Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Сoфия
Някой да е виждал новите четки на Есенс? Къде ли не търсих и никъде не откривам  newsm78

Днес минах пред ДМ и там вече ги има .
За кой ДМ става на въпрос? Вчера минах през този на Софийския и ги нямаше...  Sad

# 616
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пантерка, късно ти прочитам мнението за сухия шампоан на Балея, вече си го купих и не съм го пробвала още, ама като те чета, едва ли ще съм очарована Close Close
Ще знам за друг път за тази марка, щом е добра  Peace Мерси за споделеното.

Може и да ти допадне този на Балеа.Има момичета, които го харесват.
  Peace

# 617
  • Стара Загора
Аз да ви похваля 8 в едно-терапия а арган на Евелин.От доста време не съм се радвала на такъв маникюр.Мажа два пъти на ден.
Може ли да споделиш как точно се използва терапията? Четох за другата 8 в 1 на Евелин, че се мажат 4 последователни дни ноктите и после се сваля. Тази на същия принцип ли е?

Това е олио. Нанася се на почистени нокти и кожички, но е желателно да оставиш ноктите ти да починат. Напр. ако не искаш да ходиш без лак, вечер масажираш и сутринта се лакираш. Peace
Подхранва и хидратира. Приятно е. Peace

# 618
Скрит текст:
Аз да ви похваля 8 в едно-терапия а арган на Евелин.От доста време не съм се радвала на такъв маникюр.Мажа два пъти на ден.
Може ли да споделиш как точно се използва терапията? Четох за другата 8 в 1 на Евелин, че се мажат 4 последователни дни ноктите и после се сваля. Тази на същия принцип ли е?

Това е олио. Нанася се на почистени нокти и кожички, но е желателно да оставиш ноктите ти да починат. Напр. ако не искаш да ходиш без лак, вечер масажираш и сутринта се лакираш. Peace
Подхранва и хидратира. Приятно е. Peace
Благодаря за разяснението   bouquet

# 619
http://beautycosmetic.biz/aries-maska-kosa-argan-maslina-p-11234.html
страхотна маска за коса, отдавна си я бях намислила, но за съжаление не я намирам в моя град. Взех си я от морето за 4лв!

# 620
http://beautycosmetic.biz/aries-maska-kosa-argan-maslina-p-11234.html
страхотна маска за коса, отдавна си я бях намислила, но за съжаление не я намирам в моя град. Взех си я от морето за 4лв!

Много е хубава. И аз сега я ползвам. По препоръка във форума си я взех. В Елитис я има.

# 621
Да,маската на Ариес с арган и маслина е чудесна за цената си -  4 лв. от магазин Елитис . Аз си я обогатявам и с натурални масла, защото косата ми е доста изтощена от боядисване.

# 622
В Лили (DM) има ли я?

Или пък някой да знае да са отвори нов Елитис някъде из София, освен този в Халите?

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 20:45 от Caroline Coyll

# 623
  • Стара Загора

Не. Peace

# 624
Да похваля това кремче за очи, изключително доволна съм Grinning, за разлика от многото по-скъпи, които съм ползвала и не съм била така доволна както от това на Нивеа Simple Smile
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … GMA95kbkOm5pVnwBw

# 625
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето това е моят околоочен на Нивеа, с ролер
Скрит текст:
И аз съм изключително доволна, редувам го със също не много скъп успоковащ гел и кожата под очите ми изглежда доста добре (а беше почнала много да ми личи умората точно там)

# 626
А сега  и това съм поръчала  и чакам да пристигне Simple SmileИзненадана съм много от Нивеа, при все че години не съм я ползвала Laughing Laughingдано  и това да ми хареса Simple Smile
http://www.enzo.bg/nivea/cellular-anti-age-izglazhdassh-serum/

# 627
Препоръчайте ми хубава пила за нокти или по-точно две-една за полиране и една за оформяне! Simple Smile

# 628
Ето това е моят околоочен на Нивеа, с ролер
Скрит текст:
И аз съм изключително доволна, редувам го със също не много скъп успоковащ гел и кожата под очите ми изглежда доста добре (а беше почнала много да ми личи умората точно там)
Помага ли за тъмни кръгове?  bouquet

# 629
  • вятър в маслините, вятър над хребета
При мен да Peace

Общи условия

Активация на акаунт