?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 945
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 180
Нито един. Ще си карам сама.
При така поставен избор, и аз така.
Нито един не става.

# 12 181
Дари, сега разбрах, че ти си анонимната. Така, доколкото схванах, ти въобще не държиш да бъдеш влюбена, обичаща и щастлива. Виждам само желание някой да ти помага финансово, или да се разтушаваш със секс. Няма друга причина да преглътнеш глуповат мъж, или мъж със шарещи очи, който ще е до време, и ще те зареже. Никой от тримата не струва за сериозна връзка, така като чета. Thinking

# 12 182
Начи, един инак много голям умник навремето ми се обиди, че се разсмях като попита продавачката в козметичен магазин тоникът за лице на какви дози се пиел. Кой да ти допусне, че толкоз умен човек може да не е наясно с такива неща. Аз реших, че се шегува, а той човекът сериозен бил...
Ако беше не неприятно умен, а приятно тъп, хич нямаше да му дреме, че ме е разсмял с незнанието си.
Така е, незнание на някакви неща не прави човек тъп. Нормално е да не знаеш нещо, не е нормално, ако не питаш и не се учиш.
Даа, също е много важно как сам приемаш незнанието си: като нещо супер фатално и срамно, или просто като пропуск, който ако се върна на конкретния случай, човекът е наваксал, карайки без да иска хората да се позабаваляват.
Аз в очите на доста народ с повече технически или инженерни познания сигурно съм адски глупава твар. Друг е въпросът липсата на познания в дадени области с какви други човешки качества се комбинират.
Затова е важно уточнението с приятно/неприятно.

# 12 183
Дари* , за описаното в първия ти пост (като анонимна) бих се замислила кой ли точно... но по начина по който ги описваш след това, става ясно, че и първия и втория имат недостатъци, които вече едва търпиш... а в третия не виждаш никаква перспектива... Защо питаш, като от думите ти е съвсем ясно, че никой от тях не е за теб Rolling Eyes

Иначе уточнението "приятно/неприятно" (глупав) е важно, но хич не ми се връзва с  "Тотален лузър и загубеняк.", което е равносилно на "нетърпимо неприятно" (глупав)!

# 12 184
  • София
Не е ли третият тръпката?
Като се замисля - аз искам другият да е по-умен и да се уча заедно с него, но без да ми го натяква.

# 12 185
Да, на Дарито умът и от всякъде прелива.
Чела съм я, не намирам за много умни повечето от постъпките и.
Поне както се описва тук.
За мене ще са си лика-прилика с № 1. 

# 12 186
Тъй кат гледам... то и Дарито, като да не става, не само мъжете и Grinning
Дарито, този "Тотален лузър и загубеняк" все пак от време на време ми се струва, че ти удря по един пенис... та това не говори много добре за тебе Simple Smile Заслужаваш си и тримата Grinning

# 12 187
Да, на Дарито умът и от всякъде прелива.
Чела съм я, не намирам за много умни повечето от постъпките и.
Поне както се описва тук.
За мене ще са си лика-прилика с № 1. 

Да, да, знам, че не ме понасяш. Няма нужда все да го натякваш и обиждаш!

С една дума, като странични мнения- никой не става май за сериозна връзка.
То читави мъже не останаха. ooooh!

# 12 188
спри да въртиш и тримата едновременно /поне аз това разбирам от твоето описание/ и се огледай за някой свестен

# 12 189
  • София
Свестният ще си има друг кусур,
Оставете Дари, тя е свободна жена, доколкото схващам разведена, т.е. ще мисли повече, защото има и дете в картинката. Да си ги върти, за никъде не бърза.

# 12 190
спри да въртиш и тримата едновременно /поне аз това разбирам от твоето описание/ и се огледай за някой свестен

Явно свестни мъже няма, ама светът прелива от свестни жени...

# 12 191
написала съм само какво бих направила на нейно място
не бих губила време, енергия и очаквания по трима едновременно като всеки един смятам за недостатъчно добър, а накрая и "име да ми излезе" /за мен това е важно/

# 12 192
  • София
написала съм само какво бих направила на нейно място
не бих губила време, енергия и очаквания по трима едновременно като всеки един смятам за недостатъчно добър, а накрая и "име да ми излезе" /за мен това е важно/
Защо, ако си даваш сметка за собствените недостатъци?
Примерно: Той е непрактичен, но и аз съм такава, по-добре отколкото някой, дето постоянно ще ми пили на главата

# 12 193
Дари, евала, че за разлика от много други жени, успяваш да намериш мъже, но по някакъв начин привличаш само такива, които не стават. Знам, че и сама не се стои, но би трябвало малко да ги отсяваш, но и насреща да предлагаш нещо със стойност. Помисли в тази посока- какво предлагаш ти и какво получаваш в замяна. И не стой на работа за минималната.

# 12 194
Cuckoo, нейният въпрос е
Цитат
Кого бихте предпочели?
а не "кой е най-добрият за мен", т. е. за самата Дари
за това отговарям от своя гледна точка

Общи условия

Активация на акаунт