Новите ни козметични похождения 69

• 112 491
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А твоята покупка откъде е lodsi?
от Венера козметикс.

# 286

Какво ви е мнението за Жули тен?

За ФДТ или за пудрата питаш?

# 287
Аз се интересувам за ФДТ, в брошурата той е с отстъпка.

# 288
http://s30.postimg.org/t7yyy79m9/image.jpg
Това са продуктите, които не съм използвала никога, преди да си ги купя. Изключително доволна съм. Този месец ми е силен в избора на продукти.
- Sally Hansen Airbrush Legs - продуктът който ме кара да се чувствам спокойна в кожата си. Прикрива недостатъци като точки по краката, целулит, бели стрии. Задължително е да се нанесе прецизно. Ако има заинтересовани, то мога да обясня подробно Simple Smile
-  Четката на MAC 107 - безупречно нанасяне на фон дьо тен, дори и от този на Impala за 4 лева Simple Smile Недостатъка е, че надписа се изтрива прекалено бързо. Имам четката от 2 седмици и буквата М e избледняла.
-  ФДТ Shiseido Sheer and Perfect. Не мога да повярвам, че попаднах на продукт, който да матира кожата ми и издържа по цял ден в най-големите жеги.
- Червило  Maybelline New York Super stay 14hr, номер 430 (stay with me Coral). Пуша цигари, редовно пия вода, а червилото и цветът остават непроменени в продължение на 6 часа, а след това цветът започва бавно да избледнява. С удоволствие ще си купя и други нюанси от тази серия; Гланц за устни на L'oreal, 103 protest queen - безцветният филм има интересен отблясък, но трае едвам половин час..... до следващата цигара Simple Smile
- Купих си хидратиращият крем и спрей на Clarins HydraQuench, защото след почистване на лицето с мицеларна вода кожата ми изсъхва. Определено това ще бъде моят крем завинаги.
- Спрей за лесно разресване на суха коса на Elidor  - излиза едва към 3 български лева. Но с него цял ден косата ми стои безупречно оформена и неоплетена. Препоръчвам ви да проверите дали има на Бг пазара от продуктите на Elidor. Тази Хюрем султан им е рекламното лице 😄

# 289
bubanka, мнение за парфюма ?   bouquet

# 290
съвсем нелош
черен чай, леко сладък, без лимони и плодове
мисля, че в момента му е една идея по-топло и би стоял по-добре /по-остро/ на малко по-хладно
бутилката му е  Heart Eyes, но всеки пръстов отпечатък върху нея се вижда

# 291
  • гр. София
MAC 221 brush

MAC Dazzleshadow Let's roll

MAC Dazzleshadow Last dance

NARS Audacious Lipstick - Anna

# 292
№25  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 08:14 от michelle_ma_bell

# 293
  • София
Annick Goutal - Ninfeo Mio (дамската бутилка)  Heart Eyes

# 294
# 295
  • Бургас
Tsukihime два ден съм с Nabi cream Holika Holika и съм леко обсебена от него. Прави страхотна кожата , полира и тушира мазната кожа (моята е комбинирана с мазна Т- зона). Малко трудно се разнася , избелва и озарява лицето. От горе си слагам фдт теракота на Герлен и държии до вечерта . Под него слагам само хидратиращо кремче или серум и това е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 296
  • София
Guerlain terracotta bronzing powder 01 - намалена на 66лв в Дъглас и с 20% отстъпка се получи страхотна цена

Благодаря ти, че писа за това!  bouquet
Благодарение на теб днес се сдобих и аз с последната бройка в Дъглас. Heart Eyes Mr. Green
Моята е 00. Flutter
Скрит текст:
Само, че доброто ми настроение бързо беше помрачено на касата, където цената на дисплея, беше ...76лв. А на рафта е 66! При това консултантката на Герлен дори ми бе обяснила, каква съм късметлийка, като хем това е моят цвят, хем последна бройка и че имам още -20%, точно както ти си писала. НО със списанието.
Та ходих и списание купувах ooooh!. Но им обясних, че няма начин да платя по-висока цена от обявената на рафта! Да измислят решение! Това не е мой проблем!

При което девойката на касата, ми казва с повдигната вежда:
"е, ако не сте за 10лв.....аз ще ви ги поема!!!!!" Shocked Shocked
Горкото девойче, намерило на кого да продава краставици! Joy hahaha
Че аз нали това работя последните 9 години! Това аз го преподавам! Simple Smile
Казах и: "Както прецените! Аз ще изчакам" Laughing
Поогледа се, изчака реакцията ми и видя, че няма как да ми пробутва глупостите си, та.... не само ми я продаде за 52,80 -както и очаквах, но и подаръци за извинение за създалото се недоразумение получих.  Crossing Arms Whistling Whistling Whistling Whistling
Номер 00 много ли е лъскав на лицето или ? гледах суочове и не мога да преценя  Rolling Eyes
Никак, даже!
Това е възможно най- незабележимият продукт, който съм ползвала някога върху лицето си!
Понякога се връщам да повтарям и потретвам с четката, за да съм сигурна, че го има!
Изключително нежен и ефирен продукт!
Възхитена съм и объркана едновременно от него!
Не знам, кога да спра да нанасям. hahaha

# 297

Maybelline Master Sculpt #01

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 13:06 от Анонимен

# 298
# 299
Check ,доволна ли си от master sculpt ?Можеш ли да го опишеш и сравниш( с нещо по твой избор),защото му се чудя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт