Отговори
# 195
  • Пловдив
Bubs, Честит Рожден Ден и от мен! Да си много щастлива!

Аз напоследък се изморявам все по-бързо, днес така ми се приспа по време на аеробиката, че ми идеше да си гушна топката и да си заспя сладко-сладко, така, насред залата... Simple Smile Не ми се е случвало до сега, даже напротив обикновено ме тонизира и после съм по-енергична.

# 196
  • Бургас
Бубси newsm18 newsm67 newsm38

# 197
  • Дупница
Bubs69  newsm59 newsm38 Tada

# 198
Bubs69 Честит Рожден Ден!!!   bouquet

# 199
Честит рожден ден и от мен, Бубс! Пожелавам ти един прекрасен ден изпълнен с много щастие и любов  ura

# 200
Bubs69 Честит Рожден Ден!!!    bigdance2

# 201
Честит рожден ден на Бубс   bouquet.

Виждам че коментирате прегледите. И тук е така, застраховката покрива по един преглед всеки месец, два видеозона за цялата бременност- един в 9та седмица и един в 20та. Пускат кръв и урина няколко пъти и това е. Това е за една нормално протичаща бременност.
Рискова бременност не се покрива воъбще. Ние с нашата проблемна ходим при специалист, който струва между $50-$250 на преглед според застраховката.
И аз смятам че всичко си зависи от лекаря, но някой беше споменал че в чужбина е по-добре.
Понякога откъм обстановка и отношение има напредък тук, но човек ако има проблеми добър лекар му трябва.

# 202
  • София
..... че ми идеше да си гушна топката и да си заспя сладко-сладко, така, насред залата... Simple Smile

Joy

Бубсчееее,

ЧРД, бейб! Бъди неземно щастлива!   bouquet

# 203
Bubs 69 честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет!
От вчера и аз вече съм в 45 дневния болничен. Боже колко бързо минава това време и списъка с необходимите неща ми дадоха. Май започва да ме хваща страх вече.

# 204
  • София
Бубси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet

На мен нещо ми се появява едно нерасположение ниско в корема. Ако се засили ще напомни на предменструални болки. Май е нормално вече  newsm78
Иначе скуката ме е налегнала,почивам си и си чакам датата за прегледа. След това ще оправям багажа и това е. Не остана  Shocked

# 205
И мен ме е налегнала голяма скука... Не съм излизала от няколко дни и направо вече не ме свърта, но имам мисия да пазя бебето на топло още няколко седмици поне   Praynig  Не помага също че навън е 40 градуса и в следващите дни не се очаква подобрение   no Снощи успях да си поспа към 8 часа и съм много доволна. Шегувах се с ММ че сигурно пак ще се ококоря към 5 часа и ще посрещна изгрева, но за щастие не се получи  Laughing

# 206
  • София
Orangina,

Направи си Джулай Морнинг ли без да искаш?  Joy

Моята тераса гледа към Витоша и когато беба ме събуди призори, излизам с чаша нещо си на терасата и се наслаждавам на тишината. После се премествам към спалнята на изток и се любувам изгрева, на събуждащия се град и на сладко спящия татко... Никога до сега не съм имала време и подходяща настройка да се радвам на споменатото по-горе. До скоро бях много свързана с работата си, до болка, до маниакалност. След близо месец у дома мога да кажа, че дори не помня какво съм работила до преди това...
Не съм вярвала, а и близките ми, че това е възможно. Rolling Eyes

# 207
Емел, точно снощи го пропуснах, но честно казано не съжалявам, защото добре се наспах  Laughing Иначе и нашата спалня е източна и много ми харесва изгледа към гората, която е до нас, и изгряващото слънце  Rolling Eyes

Споделям напълно изказването ти относно работата. Аз до скоро също бях така. Бях се вманиачила толкова много в това което правех че много често не отделях внимание на малките неща, които са най-важни. Сега усещам че тази промяна ми се отрази много положително (липсва ми работата разбира се), но виждам как и връзката ни с ММ се подобри и той е много по-щастлив.

# 208
Бубси, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 209
Е вече и аз официално да се запиша в клуба на безсънието  #Crazy Доста се поразходих днес, но без резултат (освен надутите крака). От днес влизам в деветия и се притеснявам, може и затова сън да не ме лови  Sad

Общи условия

Активация на акаунт