Новите ни козметични похождения 69

• 111 866
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • USA, Steak State
Наде, нещо съм ги пропуснала любимите ти сенки. Може ли име или номерче, много ми харесаха.

# 317
  • София
Наде, нещо съм ги пропуснала любимите ти сенки. Може ли име или номерче, много ми харесаха.

Shiseido BR709 Sable Shimmering Cream Eye Color
Леко по-кални са на снимката имат и лек зелен уклон, мноооого ги харесвам, тук цвета е по-реален тези и двете са ми любими Simple Smile

# 318
  • вятър в маслините, вятър над хребета
мммм, разкошен цвят Heart Eyes И моите любими сенки са в него, но на далеч по-непретенциозна марка.

# 319
  • USA, Steak State
Мерси Наде!  Hug

Малко азиатски пазар му ударих.  Mr. Green

# 320
  • гр. София
MAC Superslick eyeliner Pure show

MAC Dazzleshadow Slow/Fast/Slow

MAC Dazzleshadow Try me on

MAC Mineralize charged water

MAC Mineralize charged water moisture eye cream

MAC Strobe cream

# 321
  • Belgium
Шоколадче, дай после отзиви за кремчетата на MAC  Hug

# 322
  • гр. София
Още на първо нанасяне са супер.  Heart Eyes Можеш да вземеш мострички да пробваш.

# 323
# 324

Скрит текст:
ном. 633 - Desert bloom и ном. 430 - Douce nectarine  Heart Eyes

# 325

Най-обемопридаващият продукт, който съм използвала  Heart Eyes

# 326

Denimommy, аз съм заинтересована от - Sally Hansen Airbrush Legs, може ли по-подробно.
Също така откъде го купуваш и цена?  Heart Eyes
Благодаря много!
Това е най-доброто откритие, което съм правила през последната година. Не живея в България и за съжаление, там където живея, козметичните продукти са доста по-скъпички. Така е и с моят Airbrush legs - купих го за 60Л, но в България и европейските държави трябва да е максимум 10$. Много ме е яд Simple Smile
За спреят е много важно да си подбереш правилният цвят.  После е лесно преди нанасяне:
Хубаво ексфолиране на кожата, подсушаване, спрей-лосион за тяло/лосион --> нанасяне на Airbrush legs. В нета има много ревюта за този продукт, но от ПЪРВИЯТ път няма да ти се получи перфектно. Не се изисква толкова техника, колкото да знаеш проблемните участъци от тялото си и са намериш правилният начин да ги замаскираш идеално. Най-важното е да не нанасяш много от продукта.
Това лято краката ми бяха ужасни... едни синини, едни точици, малко целулит, стрии но спреят ме спаси.. докато чакам любимата зимата за малко интервенции Simple Smile))) И, разбира се, е ВОДОУСТОЙЧИВ, можеш да си плуваш без да се размазва по хавлии и т.н. Не придава и онзи кофти ефект като автобронзантите.
Edit: http://www.enzo.bg/kozmetika/chorapogashti/
Никога не съм поръчвала от този сайт, не правя реклама Simple Smile Но сега виждам, че има и други спрей-"чорапогащници" Simple Smile)))

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 02:30 от Denimommy

# 327
# 328
# 329
  • на последния етаж
Този парфюм само във версията тоалетна вода ли е? И само 100 мл? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт