Новите ни козметични похождения 69

• 112 494
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Герлен са царе на бронзантите! Heart Eyes

# 256
  • Бургас
Герлен са царе на бронзантите! Heart Eyes
Така е , отдавна ги признах !
Исках нов аромат, но от новите нищо не ми хареса нищо не изпъкна освен със сладост и цветя .

# 257
# 258
# 259
# 260
Ultra-Rich Cleansing Gel Face and Body Rêve de Miel

Прекрасен почистващ гел за лице и тяло. Ползвах го за лице - отмива безпроблемно всякакъв грим; не изсушава, не съдържа сапун (затова не е особено пенлив, но това по никакъв начин не намалява ефективността му), има много силен аромат на мед, както всички продукти от тази серия, но на мен ми харесва, въпреки прекалената интензивност. За капак на тези прекрасности - опаковката е цели 400 мл. Направо не мога да повярвам как подминавах този продукт досега.

Lip Moisturizing Stick Rêve de Miel:

Досега съм ползвала бурканчето за хидратиране на устни, което много харесвам като действие, но пък леко ме дразни бъркането в него и неудобството да се носи в чанта. Затова купих този стик: добър е, хидратира, но бурканчето все пак ми остава фаворит.

# 261
Guerlain terracotta bronzing powder 01 - намалена на 66лв в Дъглас и с 20% отстъпка се получи страхотна цена

Благодаря ти, че писа за това!  bouquet
Благодарение на теб днес се сдобих и аз с последната бройка в Дъглас. Heart Eyes Mr. Green
Моята е 00. Flutter
Скрит текст:
Само, че доброто ми настроение бързо беше помрачено на касата, където цената на дисплея, беше ...76лв. А на рафта е 66! При това консултантката на Герлен дори ми бе обяснила, каква съм късметлийка, като хем това е моят цвят, хем последна бройка и че имам още -20%, точно както ти си писала. НО със списанието.
Та ходих и списание купувах ooooh!. Но им обясних, че няма начин да платя по-висока цена от обявената на рафта! Да измислят решение! Това не е мой проблем!

При което девойката на касата, ми казва с повдигната вежда:
"е, ако не сте за 10лв.....аз ще ви ги поема!!!!!" Shocked Shocked
Горкото девойче, намерило на кого да продава краставици! Joy hahaha
Че аз нали това работя последните 9 години! Това аз го преподавам! Simple Smile
Казах и: "Както прецените! Аз ще изчакам" Laughing
Поогледа се, изчака реакцията ми и видя, че няма как да ми пробутва глупостите си, та.... не само ми я продаде за 52,80 -както и очаквах, но и подаръци за извинение за създалото се недоразумение получих.  Crossing Arms Whistling Whistling Whistling Whistling
Номер 00 много ли е лъскав на лицето или ? гледах суочове и не мога да преценя  Rolling Eyes

# 262

Serge Lutens Gris Clair

# 263
 Flutter

TERRACOTTA JOLI TEINT #02

Цвят Banana. Добре стои, много финно смляна, но май не издържа повече от половин час в жегите. Остава за зимата.

# 264
  • Бургас
Жаки това е моята най- чиста и истинска парфюмна любов  Heart Eyes . Към него ми подариха пудрата за тяло и спрея/мист за коса .
michelle_ma_bell номер 00 изобщо не ми се видя супер лъскав , никоя от пудрите освен на слънце не лъщят на лицето. Общо взето пробвах всички налични цветове , дори мислих да се върна да взема и двете нули  Mr. Green .

# 265
И аз го обожавам  Heart Eyes до сега имах само N°5 Eau Premiere и много се радвам, че най-после и този е част от колекцията ми. Пудрата за тяло и нея я искам ♥ ♥ ♥ 

# 266
# 267
michelle_ma_bell номер 00 изобщо не ми се видя супер лъскав , никоя от пудрите освен на слънце не лъщят на лицето. Общо взето пробвах всички налични цветове , дори мислих да се върна да взема и двете нули  Mr. Green .
Мерси.  Hug Кефиш с това връщане за още  Mr. Green
За да не е само спам -от преди няколко дни:

# 268
Excess shimmer cream shadow - Bronze

# 269

шампоанът

Общи условия

Активация на акаунт