Отговори
# 495
ladysun88, аз съм давала на моето бебе,когато имаше колики само Инфакол. Първо купих Еспумизан Л и след това давах само Инфакола. Съдържанието и на двете и едно и също. Но каквото и да вземеш както Ендира е писала трябва да се натрупват.

Аз имам въпрос към всички, които могат да помогнат. Бебо е вече на 10 месеца и ни започнаха зъбките. Заедно с това се появи хрема и кашлица. За кашлицата ни изписаха сироп Биокс Тими.Проблемът е, че ни казаха да давам 3*1  5 мл,което за мен е много. На шишето пише ,че за деца от 1- 6 години 1 до 3пъти по 1 ч.л. /2.5 мл/. И сега не знам по колко да давам. Използвал ли го е някой при толкова малко бебе?

# 496
  • Варна
Проблемът е, че ни казаха да давам 3*1  5 мл,което за мен е много. На шишето пише ,че за деца от 1- 6 години 1 до 3пъти по 1 ч.л. /2.5 мл/
Да не би на рецептата да пише 3* 1,5 мл?  newsm78

# 497
Проблемът е, че ни казаха да давам 3*1  5 мл,което за мен е много. На шишето пише ,че за деца от 1- 6 години 1 до 3пъти по 1 ч.л. /2.5 мл/
Да не би на рецептата да пише 3* 1,5 мл?  newsm78

Нямам рецепта, каза ми по телефона и затова се чудя дали да и давам тази вечер. Следобяд и дадох 5 мл

# 498
  • Варна
  Не бих дала повече от указаното.  Peace Лекарят в момента не гледа листовката и е възможно да сбърка. Затова винаги сравнявам рецептата с листовката, за всеки случай...

# 499
ladysun88, аз съм давала на моето бебе,когато имаше колики само Инфакол. Първо купих Еспумизан Л и след това давах само Инфакола. Съдържанието и на двете и едно и също. Но каквото и да вземеш както Ендира е писала трябва да се натрупват.

Аз имам въпрос към всички, които могат да помогнат. Бебо е вече на 10 месеца и ни започнаха зъбките. Заедно с това се появи хрема и кашлица. За кашлицата ни изписаха сироп Биокс Тими.Проблемът е, че ни казаха да давам 3*1  5 мл,което за мен е много. На шишето пише ,че за деца от 1- 6 години 1 до 3пъти по 1 ч.л. /2.5 мл/. И сега не знам по колко да давам. Използвал ли го е някой при толкова малко бебе?
Аз бих спазвала какво пише на листовката.
1. Детенцето ти дори няма годинка, а 5мл е доза за 6 годишни деца;
2. По телефона винаги може да стане грешка.
Бързо оздравяване.

# 500
 Radeva-87 и аз мисля,че има грешка. Днес вече и дадох 5 мл ,а утре ще давам 2 пъти по 2,5 мл. Мерси много за пожеланията. Мислех,че хремата е от зъбките, но и ММ се разболя и явно са настинали. С лекарствата нямаме проблем за пиене, но стане ли въпрос за капки за нос и почистване на носа е ужас. Започва едно реване и дране, та сигурно съседите се чудят какво става Simple Smile.
Направо не знам как ще се отървем от хремата, като капките не е препоръчително да се дават повече от 5 дни. Явно ще караме само на физиологичен разтвор Sad.

# 501
Здравейте,  как се справяте когато ви излезе херпес на устата?  В смисъл какви мерки вземате,  за да не заразите бебчо?

# 502
Гледам да не я целувам ама не се получава особено.

# 503
  • София
Здравейте,  как се справяте когато ви излезе херпес на устата?  В смисъл какви мерки вземате,  за да не заразите бебчо?

Използвам лепенки за херпес. Те покриват и изолират херпеса и предотвратяват разпространението на вируса,

# 504
Здравейте,малкото ми бебче е на 3 месеца и половина и има запек от вече месец-два...
На смесено хранене е...два пъти се храни от мен и три пъти й давам сухо мляко на Лактана....
Единствено се изхожда когато й направим клизма с Мелилакс през 3 дни....
Някой има ли подобен проблем и как се оправя това мъчение???
Благодаря.

# 505
Здравейте,малкото ми бебче е на 3 месеца и половина и има запек от вече месец-два...
На смесено хранене е...два пъти се храни от мен и три пъти й давам сухо мляко на Лактана....
Благодаря.
Според мен можеш да въведеш пюре от круша и мисля,че ще се стабилизират нещата.
Аз лично смених АМ с такова от което не се запичаше.

# 506
Благодаря.
Според мен можеш да въведеш пюре от круша и мисля,че ще се стабилизират нещата.
Аз лично смених АМ с такова от което не се запичаше.
По-добре да включиш пробиотици. Био Гая например  и за колики става.

# 507
Кога мога да почна да мия зъбите на беба ( на 1 година стана) с нормална детска четка с косъм, че с тази бебешка силиконова нищо не става?

# 508
  • София
ambro13, няма проблем да използвате нормална четка за зъби  Peace

# 509
Предписаха ми Достинекс в стандартната доза, 2 дни по половин хапче сутрин и вечер. Кога мога да очаквам облекчение?
Утре ситрин изпивам последната половинка, но гърдите ми текат. А едната и ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт