Новите ни козметични похождения 69

• 111 266
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. София
Копче, в Щатите ли ще ходиш?  newsm78  Mr. Green

# 541
  • в 1001-та нощ

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 14:33 от a.l.e.n.a

# 542
  • София
Копче, в Щатите ли ще ходиш?  newsm78  Mr. Green
Скрит текст:
Да. След 10 дни. Летим за Филаделфия  Sunglasses
Аленка, остана ли нещо на Кларинс още? newsm78 Joy

# 543
  • София
С помощта на мноооооого любима съфорумка, благодаря   bouquet

# 544
  • Canada
За втори път, харесват ми  Peace

И още:

# 545
Ecotools - Concealer Brush

Eveline Cosmetics Celebrities Lipstick #630

# 546
Нови придобивки за косата от L'Oreal Professionnel и L'Oreal
http://lovesunbeauty.blogspot.com/2015/08/loreal-professionnel-loreal.html Simple Smile

# 547
  • София
Момичета, доволни ли сте от бялата козметика на Кларинс?  newsm78

# 548
Момичета, доволни ли сте от бялата козметика на Кларинс?  newsm78
Много съм доволна като цяло.
Любимият ми крем е енергезиращия дневен крем, който моментално съживява кожата.
HydraQuench кремът закупих без проба, като цяло съм доволна, ухае страхотно и хидратира добре, но за мен не е добра основа за грим, прави лек "кир"ефект.
Ползвала съм и бюти флаш балм и едно олио, чието име не помня,  нанася се  вечер на мокро лице, няколко капки бяха напълно достатъчни, когато се размесят с капчиците по лицето хидратира идеално кожата и ухае на билки. Ползвала съм и един гелообразен околоочен крем  и от него бях много доволна, лека и свежа текстура.
В момента ползвам лосион за тяло и крем за ръце- и те ухаят на билки, много свежо. Качествена козметика, но е хубаво да се тества преди да се купува, не като мен Wink  Embarassed

# 549
  • в 1001-та нощ
Благодарение на страхотни дами   bouquet

# 550
  • Canada

Renee Blanche H-ZONE Argan Active Shine Oil serum

# 551
И аз със зеления лак на Шанел, бладарение на любима дама! Heart Eyes  bouquet

04

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 08:57 от densi

# 552
  • София
Четките на Шоколадчето, апропо- Честито!, ме подсещат да питам, момичетата, които живеят в Щатите, продават ли се някъде? Магазин?

Морфи имат магазин. Всъщност точно заради него започна манията по марката. Джаклин, разбира се, беше разказала в едно видео, че случайно им е влезнала в магазина и била шашната как може сенките да са толкова евтини. Къде обаче има магазин и дали още съществува - не знам. Копче, ако бях на твое място, Морфи щяха да са последното, за което да мисля, докато съм в САЩ Wink

П. С. Сега търсих от къде да си поръчам гъбката на Dove, та видях, че в Ivis е намалена от 6,38 лв. на 3,98 лв., ако някой се интересува - http://www.ivis.bg/dove-original-крем-дезодорант-за-жени-p9495.html

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 09:37 от Elle-même

# 553
  • Бургас
Make Up For Ever Aqua Cream червените, най- яката червена сянка(макар и да не е само сянка) която имам, и че беше намалена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . И знам че нямат мърдане дори при плуване , каквато е и идеята на марката.

п.с. гледах някакви снимки на коледната колекция на Шанел, скоро колекция не ме е жегвала  Mr. Green

# 554
Къде може да се намери/поръча този сет?

Общи условия

Активация на акаунт