Отговори
# 195
Моето пие и вода, и сок с лъжица 😞 вече порастна, на 1г и 3м, но с никакви чаши и шишета не става, не че не засуква, но едва по няколко мл пие и то не всеки път, с обикновена чаша прави глътки, но само 2-3. В тая жега няма как да го оставя с по 20-30мл вода на ден и давам с лъжичка, така поне поема течности.

# 196
да ви питам на колко месеца започнахе да давате сокчета и чайчета?

# 197
  • Северозапада
След навършване на 1 година.

# 198
След 10ти месец съм предлагала, но отказваше, след годинката пропи.

# 199
  • Телиш/Плевен
да ви питам на колко месеца започнахе да давате сокчета и чайчета?
Чай не съм давала като чай, а само като съставка на попарата. Към 10-месечна възраст започнах.
Соковете едва сега, след навършването на годинка. Peace

# 200
Сокове купешки, разредени с вода и то от скоро, като мина 9 месеца.

# 201
Бебето ми е на шест месеца, отказва биберон, иска ми се да му давам вода в тези горещини, но не иска да пие от него. Дали да давам с лъжичка? Или някакъв вариант на чаша?

Може да пробваш и със спринцовка! В началото при нас вършеше работа! Simple Smile

# 202
  • Berlin
Четох, четох уж, но не намерих отговор - може ли от топлото/претопляне да се вдигне температура?

# 203
  • Северозапада
Може, но ниска - 37 и малко.

# 204
Мами, тази вечер малкия (на 9 мес) ми отказа АМ. Много го обича и "откача" като види шишето, но не и днес. Изпи с 300 зора около 50 мл и не искаше повече. Смених шише, биберон, направих ново - не и не. Това не ми се е случвало. Дадох плодово пюре с тиква и си го хапна с кеф. Малко се притеснявам, защото той яде мляко само сутрин и вечер и много рядко и като втора закуска (по 90 мл само). На някой да му се е случвало?

# 205
  • Berlin
Може, но ниска - 37 и малко.
Да, ок. 37. Малкият така на 2 пъти вдигна в най-топлите дни, за 1 ден и много се чудих какво може да е.

# 206
Мами, тази вечер малкия (на 9 мес) ми отказа АМ. Много го обича и "откача" като види шишето, но не и днес. Изпи с 300 зора около 50 мл и не искаше повече. Смених шише, биберон, направих ново - не и не. Това не ми се е случвало. Дадох плодово пюре с тиква и си го хапна с кеф. Малко се притеснявам, защото той яде мляко само сутрин и вечер и много рядко и като втора закуска (по 90 мл само). На някой да му се е случвало?
Защо се притесняваш? Нахранил се е (какво като не е с мляко), случва се еднократно. Не му се е пиело, хапвало му се е друго, причини много. От едно непиене на мляко нищо няма да му стане Wink

# 207
Може да е и от зъбките.

# 208
Искам да попитам какво ви е мнението за АМ на Хумана и дава ли някой от него? Синът ми е на NAN XA, но сега ни изписаха лечебна Хумана заради разстройство и тъй като се зачетох в много стари теми останах изненадана, че много майки са доволни, но е трудно откриваемо. Аз искам да сменя NAN, но алтернативата ми беше Лактана, но те не произвеждат HA 2 и сега се замислям за Хумана. Ще съм благодарна за актуални мнения!

# 209
Аз съм давала Хумана,и съм много доволна.Сменили сме мниго млека и на малкият му хареса най-много на Хумана,до скоро си го пиеше.

Общи условия

Активация на акаунт