Новите ни козметични похождения 69

• 111 857
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Ами,не видях други разфасовки,мисля,че е само в такава бутилка.Много е интересен като аромат,ако беше и по-траен цена нямаше да има Simple Smile

# 332
  • на последния етаж
Да, аз снощи го пробвах, но наистина след два-три часа нищо не се усещаше. Затова си мислех, че евентуално едп ще е по-траен... Пък и тази голяма бутилка - повече ми допадат малките флакони: 30, 50 мл.  Embarassed

# 333
  • София

мини размер за пътуване

# 334
# 335
Момичета, едва ли въпросът ми е за тук, но само вие можете да ми помогнете. Искам да си купя душ-гел без никакъв аромат.  Моля ви за помощ

# 336
Момичета, едва ли въпросът ми е за тук, но само вие можете да ми помогнете. Искам да си купя душ-гел без никакъв аромат.  Моля ви за помощ

потърсете тема, в която се обсъждат душ-гелове  Wink

# 337
# 338
Жаки, какъв е този алоепрополисов крем? Може ли отзиви и инфо?

# 339
Жаки, какъв е този алоепрополисов крем? Може ли отзиви и инфо?
Абсолютно уникален крем е това  Heart Eyes Ползвала съм го за първи път като бях на 14-15 години и от тогава го помня само с добро. Помага за акне, екземи, алергии....изобщо всякакви кожни проблеми.
Като консистенция е много гъст и плътен крем и като се разнесе кожата става кадифено мека.
Миризмата му е малко странна, на лекарство и истински сок от алое. Но аз от много години пия алое и я усещам като приятна.

# 340
Последната ми придобивка, много и се радвам!   Crazy Sunglasses Grinning

Ако на някой му е интересно имам и кратко ревю в блога! Simple Smile Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 13:18 от allexaaa

# 341
# 342

Ако на някой му е интересно имам и кратко ревю в блога! Simple Smile Stuck Out Tongue

Честита палитра Hug Много ми харесват снимките и суочовете ти  Heart Eyes

# 343

Честита палитра Hug Много ми харесват снимките и суочовете ти  Heart Eyes
Благодаря ти Жаки°, Hug  мноого и се радвам, още от миналото лято и бях хвърлила око, но все не стигах до нея Simple Smile
Радвам се че снимките ти харесват, опитвам се да дам възможно най-ясна представа за продукта, но все пак е снимка, друго си е на живо  Rolling Eyes

# 344
  • Belgium
freia99, доволна ли си от скраба на Ив Роше?

Ароматът на ванилия пак ли е ужасно химичен като на цялата серия или са го докарали по-добре?

Общи условия

Активация на акаунт