Отговори
# 300
Казах им, първият път го държаха и бяха леко недоволни, вторият -трябваше да се държа мъжки, но като видях колко зле се справих, хептен ме е страх нататък.. но ще намеря вариант, благодаря на всички за отговорите, интересуваше ме по принцип ли така действат или само моята ЛЛ. Явно и така, и така. Simple Smile

# 301
Ами те лекарите си мислят,че пациентите им се лигавят и не разбират,че има хора които страдат от фобии.Но все пак една майка трябва да се опита да бъде много по-силна отколкото самата тя предполага,заради рожбата си.Мен също ме е страх от много неща,но заради детето си се опитвам да се преборя някой  неща.Мен ме е страх от тъмното,но ако детвто ми в един момент също го е страх,аз трябва да му покажа,че няма от какво да се бои.Инъче к'во правим...то как да се почувства сигурно???За това майките получават супер сили...

# 302
Dulse, много съм съгласна с теб. А и мен ме е страх от тъмното хехе та боря и това, че да не насаждам страх в детето като започне да разбира. Иначе да, за детето на всичко съм готова, ама като знам, че има вариант.. пък и съм си една като вързана в ръцете, когато съм напрегната. Но знам, че ще се справя, както всяка майка. Simple Smile

# 303
  • Berlin
При сополи и запушен нос какво мога да дам от домашната аптечка? Вит. Ц, рибено масло и Инфлуенцинум давам засега. От снощи е така. Мислех за някоя Шуслерова сол да включа, но коя и дали няма да станат много нещата. newsm78 И за Умкалор се чудя.

# 304
Докато дойде кърмата на майката бебчетата се хранят с АМ, нали? Защото чувам, че на някои майки им дошла на 2-3 ден кърмата.
Те сигурно от болницата ще имат, да не купувам?

# 305
  • Северозапада
Докато дойде кърмата, има коластра. Най-добре е бебето да не се запознава с шишето. Прочетете библиотекта на подфорум "Кърмене" за успешен старт. Леко раждане!

# 306
Sisi, ти слагай бебето на гърдата веднага като имаш възможност, така се стимулира производството на мляко, иначе те в болницата си имат АМ. По-добре се разрови из библиотеката за кърменето, че в болницата и от други майки може да получиш объркващи съвети. Аз уж бях чела и пак ми говориха, че кърмата не слизала веднага, та и аз се бях пообъркала. Поразрови библиотеката на кърмаческия, там е добре обяснено, че мен лично хич ме няма в обясненията Simple Smile Успех ти пожелавам Simple Smile
П.П. и коластрата е кърма Simple SmileSimple Smile

# 307
Докато дойде кърмата на майката бебчетата се хранят с АМ, нали? Защото чувам, че на някои майки им дошла на 2-3 ден кърмата.
Те сигурно от болницата ще имат, да не купувам?
Докато слезе кърмата, гърдите произвеждат коластра. Количеството й е достатъчно да задоволи нуждите на бебето. С редовното сукане си идва и кърмата. Ако се наложи, дава се и АМ. В болницата, където раждах, се оосигуряваше от тях. Но няма токова нещо, че бебето е на АМ докато дойде кърмата. Тъкмо обратното, в самото начало за успешното кърмене е важно бебето да суче редовно и възможно най-скоро след раждането Simple Smile

# 308
момичета много съм притеснена, малката вече 3-ти ден е с Т 37.5 до 37.7 никнат и задни зъби. Вчера я заведох на лекар, тя каза , че гърлото не е червено, няма хрема, няма кашлица, храни се , но със страх да не я навредя . След сън челото и гори и давам Панадол. Мажа  също с  Дентинокс и давам Дентокинд. Каква е тази температура вече трети ден  Outta Joint. В неделя , трябва да заминем на море, как да е водя болна Cry Sad

# 309
Благодаря ви.   bouquet

# 310
Привет мами,синът ми е на 14 месеца,и още от начало трудно приема каквито и да е лекарства през устата...(Освен Панадол и Витамин Ц)...Примерно Нурофен също не иска да пие,но като го дам все пак (с 300 зора) не го плюе,преглъща,но не го иска...Та въпроса ми е,някаква идея как да го залъгвам,че сме с вирус и трябва да давам два вида прахчета за диария +още едно-пробиотик  Shocked..Започва се един рев,едно блъскане с ръце на лъжицата...,а те са сладки и не са толкова неприятни....

# 311
  • Berlin
Трети ден е с Т и не сте пуснали изследвания, защо?

# 312
Вчера доки каза, че е от зъбите, а и виждам, че един е тръгнал горе кучешки, днес е третия ден, давам и по-малка доза Панадол 2.5 и е сваля, но след известно време пак започва да гори, като е измеря е 37.7 най-много. Като е храня ако се навреди започва рев. Не ми каза за изследвания нищо . С предните 8 зъба не сме имали проблем, сега какво става не знам Sad

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 21:37 от Petit 21

# 313
И аз се включвам с въпрос. Синът ми винаги е бил с голям апетит. Хапва си всичко и с удоволствие. До скоро не му стигаше храната от детската кухня, та давах плод, бисквитка, сокче, коричка хляб допълнително, но най-често плод. Притеснява ме, че от няколко дни не иска да хапва както преди , не си изяжда храната , гоня го с лъжицата из стаята. Дори в жегите не е бил така, сега иска да яде само хляб, бисквитки и АМ. АМ изяжда колкото му направя, не го връща. Яде по 5 на ден, но напоследък прескача и хранене, досега АМ ни беше само веднъж на ден, от онзи ден е вече 2 пъти, защото отказва другата храна.На какво би могло да се дължи според вас. На консултация съм другия месец и ще питам ,ако не се е оправил, но днес много се притесних, въобще не си докосна обяда...

# 314
И аз се включвам с въпрос. Синът ми винаги е бил с голям апетит. Хапва си всичко и с удоволствие. До скоро не му стигаше храната от детската кухня, та давах плод, бисквитка, сокче, коричка хляб допълнително, но най-често плод. Притеснява ме, че от няколко дни не иска да хапва както преди , не си изяжда храната , гоня го с лъжицата из стаята. Дори в жегите не е бил така, сега иска да яде само хляб, бисквитки и АМ. АМ изяжда колкото му направя, не го връща. Яде по 5 на ден, но напоследък прескача и хранене, досега АМ ни беше само веднъж на ден, от онзи ден е вече 2 пъти, защото отказва другата храна.На какво би могло да се дължи според вас. На консултация съм другия месец и ще питам ,ако не се е оправил, но днес много се притесних, въобще не си докосна обяда...
Никне му зъбче,като изникне,ще си върне апетита. В момента сме така и ние,само АМ иска и пие в огромни количества.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт