Новите ни козметични похождения 69

• 111 317
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
# 451
feria99, когато се сдобиеш с мнение може ли да споделиш мнение за лосиона с магарешко мляко, че му се чудя дали да си го взема   bouquet

Здравей, лосиона е хубав. Има лек аромат и средна консистенция. Попива добре и не оставя мазен филм. Би било добре да ти дадат мостра, понеже всеки има различни критерии  Simple Smile  Peace

# 452
Момичета помагайте.
Трябва ми олиото на Nuxe. Някъде има ли промоция в аптеките в София?
Търся и травъл сета.

По темата:
Nivea Fresh Natural

Dove - душ гел с нар

# 453
  • София
Травъл сет на Нюкс, намален, видях в мол Парадайз в аптеката на втория етаж. Там винаги имат една маса с неща на 50%

# 454
# 455
  • Бургас / София

[imghttp://petiteetstyle.e.p.f.unblog.fr/files/2014/01/cottage-gel-douche-caramel.jpg]http://[/img]

# 456
  • гр. София
Lit Cosmetics Clearly Liquid Glitter Base WATER RESISTANT 30ml

Natasha Denona ALL OVER GLOW FACE & BODY SHIMMER IN POWDER - 01 - LIGHT

Natasha Denona BLUSH DUO - SHEER PEACHY NUDE 05 PALETTE

Natasha Denona PALETTA 5 EYESHADOWS - PALETTE 2

Natasha Denona PALETTA 5 EYESHADOWS - PALETTE 9

Natasha Denona PALETTA 5 EYESHADOWS - PALETTE 10

# 457
  • Street of Dreams
x2
- преживях тъмноооранжев кошмар, явно трябваше да взема светлият, но така или иначе става на петна и май ще цапа дрехите. Tired

Някой може ли да препоръча хубав мъжки крем за лице?

# 458
  • USA, Steak State
Ондин, грешката е вярна все пак. Simple Smile Беше споменала, че си го взела шампоана преди време по погрешка, а ти е харесал. Simple Smile

# 459
  • в Кошера
Момичета помагайте.
Трябва ми олиото на Nuxe. Някъде има ли промоция в аптеките в София?
Търся и травъл сета.

До скоро в Ремедиум имаше промоция на олиото с частици + подарък несесер и мини флакон на скраб за тяло.  Peace
Травъл сет също мернах.  Peace
В Медея също имаше промоция на олиото в лимитирано черно шише.

# 460
  • Street of Dreams
Ондин, грешката е вярна все пак. Simple Smile Беше споменала, че си го взела шампоана преди време по погрешка, а ти е харесал. Simple Smile

Скрит текст:
Този сега е правилният - за обем. Онзи, който взех погрешка, беше този , забележи, че единият е с лилава, а другият с червена капачка. Иначе наистина адски си приличат - как да не ги объркаш? newsm78 Laughing

# 461
# 462
# 463
  • Бургас
Няколко нови неща и от мен.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2015/07/5-2015.html

# 464
- преживях тъмноооранжев кошмар, явно трябваше да взема светлият, но така или иначе става на петна и май ще цапа дрехите. Tired

Аз имам средния цвят и също ми идва ужасно тъмен и оранжев, но се подведох по съвет и настояване на консултантката в Буутс, че светлият е прекалено светъл за мен  Crazy
Не цапа иначе дрехите по мои наблюдения и много добре прикрива несъвършенства по краката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт