Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
. Защо го прави? Обръщам му мноооооого внимание, не е ядосан,когато го прави. Голяма чуденка?!

Играе си според мен
Моята понякога се пляска с ръчичка по главата и се смее

Блускай
,повечето приятели вече си букнаха почивка в Турция/Гърция.Ние искахме да ходим с едните в Турция,но много дебело ни дойде.Сега и с тези размирици там,не е хубаво.Та като  нищо ще си останем на нашето море

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 00:28 от ♥Elfita♥

# 616
Влади също си удря главата и главно като е ядосан или не му играя по свирката. Изпада в истерия,след такова удряне имахме и синки,с ръчички също понякога но тогава и на игра. Според педи е нормално за възрастта и ще отшуми,а и доколкото  аз съм учила е в норма.
При нас на мода е крещенето,особено като види да си играя на телефона и не му обръщам внимание.

# 617
  • Телиш/Плевен
. Защо го прави? Обръщам му мноооооого внимание, не е ядосан,когато го прави. Голяма чуденка?!

Играе си според мен
Моята понякога се пляска с ръчичка по главата и се смее
И според мен е на игра. Елица също ги прави тези неща. Peace

# 618
  • София
Най-новата мода при Борис е да си навива крачилите и да се хапе по глезените.  hahaha

# 619
Урааа след 4 месеца  лигавене,изнервяне,изби долен кучешки зъб и по всичко личи че и другите ще са скоро 😀😀😀😀😀

# 620
  • Русе

Вашите малчовци удрят ли си главата нарочно? Моя кляка на земята и си я удря у пода или застава до вратата и я удря в нея. Защо го прави? Обръщам му мноооооого внимание, не е ядосан,когато го прави. Голяма чуденка?!

Моята девойка си я удря като е седнала в стола или количката. Прави го постоянно, питат ме познати и непознати защо, не мога да им отговоря. Сигурно като махнем стола / количката ще спре.
И ние се чудим още за морето. Дали да е ОИ или да наемем апартамент като миналата година. Един колега със семейството си май ще идва с нас и трябва тия дни да решим. Ранните записвания свършват на 29.01.

# 621
Привет, момичета. Относно темата за свекърви, майки, роднини, помощ, БЕЗпомощ за децата ... изморена съм от преживелици, та само си казвам, дано да не правя нещата, които не одобрявам в тях, когато се окажа в подобни ситуации  Peace. Все забравяме, че когато се женим всеки идва с една камара роднини, къде нормални, къде не  Laughing.
Габс, видно е, че си оцеляла  Wink, добре е, че момата ходи без проблем на ясла. Познавам и други семейства с няколко месеца разлика при децата, много трудно, пък и голямото само боледува от яслата.
Юлианка, не съм давала тахан никакъв още, не съм се и замисляла де, ядки също по препоръка на педиатърката, защото се нагледала на дробове пълни с тях (от задавяне). Но за оризовия грис не би трябвало да е проблем, давам царевичен и пшеничен. Аз пък така готвя, че и ние да ядем от нашата си храна  Joy.
Мам-мим84, и това ще мине, дето казват мъдрите хора, ама докато мине трябва и хубави неща да ни се случват, за баланс.
Ние използвахме вчера до късен светъл следобед времето да се попързаляме с шейната, че днес вече няма да е същото. Не обичам зимата, ама като гледам колко е щастлива госпожицата, с кеф дърпам "возилото" като еленчето Рудолф. И, хайде да идват тези 340 лв, че нещо ми домъчня за тях този месец.
Планирате ли вече почивките през лятото? Те резервациите вече текат около мойта среда.
Еми не  е лесно,но се справям и дори предпочитам сама да си ги гледам.Ние за момента още не сме боледували.Очаквах шарка,но и това не хванахме....

# 622
ЗдрЗа блъскането на главата съм чувала,моя като се сърди си забива главата на дивана.И урааа,след седмица глад започна от вчера да яде и пак взимаме дк.Беше меко казано кошмар,кашлицата поспира,но нещо май му свирят гърдите,ако се събуди навреме ще е днес прегледа.Иначе безсънните нощи си ги има поне по 2ч ,изпива АМ и край,няма заспияане.Гушкане,друсане не и не,капвам вече.Снощи пък падна на нос и го разкърви,ще се побъркам.

# 623
Иначе безсънните нощи си ги има поне по 2ч ,изпива АМ и край,няма заспияане.Гушкане,друсане не и не,капвам вече.Снощи пък падна на нос и го разкърви,ще се побъркам.
Не са ли вече големи за нощно хранене  Thinking. То и ние се приспиваме около 5-ия час. Не всяка нощ, обаче, но много ставаме, за да завиваме. Не търпи завивки върху себе си, камоли да я сложа в чувал.

# 624
 Здравейте! Дребния от 2-3 месеца се удряше в главата с ръка, когато го приспивам най-вече. Мислях  си ,че е заради отита(двустранен). Вчера го забелязах,когато му се скарах клекна и си удари главата в пода. Момичета, дано да сте прави и да отшуми бързо.
  И друг проблем-от седмица още по-трудно го приспивам. На ръце го вземам ,за да се успокоя. Вече изцяло спи при нас. Снощи го сложих в неговото легло и в 12:30 се събуди и неможах да го приспя. Взех го при нас. Заспа. Той много се върти и много рита (от 3-4 дни).Ужасно е. Успокоявам се ,че няма да е дълго  да спи при нас. После ние ще искаме, но той няма да иска.Лек ден.

# 625
Нашия идва при нас,но като се събуди сутрин,даже по скоро иска вече в хола,но ние го натискаме за да се излежаваме ние  Wink .Иначе проблем със самостоятелното преспиване,покрай високата Т го носих на ръце,успивах...и сега не иска сам.Реве,но го оставям и той си заспива,няма как иначе,доооста и тежи,ще свикне пак.Свикват при такива ситуации и си го търсят после,така е и със спането при родителите.Има ли още дечица с нощно будене за мляко?

# 626
Моето момиченце Симона пък си върти главичката и не знам дали това ще мине.Почти винаги си я върти дали и се караме или се радва все я върти.Може ли и още нещо да ви попитам как научихте децата на цукало.

# 627
  • Пловдив
 Hug
Здравейте и от нас Simple Smile
МС пък по някога си удря шамари  Laughing  и главата си върти и се удря по някога нарочно в облегалката на дивана и се смее.Мисля че просто се забавляват така,не знам Simple Smile
МС пък от бебе си спи в леглото.Не съм го люляла никога на ръце нито в леглото,слагам го гушва се в одеалото,излизам от стаята и заспива сам.Е по някога го взимам при мен докато заспи.Като беше болен спа при мен 2-3 дни,защото кашляше като легне по гръб и се събуждаше.И от зъби много се мята в леглото,но пък и не иска до мен,преча му  Laughing
При нас с гърнето стана лесно сложих го като беше на 8 месеца и от тогава голямата нужда там я върши,е имали сме и издънки.И малка нужда като го хвана.
Абе откакто се е родил си ми е кротък и спокоен.Дано да е така и занапред.
Другата седмица отивам да му бият пентаксима,и съм със смесени чувства.Не знам покрай тоя шум дето се вдигна със ваксините,не знам какво да направя.
Лек ден  bouquet

# 628
На нас ни я биха вече за сега няма проблем дано и да няма.Аз моята само като стане от сън я хващам и пиша обаче после не.Тя не иска да говори само мама и баба казва.Незнам какво да правя.

# 629
  • Пловдив
Има ли още дечица с нощно будене за мляко?

Той се буди,но може да не му даваш мляко.Опитай с нещо друго да го забаламосаш

Може ли и още нещо да ви попитам как научихте децата на цукало.

Искаш да махаш памперса или само да ходи на гърнето?
Иначе аз махам памперс и ги пускам по памучни гащички.Каня на гърнето често.С времето започват да се усещат къде трябва и къде не трябва.От ноември е без памперс като будува.Слагам памперс като спи.

Другата седмица отивам да му бият пентаксима,и съм със смесени чувства.Не знам покрай тоя шум дето се вдигна със ваксините,не знам какво да направя.
Лек ден  bouquet

Едва ли турският Пентаксим е по-лош от другия.Все пак те също имат деца и го слагат на тях.Колкото е кофти единия,толкова и другия.Ако за теб Пентаксима на Санофи е ОК да се слага на детето ти,не трябва да се притесняваш и от турския

Навън е чууууууууудно.Вече трети ден.Днес си направихме разходка с приятелки и кафенце.Идеално е когато само ти си с деца.Гледаха ми ги,носиха разни багажерии.Кеф  Joy

Общи условия

Активация на акаунт