъжда

Общи условия

Активация на акаунт