Отговори
# 225
  • Плевен
Здравейте аз съм нова в тази тема специално и искам да попитам имали ли сте проблем с повръщането. Бебка стана на 3месеца онзи ден а след всяко ядене повръща и това не е от скоро, но вече започвам да се притеснявам newsm78

# 226
Как повръща,много,малко или и се стича по малко покрай устата?

# 227
  • Плевен
И много и малко. Понякога на фонтани понякога струйка

# 228
Моето повръщаше много. Изглеждаже дори като проблем, а не беше. След захранването отшумя. Сега не връща изобщо!

# 229
Здравейте аз съм нова в тази тема специално и искам да попитам имали ли сте проблем с повръщането. Бебка стана на 3месеца онзи ден а след всяко ядене повръща и това не е от скоро, но вече започвам да се притеснявам newsm78

Няма страшно като я захраниш щте спре.Много деца са така.И моята понякога повръщаше обилно, друг път изобщо, трети път по-малко,но в крайна сметка след като я захраних спря.Мойта към втория месец започна да повръща и спря към петият.

# 230
  • София
Пицирика, в колектив се задейства стадният инстинкт. Като види какво правят другите, ще започне и тя. Детето на моята приятелка също спи на спалнята, обаче в яслата (сега вече ще е първа група в ДЯ) без никакви проблеми си ляга в леглото. Имаха някакви проблеми първите дни, обаче нещата много бързо си дойдоха на мястото.

# 231
Здравейте, мами. Вече сме на почти 7 месеца и има нещо, което малко ме притеснява. Малката, когато е в количката и е в движение, както и когато гледа нещо интересно по тв, когато й викам по име изобщо не ме отразява. Според вас дали има проблем или понеже й е по-интересно другото, не ми обръща внимание? Иначе няма проблем със слуха. Знам, че ставам от тези майки, които постоянно се притесняват, но когато споделя с вас и чуя вашето мнение се успокоявам. Благодаря ви предварително

# 232
  • София
Ивелина, моето дете и сега не ме отразява, а е доста по-голям. Или директно ми заявява: Не те чувам!
Опитай да привлечеш вниманието с нещо интересно и ще видиш как изведнъж ще те чуе Wink

# 233
Моето като му пусна песнички в ютуб, някак забравя, че съществува друг свят, извън компютъра!  Grinning Joy

# 234
  • Телиш/Плевен
ivelina_georgieva, дъщеря ми също се "хипнотизира" като види нещо интересно. Wink

# 235
Благодаря ви. Поуспокоихте ме

# 236
бебешка паста Ненедент

# 237
моля ,за информация.
Търся детска кухня във Велинград или ракитово и района.

# 238
Здравейте, моят син също е на 7 месеца. Вече втори ден, както си лежи по коремче на нашето легло, изведнъж си "натиска" лицето в матрака, потърква го наляво-надясно, проплаква и вдига глава, при което носът му е зачервен. Прави така многократно вече два дни. На някоя от вас да й "говори" нещо това действие?

По принцип го свързвам със зъбите - няма нито един прорязал, но още от 4тия месец го дразнят, лигави се и завира гумени книжки и играчки с голям кеф в устата си. Но пък това му действие ме озадачи. Иначе си се храни, пие вода, нямаме скоро поставяни ваксини  newsm78

# 239
Здравейте, моят син също е на 7 месеца. Вече втори ден, както си лежи по коремче на нашето легло, изведнъж си "натиска" лицето в матрака, потърква го наляво-надясно, проплаква и вдига глава, при което носът му е зачервен. Прави така многократно вече два дни. На някоя от вас да й "говори" нещо това действие?

По принцип го свързвам със зъбите - няма нито един прорязал, но още от 4тия месец го дразнят, лигави се и завира гумени книжки и играчки с голям кеф в устата си. Но пък това му действие ме озадачи. Иначе си се храни, пие вода, нямаме скоро поставяни ваксини  newsm78
И дъщеря ми така прави, но това са нейните опити за пълзене. Движи се, като захапва чаршафа на леглото. Когато се измори, търка главичка в леглото и проплаква, за да я обърнем. При което отново следват същите действия. И ние нямаме още пробило зъбче

Общи условия

Активация на акаунт