Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 071
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Дам, Вероника Марс също е много хубав и е тинейджърски. Наскоро направиха и филм по него с участието на главната актриса от сериала.

# 631
  • Пловдив
Благодаря ви bouquet Hart of dixie, Veronica Mars, Glee съм ги гледала. Честно казано съм заразяла част от предложенията като безинтересни за мен - Лъжките, Игра на лъжи, 90210. Като цяло ми се иска нещо с повече сезони или поне да се развива в момента.
Иначе слагам в списъка The Fosters, Finding Carter , Awkward, Faking it.

И след по-задълбочено обмисляне, май търся нещо по-скоро като Hart of dixie, Being Erica.

# 632
  • Вестерос
Тогава пробвай Switched at birth, още го дават Simple Smile Чакаме да почне зимата 5 сезон

# 633
  • UK
Finding Carter e добър, не е тийн лигня. Switched at Birth честно казано доста ме дразни от дълго време. Гледам само заради Бей, която май остана единствения свестен герои, особено в сравнение с противната си сестра.

# 634
Sense8 - едва на 3 серия съм,грабна ме веднага!

# 635
Аз се загледах по Wicked City с Ед Уестуик, Ерика Кристиансен и Джереми Систо. Стартира на 27 октомври. Кастът е хубав, харесва ми, но сериалът нещо блудкав ми се струва. Разказва се сериен убиец из Сънсет Стрип през 1982г.

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 16:06 от pepinkabg

# 636
Блудкав ми е на мен Wicked City . Втора серия гледам и не ме грабва. Извратената мед сестра ми изглежда твърде възрастна, той страшно неубедителен като сериен убиец.

Хареса ми Lucifer, но пише че ще излезе през 2016, а първият епизод изтече преди месеци.

# 637
# 638
  • Вестерос
Blindspot  ще има 2-ри сезон

# 639
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вчера по торентите се появи накуп целият първи сезон на Flesh and Bone и глътнах първите три епизода на един дъх. Изключително красив сериал Heart Eyes. Като сюжет е пълна тривиалност, копира 'Моцарт в джунглата" едно към едно (без неговите силни актьорски имена), но танцът и музиката са просто убийствени. Дебюси, мм Party

# 640
  • София
аха, продукция на Starz Simple Smile
чакам с нетърпение първия епизод. Вчера си го записах по HBO. Няма да дърпам всичките епизоди, ще си гледам по една серия седмично и така Simple Smile

п.с. Много се радвам, че Blindspot ще има 2 сезон Simple Smile

# 641
  • Там, където ме обичат
Вчера по торентите се появи накуп целият първи сезон на Flesh and Bone и глътнах първите три епизода на един дъх. Изключително красив сериал Heart Eyes. Като сюжет е пълна тривиалност, копира 'Моцарт в джунглата" едно към едно (без неговите силни актьорски имена), но танцът и музиката са просто убийствени. Дебюси, мм Party
Благодаря, Джо, добавих си го в чакащата листа, много ми хареса трейлъра. Ще се гледа.

# 642
Благодаря, Джо, добавих си го в чакащата листа, много ми хареса трейлъра. Ще се гледа.
Накратко за какво става дума в сериала ?
И с бг суб къде ?

# 643
Списък със спрени и подновени сериали:

http://www.imdb.com/falltv/renewed-canceled-and-on-the-bubble/#1 Thinking

Спират "The Brink", "Married", "Defiance", "Clipped", ""Rookie Blue", The Whispers", "Extant", "Chasing Life", "Beauty and the Beast", "Dominion", "Graceland", "America's Next Top Model"

"Mythbusters" започва последен сезон.

"Blood & Oil" и "Minority Report" са на път да бъде спрени заради ужасен рейтинг.

# 644
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Накратко за какво става дума в сериала ?
И с бг суб къде ?
За живота на танцьорите в нюйоркска балетна трупа. Гледах без субтитри, за англоговорящи сериали рядко ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт