АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 165 735
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета!
Тези момичета,които се следят в Селена с предплатен пакет, могат ли да ми кажат, болничните листове заплащат ли се отделно?

Здравей,

Да, заплащат се. За първия - за 30 дни - на регистратурата ми казаха, че е 80 лева и трябва да направиш изследвания преди това за да ти издадат. Следващите ако ти се налага да взимаш май са по-скъпи, Някъде бях прочела за 120 лева.
Аз лично предпочетох да се запиша при лекар по здравна каса , за да взимам от там болнични.

# 421
Всеки болничен е по 80 лева

# 422
  • Пловдив
Аз лично предпочетох да се запиша при лекар по здравна каса , за да взимам от там болнични.

Таксата за болничния не зависи от това дали АГ то е по каса или не,а от определената такса за ЛКК.В ДКЦ болничните са символична сума.Селена са определили високи такси+влизат някакви изследвания задължително към болничния
Петрова следи по каса безплатно и нейните пациенти заплащат същите суми за болничен като пациентите на платен прием в Селена

# 423
Таксата за болничния не зависи от това дали АГ то е по каса или не,а от определената такса за ЛКК.В ДКЦ болничните са символична сума.Селена са определили високи такси+влизат някакви изследвания задължително към болничния
Петрова следи по каса безплатно и нейните пациенти заплащат същите суми за болничен като пациентите на платен прием в Селена
Това за фиктивни болнични ли се отнася? Аз ползвах болничен, издаден от ЛКК, който не съм заплащала.

# 424
  • Пловдив
Това за фиктивни болнични ли се отнася? Аз ползвах болничен, издаден от ЛКК, който не съм заплащала.

А,как не си плащала?Всички болнични се плащат в Селена.Фиктивни,не фиктивни.
Да не би да са пропуснали да ти вземат парите?На една приятелка така се случи

# 425
Ако лежиш в болницата и ти удължават болничния с ЛКК, не се заплаща, но иначе винаги се плаща

# 426
Ако лежиш в болницата и ти удължават болничния с ЛКК, не се заплаща, но иначе винаги се плаща
Ясно. Такъв е и моят случай.

# 427
Болничният след раждане пак ли се плаща?

# 428
  • Пловдив
Болничният след раждане пак ли се плаща?

НЕ,разбира се

# 429
Здравейте ,момичета.
Бихте ли ми казали дали д-р Топалова работи с направления ?

# 430
  • Пловдив
Здравейте ,момичета.

Доколкото ми е известно, не! Преди години имаше частен кабинет до бившето кино "Фламинго", та не знам, ако все още работи в този кабинет, дали там не приема и по ЗК, но в Селена не работи с направления!

# 431
Здравейте ,момичета.

Доколкото ми е известно, не! Преди години имаше частен кабинет до бившето кино "Фламинго", та не знам, ако все още работи в този кабинет, дали там не приема и по ЗК, но в Селена не работи с направления!

Благодаря , а колко е цената на прегледа  newsm78,понеже  преди години раждах в Селена при нея  Blush

# 432
  • Пловдив
И аз знам,че Топалова не бачка по каса.Не пречи ад питаш на регистратурата.Цените са еднакви за всички лекари.50 лв беше ехографията мин година.

# 433
Благодаря  bouquet

# 434
  • Пловдив
Д-р Топалова не работи с НЗОК. Доколкото знам, преди също е работела само на частно. Частният кабинет с/у кино Фламинго май е преостъпила на дъщеря си - психолог.

Общи условия

Активация на акаунт