Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 420
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Около 20 октомври подадохме за детски. Служителят,който прие док. каза януари пак да подадем. Ще пратя ММ да пита пак.  Лека.

Не трябва да подаваш пак

# 556
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, юлски мами и честит ни първи по-сериозен сняг  Nature Snowman. На всички желая здраве и спокойна година.
Благодаря, Елфитка, за инфото около детските. Покрай майчинството съм занемарила много законови промени, но тази година ще се наложи да влизаме в работна форма  Confused, дано и детски ясли да има за всички желаещи.
Празниците минаха и заминаха покрай роднини, хапване, подаръци (за децата). Но най-вече покрай нашето юлче. Чукнахме година и половина. Делник, празник, върви си всичко по реда. Днес изкарахме шейната и се разходихме навън. Като бебе спеше навън, сега само вътре, навън се излиза вече на крак за по малко. Не мръзна вече като куче и не обикалям, но вътре се тъпче на едно място и е изкук понякога. И по-малко приятелчета вижда така. Но пак сме доволни, мек беше декември.
Надявам се повече да се засичаме тук след празничните емоции. Задават се ясленски и работни емоции, някои около мен вече са на работа, не им е лесно, но всичко е етапи. До скоро.

# 557
Сурваааа,да сте здрави и щастливи.
Ще пускате ли децата на ясла и от кога?

# 558
Ще пускате ли децата на ясла и от кога?[/left]
Ами към следващата есен, то други възможности комай няма, но и да има не по-рано. Системата ще ни класира напролет за есента.

# 559
  • Пловдив
Ще пускате ли децата на ясла и от кога?

Не планираме ясла засега.Иначе бих пуснала пролетно време.Голямата така я пуснах.Не е болнаво време и имаше време да се адаптира до лятото.Лятото са сборни групи и не е хубаво за новичките дечица.Септември и октомври пък е огромен наплив от нови и пак не е хубаво.При нас класирането за яслите е ежемесечно

# 560
Мен не ми се пуска на ясла въобще та за това питам,дали ще има като нас директно на градина.

# 561
  • Burgas
Със сигурност ще тръгва на ясла, въпросът е да се напъвам ли за напролет, при положение че после цяло лято ще почива или да си кротувам до есента newsm78

# 562
  • Телиш/Плевен
Елица категорично няма да ходи на ясла, а с малко повече късмет - и на градина (чак на предучилищна). Майка ми е пенсионер и има голямо желание да я гледа, само да ми е жива и здрава. Казвала съм и преди, че мнението ми за детските заведения е крайно негативно, като това мнение се споделя напълно от майка ми и почти всички близки хора, така че съм спокойна в това отношение.

# 563
  • София
Борис ще ходи на ясла, ако го приемат. Тия дни ще го регна в системата, да видим дали има шанс.

# 564
 И МС ще е на ясла. Есента,но този месец ще го записвам. То ще трябва да търся и работа. Лятото ще е много напрегнато.
Има ли мами,които вярват в уроки и такива работи. Вече нз. Преди време Бобо почна да си носи гърнето ,когато му се ака (а даже понякога и за "пиш").Казах на мяколко хора и след няколко седмици пак акаше в гащите. Само да уточня ,че от април месец почнах да го изаквам и имахме много малко пропуски. Накрая даже 2 месеца с чисти гащички. Казах си, че няма вече да го хваля. След време казах(на една приятелка с по- болнави дечица),че да чукам на дърво сме здравички и още същата вечер Борко беше с темпертура и празниците ги прекарахме болни. Пак на същата приятелка ѝ звъннах за празниците говорихме казах,че се пооправяме и след ден пак с някаква алергична реакция.  Нямам думи. НЗ дали има нещо вярно,но вече щеси мълча относно Борко - нищо не може,ака и пишка в гащите,не говори и т.н.Вашето мнение какво е?

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 14:13 от mam-Mim84

# 565
Привет.На мен ми се случва така,ако се похваля с нещо и айде наобратно.Точно се бях похвалила,че вечер спи и айде дежурствата почнаха.Та и аз не смея вече  Mr. Green 
Аз също нямам работа и от там не съм притисната,аз на ясла също не съм ходила.По принцип взехме решение с ММ ,че няма да го пускаме.Тук наборчетата му с които е всеки ден ще ги пускат септември.Хубаво би било да са си заедно,но пък това не е важното де.
Сега разглеждах разните му там преходни чаши.Така изяжда накрайника на чашата  ooooh! .Загледах от ония чаши на 360 градуса,с клапата,да му я взема и сока да му остане пак чрез чашата със сламката,млякото с биберона вечер[.Вие с какви чаши сте? /left]

# 566
  • Пловдив
Звезда,ползва шише със сламка за вода и шише с биберон за млякото вечер.Защо не ползваш шише със сламка?

# 567
Ние ползваме шишета със сламка и си пие от чаша с обикновен на сламка. Нямам намерение за ясла т.к . И аз съм без работа и за сега смятам да използвам всички възможности,борса и т.н.
Владислав  И станал ужасен инат пищи и изпада до история като капака и удряне на главата.

# 568
Аааа,фрешовете ги пие от шише със сламка,усвоихме номера  Joy.Той пиеше от обикновена чаша още към годината,ама що го спрях  newsm78 .Ще видя утре кво ще купя.На детск кът ще го закарам,че яко мъгливо беше.
А за ината  #2gunfire май изпускаме положението,така мисля,ама пък наблюденията са ми,че 90% са в така наречения бебешки пубертет
Майка ми сега е тук и го залъгваме,но си тръгва до дни и не ми се мисли.Яко нерви ми образува,и се сърди,надупва се с гръб и завира глава в дивана и рев  Outta Joint за смяна на памперс и чистене на нос не ме питайте  #Cussing out

# 569
  • Пловдив
А моята прекрасница като иска нещо и не го получи се мята със засилка по гръб и глава на теракота.Вече при най-малката възможност да го направи я хващам за блузата отзад и така озаптявам мятането й назад

Общи условия

Активация на акаунт