?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 089
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 895
Нееее, прасето не е тук. Този тук я гони от жилището си, но тя си стои, че да не плаща разходи в нейната квартира. Той вечеря, а тя стои отстрани и го гледа. Освен това й беше казал, че не е много хубава и не си пада по такива като нея, но прави компромис, едва ли не. Общо взето, тя се беше лепнала като кърлеж за човека и питаше защо той не й обръща внимание. Доколкото виждам, ситуацията продължава да е същата, но нея я устройва.

# 11 896
Нещо се бъркаш. Това като че ли беше друга дама. А тази с колегата, имаше връзка с един, дето я карал да си живеят на село и други работи имаше, но не помня на всички драмите.

# 11 897
Не, не, тази си е. Дали предишният приятел не беше от село?

# 11 898
...обаче явно има кинти за геймърски лаптоп...

# 11 899
  • Sofia
Не, не, тази си е. Дали предишният приятел не беше от село?

Да, точно така, бившият ѝ беше насилник от село, а сегашният е този, който ти описваш в предишните си постове. Двамата бяха колеги в някакво заведение, тя – сервитьорка, той – барман.

# 11 900
Животновъд? С едно прасе? Тоя е бил доста съмнителен.

Е, не мога  Laughing Laughing Laughing
Сълзи ми потекоха от смях  Laughing
И що само с едно прасе? Нали си има и крава ?

# 11 901
  • София
Аз съм пропуснала частта с това, че работят в бар.
Така описваше слисаните и възмутени ,или там каквито бяха, физиономии на колегите, че сякаш в Интерпол работят.

И аз се смях много на прасето. Laughing
А тази ни будалка 100%.

# 11 902
  • Sofia
Абе, бар ли беше, кръчма... Нещо такова. Laughing

# 11 903
На момичето й харесва да я унижават. Не случайно периодично пише тук. Последния път така я нахранихте, че си викам няма да се върне, но не..
Сигурно ако попадне на свестен мъж някой ден, който се държи нормално с нея, ще й стане скучно и ще го зареже.

# 11 904
  • Varna
А, сакън, ще иде зян свястното момче.

# 11 905
  • Сф
Спомням си, селския бек беше бизнесмена ма селото, зъл насилник и не я пускаше, държеше се зле нещо.Тя се гледаше с колегата, за некъф хоремаг-ресторант иде реч.Сега явно са се гаджосали в съседното село и настоящия геймърства.
Радвай се бе жена! Геймърите са потенциални ай тита. А зарязания бек, не ви ли тормози, да се връщаш?- много лесно те прежали тоя зловещ тип.

# 11 906
Не знам за какво говорите, че не следя темата, но много ми хареса изказването, че геймърите са потенциални ай ти. Понеже отглеждам геймър и се развълнувах.

# 11 907
Не знам за какво говорите, че не следя темата, но много ми хареса изказването, че геймърите са потенциални ай ти. Понеже отглеждам геймър и се развълнувах.

Не се вълнувай. Не са. Кажи му да си учи уроците, не да играе до полуда.

# 11 908
Е това казвам. Ама ми стана приятно като го прочетох.

# 11 909
Цитат
геймърите са потенциални ай ти.
Някои са, някои не са. Зависи колко им е капацитетът под капандурата. А и не е нужно да са ай ти. Някои ай ти, каквото и да се има предвид под това са пълни щети. А някои геймъри са с много висок интелект и без да са ай ти.

Общи условия

Активация на акаунт