Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 173
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Скорсезе и Мик Джагър със сериал за НВО - началото на 2016г. Party

# 211
  • София
Започнах да гледам Suits .. давам му втори шанс, тъй като преди време не можа да ме спечели с първите серии и го бях оставила. Този Харви много ми харесва.  Heart Eyes

Гледам и Готам,  наподобява ми на Ароу, но май ми харесва повече от него, като изключим, че Стивън ми харесва повече от Джеймс Гордън и все още няма някаква силна връзка между героите, каквато има в Ароу, поне в първите сезони.

# 212
  • Ямбол
Sense8, много време го отлагах, но сега за три дни се насладих на първи сезон. Невероятен, нямаше нещо което да не ми хареса. За съжаление още няма потвърждение за втори сезон.

Вече има потвърждение  Party

http://www.theverge.com/2015/8/8/9120717/sense8-season-two-renewed-netflix

Останах много прятно изненадана от From Dusk Till Dawn. Смятах, че ще е поредната вампирска лигня, но се оказа доста добро сериалче  Sunglasses

# 213
Sense8, много време го отлагах, но сега за три дни се насладих на първи сезон. Невероятен, нямаше нещо което да не ми хареса. За съжаление още няма потвърждение за втори сезон.

newsm44

# 214
  • София
Да пием! Наздраве! Райлиииииииии!

# 215

Супер, чудесна новина. Макар, че това, "изглежда почти сигурно" малко ме притеснява.

# 216
  • Вестерос
Отварям виното  Party

# 217
Винаги е имало такива модерни сериали, които, ако не ги гледаш, един куп хора ти обясняват колко много си изпуснал и колко е НЕВЕРОЯТЕН!!! а ти просто грешиш, ако не ти харесва.

ами да, така е...

# 218
# 219
Три пъти ура за Sense8!   Hands Clap

За Prison Break не знам какво да мисля, но пък още малко Уентуърт не е за отказване.  Grinning

# 220
  • София

За Prison Break не знам какво да мисля, но пък още малко Уентуърт не е за отказване.  Grinning

Колкото и добра да е идеята, не мога да разбера нуждата от подобни феникси. Съжалявам за Уентуърт и компания, но не мисля, че това са добри ходове. Сериалът си свърши. Защо трябва да му вадят костите...

# 221
Напълно съм съгласна с теб, още повече, че всичко свърши със смъртта на Майкъл, не искам да си представям точно как ще е ситуиран този сикуел. Да не говорим, че последните сезони не блестяха с кой знае колко гениалност.
Изобщо напоследък се спъваме навсякъде в рециклирани идеи, дразнещо е, да.
Мен ме радва от чиста фенщина, признавам си - заради доброто старо време.  Blush

# 222
  • София
Да, да! И мен ме рада заради фенщина.
Ама Майкъл се спаси във филма ми се струва, който уж трябваше да приключи историята.

# 223
И филм ли има, къде съм спала? Shocked

# 224

Общи условия

Активация на акаунт