Отговори
# 180
Аз съм много доволна от турските, не правя разлика с оригинала, да не кажа, че ми се струват по-качествени даже.

# 181
Здравейте мами!Как се грижите за вашите първи зъбчета и какво ползеате за почистване.

# 182
Здравейте мами!Как се грижите за вашите първи зъбчета и какво ползеате за почистване.

За моите или на детето?! Mr. Green

Бебешка четка за зъби и бебешка паста без флуор.
Сина ми ползва тази
Скрит текст:

# 183
Аз съм много доволна от турските, не правя разлика с оригинала, да не кажа, че ми се струват по-качествени даже.
да и на мен така ми се струва.Българският Памперс е мек,по-дебел и пропускаше на малкият от към крачетата.а турският е по-твърд,по-тесничък и не  пропуска от към крачета поне при нас

# 184
Момичета, искам съвет относно памперсите. Има ли разлика в качеството м/у турските Памперс и тези, които се продават във веригите? Благодаря  Hug
Аз от турските Прима Актив бебек не съм с добро впечатление. Веднъж бях взела 2-ка размер, кофти нарязани, силно ароматизирани. Зимата един пакет 4-ти размер по недоглеждане бях купила. Като изработка ок, но отново много силно ароматизирани, дупето й се изприщи, а от раждането сме с Памперс актив бейби. Купувам само полските.

# 185
Radeva-87, полските са от вериги, така ли? Или са пак в магазинчетата за паралелен внос?

# 186
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, искам съвет относно памперсите. Има ли разлика в качеството м/у турските Памперс и тези, които се продават във веригите? Благодаря  Hug

Ползвам турския Памперс, размер 4, доволна съм, даже както са отбелязали по-горе ми се струва по-хубав от този в Кауфланд, например. И Либеро паралелен внос се отразяват добре на дупето на бебето.

# 187
Здравейте момичета,
На каква възраст горе долу децата ви почнаха целенасочено да казват мама на мама , тати към баща си и т.н ? Знам че е индивидуално но ми е любопитно кога се очаква горе долу

# 188
Бебето ми е на шест месеца, отказва биберон, иска ми се да му давам вода в тези горещини, но не иска да пие от него. Дали да давам с лъжичка? Или някакъв вариант на чаша?

# 189
  • Северозапада
Grim Reaper, пробвай!

# 190
Radeva-87, полските са от вериги, така ли? Или са пак в магазинчетата за паралелен внос?
Отстрани на пакета има бяла линия с нещо като баркод, там пише къде са произведени. Купувам от борси и понякога от вериги. Винаги гледам какво пише. В Лидл и Кауфланд понякога има и произведени в Унгария, веднъж имаше и турски в Кауфланд, затова ги проверявам първо.

# 191
  • Телиш/Плевен
Бебето ми е на шест месеца, отказва биберон, иска ми се да му давам вода в тези горещини, но не иска да пие от него. Дали да давам с лъжичка? Или някакъв вариант на чаша?
И дъщеря ми беше така, купих й такава чаша и едва с нея започна да пие вода. Принципът е същия иначе - трябва да засуче, за да потече водата, но чашата не е с биберон, а с някакъв силиконов накрайник. Peace

# 192
Благодаря, Лале в дъжда, може да опитам с подобна чаша, дано му хареса.

# 193
И ние сме с чаша с накрайник, харесва я много, но по принцип си пиеше и от шише.

# 194
  • Телиш/Плевен
Благодаря, Лале в дъжда, може да опитам с подобна чаша, дано му хареса.
Стискам палци да ви е от полза. Hug
Иначе другият вариант май е само с лъжичката, както и ти каза. Поне аз не мога да се сетя за друго. А е хубаво в жегите да пият повече течности.

Общи условия

Активация на акаунт