АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 838
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Здравейте,
Някой раждал ли е в Селена при Д-р Ангел Карагьозов? Предстои ми секцио след около месец и ще съм признателна, ако споделите мнения. Благодаря.
Две раждания при него с отлични впечатления и прекрасни спомени.

# 346
Здравейте, мами, прегледах набързо темата, но не видях информация колко струват в момента ражданията в селена... Преди 18м нормалното с упойка беше 1000лв, сега как е положението... Предстой ми Февруари месец да раждам за втори път и се чудя дали да е при Минев или при Крумов, моля Ви да споделите мнение...
Хубава вечер Simple Smile

# 347
Здравейте, мами, прегледах набързо темата, но не видях информация колко струват в момента ражданията в селена... Преди 18м нормалното с упойка беше 1000лв, сега как е положението... Предстой ми Февруари месец да раждам за втори път и се чудя дали да е при Минев или при Крумов, моля Ви да споделите мнение...
Хубава вечер Simple Smile

Здравейте! И аз като Вас ще раждам февруари Simple Smile
Знам, че нормалното раждане е 1100 лв, а секциото 1500. Ако някоя мама има по-актуална информация, моля да я сподели.

# 348
Трябва ли освен тоалетни принадлежности и помпа за кърма да се носи и биберон за бебчето? Или нещо друго, което е задължително и трябва да го приготвим в сака за постъпване.

# 349
  • Пловдив
Трябва ли освен тоалетни принадлежности и помпа за кърма да се носи и биберон за бебчето? Или нещо друго, което е задължително и трябва да го приготвим в сака за постъпване.

Когато раждах през март 2015 имаха и помпа, и залъгалки, само че помпата нямаше как да обслужва всички, понеже отделението се пукаше по шевовете, така че по-добре си носи. Общо взето всичко имат и дават. Освен тоалетни принадлежности, чехли, зарядно за телефон, чорапки, ластик за коса, гримчета за изписването, хавлиени кърпи, макар че и това дават, ако не си носиш. Задължително, особено ако си секцио си носи от спортните бутилки минерална вода. Ако не беше тази бутилка, щях да умра от жажда първата вечер, защото ме болеше доста операцията и ми беше непосилно да се надигна, за да пия от чашата със сламка, която ми беше оставена на нощното шкафче!

# 350
Здравейте,
Някой раждал ли е в Селена при Д-р Ангел Карагьозов? Предстои ми секцио след около месец и ще съм признателна, ако споделите мнения. Благодаря.
Две раждания при него с отлични впечатления и прекрасни спомени.
Много благодаря за отговора!

# 351

Когато раждах през март 2015 имаха и помпа, и залъгалки, само че помпата нямаше как да обслужва всички, понеже отделението се пукаше по шевовете, така че по-добре си носи. Общо взето всичко имат и дават. Освен тоалетни принадлежности, чехли, зарядно за телефон, чорапки, ластик за коса, гримчета за изписването, хавлиени кърпи, макар че и това дават, ако не си носиш. Задължително, особено ако си секцио си носи от спортните бутилки минерална вода. Ако не беше тази бутилка, щях да умра от жажда първата вечер, защото ме болеше доста операцията и ми беше непосилно да се надигна, за да пия от чашата със сламка, която ми беше оставена на нощното шкафче!

Много Ви благодаря за изчерпателния отговор! Успешна Нова година!

# 352
  • Пловдив

Много Ви благодаря за изчерпателния отговор! Успешна Нова година!

На теб ти пожелавам леко раждане и едно здраво бебче Simple Smile!

# 353
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте Simple Smile

На 28.12 родих секцио в Селена. Интересува ме какво представлява прегледа, който ми се полага на мен?
В петък ще водим бебчо за неговия, но се чудя има ли смисъл да си губя времето и аз да ходя да ме видят?

# 354
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile

На 28.12 родих секцио в Селена. Интересува ме какво представлява прегледа, който ми се полага на мен?
В петък ще водим бебчо за неговия, но се чудя има ли смисъл да си губя времето и аз да ходя да ме видят?

Честито бебче! Да е живо и здраво! Мен лекарката ме извика 20 дни след секциото на контролен преглед. Погледна ми белега от операцията и после ме прегледа на ехограф. Огледа обстойно матка, яйчници и т.н. Според мен не е лошо да отидеш!

# 355
  • Пловдив
но се чудя има ли смисъл да си губя времето и аз да ходя да ме видят?

Ползвай си безплатния преглед за теб.С ехограф през корема гледат матката.Може да съчетаеш двата прегледа

# 356
Здравейте!!!
В началото на втората си бременност съм! Тъй като от няколко месеца вече живеем в Пловдив, искам да попитам няколко неща свързани с АГ Селена и мамите, които са раждали и са проследили бременността си там.
Интересуват ме цените на пакетите за проследяване на бременността, тъй като не успях да ги намеря в сайта на болницата. Насочиха ме към доктор Топалова, моля за мнението ви за нея като професионалист и дали при нея може да се ползва такъв пакет за проследяване на бременността!
Благодаря предварително за отговорите!!

# 357
  • Пловдив
Здравейте!!!
В началото на втората си бременност съм! Тъй като от няколко месеца вече живеем в Пловдив, искам да попитам няколко неща свързани с АГ Селена и мамите, които са раждали и са проследили бременността си там.
Интересуват ме цените на пакетите за проследяване на бременността, тъй като не успях да ги намеря в сайта на болницата. Насочиха ме към доктор Топалова, моля за мнението ви за нея като професионалист и дали при нея може да се ползва такъв пакет за проследяване на бременността!
Благодаря предварително за отговорите!!

Цените на платените пакети са на първа страница.Не знам дали Топалова води такъв пакет.По-скоро не.Обади се на регистратурата и питай.Ще ти обяснят подробно.
Има и безплатна ЖК по касата в Селена също

# 358
  • Пловдив
Пакетът от 500 лева не включва БХС. Имам бременна приятелка. Посъветвах я да не плаща пакет, но тя ходи да се интересува. За мен тези пакети не си заслужават парите, но ако все пак ще се плащат, предпочитам д-р Матев.

# 359
Здравейте, някой раждал ли е в Селена при Др. Пелев? Смятам да раждам при него и търся отзиви.
Здравейте,
септември месец раждах при д-р Пелев и останах страшно доволна.Въпреки ,че го викнах посред нощ,а също бяха и почивни дни, той веднага се озова.Раждането мина доста бързо и безпроблемно и всеки ден до като ме изпишат идваше на визитация да ме види как съм и как се чувствам.
Аз лично го препоръчвам с две ръце.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт