Новите ни козметични похождения 69

• 111 330
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Опит за хидратация на сухата ми коса Simple Smile

и маска...

# 437
# 438
  • гр. София
Haus of dolls lipsticks - She and Cake killa

Clarisonic delicate brush head

The body shop Virgin mojito shower gel

The body shop Virgin mojito body cream

# 439
Shokoladche,откъде купи мохито душ гела и крема за тяло? Simple Smile

# 440
  • гр. София
Предишната партида беше от сайта им в uk. Тези ги поръчах от българските 2 фейсбук страници, пренасочващи към тукашни електронни магазини.

http://bgbodyshop.com/

http://mybodystore.bg/

# 441
# 442
  • Sofia
до края на юли с 20% намаление са кремовете за лице Peace

# 443
# 444
Взех си този шампоан Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect за лятото пък дано има ефект

# 445
  • София

Benefit The Porefessional

# 446
pepina_prima и аз наскоро си взех Baby Skin. Дано и на теб ти хареса, както на мен Wink

# 447
  • Canada
Скрит текст:
След дълго четене, мислене и сравняване  Mr. Green Не мога да му простя единствено, че не е водоустойчив  Flutter
Скрит текст:
Да видим ще замени ли достойно шанелският волюм  Flutter

Fonce, моля за отзив на СС крема на IT  - издръжливост, покривност. Ти кой цвят взе? И откъде поръча? Не видях да я има по европейските сайтове.. И последно - можеш ли да срявниш с СС-то на Шанел (новата версия, че старата не съм я ползвала)? При него съм с номер 20, а от суочовете на IT съм скептична, че ще ми пасне цвят.
Тедичка, от eBay го поръчах  Peace За съжаление не мога да направя сравнение с новият CC на Шанел защото тук /Канада/ все още го няма  Tired

Взех цвят Light, medium ми се стори много жълт. За ориентир при ЕЛ DW съм 2C1, Герлен 02.
Перфектно се слива с цвета на кожата, покритието е средно, има отчетлив сочен финиш. Гледах ревюта с нанесени три пласта, но според мен ще се събира. За трайност все още нямам особени впечатления, пак по инфо от нета му дават 8 часа.
Както споменах единствено не ми допада това, че не е водоустойчив. Не мисля също, че ще е подходящ за мазна кожа. Моята е смесена и на безумната влага тук с пудра е ок  Peace

# 448

Имам и кратко ревю за тях:

А с тази очна линия се сдобих случайно и наистина съм много доволна! Simple Smile

# 449
feria99, когато се сдобиеш с мнение може ли да споделиш мнение за лосиона с магарешко мляко, че му се чудя дали да си го взема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт