Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Аз нещо не успях да се спогодя с продуктите с марка Cien, явно не е за моя тип кожа и коса. По отзиви от темите тук се реших да пробвам марката, но явно не е моята. Шампоана, точно този, който е показала Cotton_Soft изобщо не ми действа, горе долу все едно не съм си мила косата с измиващо средство, душ геловете им също не ми допадат, като аромат са приятни, но само толкова. Жалко, защото цените са минималистични и има избор на продукти, а и ми е удобно докато пазарувам продукти за дома да си взема и някоя друга опаковка козметика, но не би.

# 106
аз също не харесам душ-геловете, балсамите за коса и шампоаните им, но ползвам или съм била доволна от паста за зъби, измиващо за лице, тампони за премахване на грим; от доста време се каня да взема от лакочистителя им и кремовете за ръце, за които съм чела хубави отзиви

# 107
От продуктите на ЛИДЛ харесвам само SOS крем за ръце.

# 108
  • София
Да ми препоръчате силнофиксираща пяна или гел за коса  Praynig
Наскоро открих пяната на Лидъл със силна фиксация. Взех я, т.к. ми трябваше спешно, но сега мисля пак да си взема. Аз съм с много гъста, къдрава и дълга коса, и постигам желания ефект  Peace

Благодаря, още днес ще ходя там. Ще си я взема, защото и аз съм с чуплива коса.

# 109
Препоръчайте ми хубава и сравнително евтина черна спирала за очи.Благодаря ви предварително!

# 110
  • на последния етаж
Препоръчайте ми хубава и сравнително евтина черна спирала за очи.Благодаря ви предварително!

# 111
  • София

+1 Много хубава спирала!

# 112
Аз с две ръце препоръчвам тази на снимката, само че моята е зелената. Не вярвам да има коренна разлика между двете спирали. Препоръчвам и розовата за обем на Есенс. И двете са много хубави. Принцес прави по-удължени, а розовата-по-обмени, но пак много дълги мигли. Не се ронят, не слепват.

# 113
Получих си нещата от сайта. Имам няколко червила и няколко неща на Боди Шоп. Изглеждат ми малко изхабени опаковките и надраскани. Личи си, че са стари. Може ли да ми дадете сайт за проверка на срока на годност на нещата на Боди Шоп?
Червилата - едното е надраскано леко, но не е пробвано.

# 114
Получих си нещата от сайта. Имам няколко червила и няколко неща на Боди Шоп. Изглеждат ми малко изхабени опаковките и надраскани. Личи си, че са стари. Може ли да ми дадете сайт за проверка на срока на годност на нещата на Боди Шоп?
Те за това са намалени. заради опаковките, не заради срока, надявам се. Аз и от магазин съм си купувала намалена козметика, само защото опаковката е зацапана от някой разлят флакон в кашона да речем и шрифта се е размазал.

# 115
http://www.checkfresh.com/body-shop.html - Сподели после наред ли са

# 116

http://www.checkfresh.com/ - тук ги има на Боди шоп кодовете. Сподели после наред ли са
Благодаря   bouquet
Червилото ми е 2014, серумът на Боди Шоп е 2013, а ексфолиантът е 2014.
Ексфолиантът ми харесва, с груби частици е и ексфолира добре, кожата мирише след като се отмие на него. На него има етикет, на който пише, че първоначалната цена му е 39.90 и че вносител е Юникорн Ритейл, гр. София.
Серумът в началото ми беше с тежка миризма, после свикнах. Кожата ми стана мека и матирана. Има мента в него и се усеща леко охлаждане, докато попие.
Дали ще има ново зареждане на този сайт или е докато се изчерпят бройките  Thinking

# 117
Според мен е до изчерпване на количествата.
Какъв серум си взе?

# 118
Според мен е до изчерпване на количествата.
Какъв серум си взе?
Ето този

# 119
И аз го имам, но още не съм го ползвала. Как е?

Общи условия

Активация на акаунт