Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз така  Rolling Eyes
И странното е, че все още нямам заподозрян върху който да хвърля дяволската догма.  Laughing
А обикновено ги усещам нещата...

# 616
  • Вестерос
Всички са ми съмнителни,най- много обаче зам началнила о' конър Grinning

# 617
  • София
Аз него го изключвам именно защото се набива на очи... Wink
Много важно е да разберем защо О' Конър искаше да изрита Алекс Периш от академията и защо я смята за опасна... Може би е нещо свързано с нейния баща и също така заради миналото и в Пакистан и Индия. Той си мисли, че тя знае неща, които поставят устоите на ФБР под въпрос?! В петата серия сподели това с Миранда и тя изведнъж без много обяснения взе неговата страна и отпрати Буут да я следи и да слуша заповедите на О' Конър, а преди това бе против.
Абе доста са навързани нещата. Изключвам от сметките и Раян Буут, та той насмалко не бе убит, а и изглежда наистина здраво хлътнал по екзотичната Алекс. Simple Smile

Апропо от вчера започна втория сезон на Легенди с Шон Бийн.
От идния понеделник ще се излъчва по българския Фокс.  Party

# 618
И аз съм много запалена по Куантико. Моята теория е също, че ключа е бащата на Алекс и че той вероятно е бил на път да "изневери" на ФБР, но на конкретен атентатор не съм се спряла. Всички са ми мнооого съмнителни.  Crazy

# 619
Малко рейтинги, за да няма после е как можаха да ми съсекат сериала  Mr. Green
http://www.tv.com/shows/blindspot/community/post/new-fall-2015-t … k-4-144527332799/

# 620
Малко рейтинги, за да няма после е как можаха да ми съсекат сериала  Mr. Green
http://www.tv.com/shows/blindspot/community/post/new-fall-2015-t … k-4-144527332799/

Ако не съм си нагласила по мои мераци превода  Laughing (че английския ми е много зле), ще отбележа, че много се радвам за Куонтико и Blindspot. Limitless го гледах до 3-4 епизод, но го нямаше Уау - ефекта или поне интереса какво предстои, но за запълване на времето бива.

# 621
  • Пловдив
"Преяждането със сериали" стана израз на годината във Великобритания, "Binge-watch" - неологизъм, който може да се преведе като "преяждане", "натъпкване" или серийно поглъщане на сериали. От тук -  http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2015/11/05/2643709_preiajdane … _na_godinata_vuv/

# 622
  • София
Limitless на мен пък ми е най-интересен. За Blindspot-а си признавам, че го гледам само заради Съли, нещо не ме вдъхновява като тематика.

# 623
  • Вестерос
Мен ми е интересен, но не ми е толкова привлекателен. Limitless пък ми е забавен и разтоварващ доста. Но ако трябва да избирам един, който да гледам ще е Куонтако

# 624
  • Пловдив
Да ми препоръчате някой младежки сериал? От сорта на Gossip girl, One tree hill,O.C., Greek. Героите може и да са колежани или направо работещи млади хора.

# 625
Мен ми е интересен, но не ми е толкова привлекателен. Limitless пък ми е забавен и разтоварващ доста. Но ако трябва да избирам един, който да гледам ще е Куонтако

И при мен така. Губи ми се нещо интереса по Blindspot. Особено с вечно овчият поглед на татуираната мадама.
Куантико засега ми харесва най-много от новите сериали и мисля да дам шанс на Роузууд, да видя и той дали ще ме грабне.

# 626
Да ми препоръчате някой младежки сериал? От сорта на Gossip girl, One tree hill,O.C., Greek. Героите може и да са колежани или направо работещи млади хора.

Препоръчвам ти с две ръце hart of dixie. Много приятен сериал, не съвсем младежки, но абсолютно си заслужава.

# 627
  • София
The Fosters, Finding Carter и Awkward.

# 628
The Fosters, Finding Carter и Awkward.

Faking it  Flutter

# 629
  • Вестерос
И аз съм за Hart of Dixie

А иначе препоръчвам Switched at birth, в началото бяха в училище, вече са в колежа. Има и един друг вече приключил от същия сорт- 90210, на Кари от Секса и града-  Carrie Diaries, един за мажоретки, но е само 1 сезон -Hellcats, един за едно момиче в училище, което се прави на дизайнерка, но пак само 1 сезон-Jane by design

Ако искаш да има и мистерия- Pretty Little Liars, The Lying Game, Veronica Mars   Heart Eyes,

музикален ученически- Glee

Общи условия

Активация на акаунт