АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 838
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
 Аз съм при д-р Петрова и съм много доволна, но мисля, че има и друг доктор по здравна каса. Може да се обадиш директно по телефона да питаш и да си запишеш час.  Simple Smile

# 331
Д-р Даниел Ставрев също води женска консултация по каса.Аз ходих при него и при него раждах.Много съм доволна.

# 332
Ама момичета наистина ви питам като е по каса,т.е нищо да не се плаща освен изследванията за секретите и кръвните ,защото вчера гововрих с джипито ми и тя каза в селена уж водят по здравна каса,но всеки път ще ти искат пак по 20 30 лева уж за нещо си..

# 333
  • Пловдив
Ама момичета наистина ви питам като е по каса,т.е нищо да не се плаща освен изследванията за секретите и кръвните ,защото вчера гововрих с джипито ми и тя каза в селена уж водят по здравна каса,но всеки път ще ти искат пак по 20 30 лева уж за нещо си..

Водих си ЖК при Петрова и не съм плащала стотинка за полагаемите се изследвания по касата и за ехографите по касата.По каса няма ехография всеки месец,знаеш.Ако искаш си доплащаш.Някои момичета ги гледа всеки месец с ехограф безплатно.Вероятно преценя коя бременност има нужда от допълнително наблюдение.

# 334

По здравна каса също имаш право на кръвни изследвания и секрет.

# 335
Ама момичета наистина ви питам
Ами наистина ти казваме Laughing
Получих всичко, което ми се полага по каса. Всичко извън този пакет се заплаща, но не ме е задължавала да правя някакво допълнително изследване или най-малкото да го правя непременно в "Селена". Категорично не ме "муфтила" по 20-30 лв на преглед.

# 336
Здравейте, някой раждал ли е в Селена при Др. Пелев? Смятам да раждам при него и търся отзиви.

# 337
  • Пловдив
Хъм..от кога Пелев е в Селена?

# 338
Хъм..от кога Пелев е в Селена?

от както се пенсионира в Окръжна

# 339
Аз ходя при д-р Матев всеки месец,а съм си избрала по здравната д-р Петров(в Хипоталамус)Сега на 12.01 съм на ранна ФМ при д-р Апостолова в селена.Някой ходил ли при нея и добри ли са впечатленията му?

# 340
Здравейте, някой раждал ли е в Селена при Др. Пелев? Смятам да раждам при него и търся отзиви.
Здравейте,
септември месец раждах при д-р Пелев и останах страшно доволна.Въпреки ,че го викнах посред нощ,а също бяха и почивни дни, той веднага се озова.Раждането мина доста бързо и безпроблемно и всеки ден до като ме изпишат идваше на визитация да ме види как съм и как се чувствам.
Аз лично го препоръчвам с две ръце.

# 341
Аз ходя при д-р Матев всеки месец,а съм си избрала по здравната д-р Петров(в Хипоталамус)Сега на 12.01 съм на ранна ФМ при д-р Апостолова в селена.Някой ходил ли при нея и добри ли са впечатленията му?
Аз ходих на БХС и на ФМ при нея и съм доволна. Прегледът ми се стори обстоен и всичко ми обясняваше подробно.  Peace

# 342
Здравейте,
Някой раждал ли е в Селена при Д-р Ангел Карагьозов? Предстои ми секцио след около месец и ще съм признателна, ако споделите мнения. Благодаря.

# 343
Здравей,Solarisis аз се следя при него и като цяло ходи при него от 2 години,страхотен професионалст и човек,Три мои приятелки родиха секцио при него и са изключително доволни.
Късмет и на теб!

# 344
Здравей,Solarisis аз се следя при него и като цяло ходи при него от 2 години,страхотен професионалст и човек,Три мои приятелки родиха секцио при него и са изключително доволни.
Късмет и на теб!

Благодаря ти много Mishle! И аз се надявам всичко да мине добре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт