?Въпроси всякакви за СО?

• 1 852 013
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 025
Така ѝ се иска Simple Smile

# 17 026
Едно е да те гледа бот, друго е да те гледа психо гадже и да точи лиги.

# 17 027
Да отговоря на въпросите все пак. Колеги сме и знам коя е жена му, знам й името, виждали сме се.
Той не ми е разказвал нищо живота им, разбира се, говорим си служебни неща и споделяме общи интереси. Страшно много общи неща. Всичко това е от скоро.Намира си повод да идва при мен, тогава, когато не е необходимо, търси компанията ми постоянно, като сме на работа. Даже един колега започна да подмята  като го види отдалеч" търсят те, имаш гост", което вече става конфузно и неприятно.
Приятелите им във фейсбук не са скрити, даже не бях обърнала внимание на списъка й, но ми излезе, че с въпросното лице нямаме общи приятели във фейсбук, а той би трябвало да излезе като общ приятел иначе. Това ми се стори странно и прегледах списъка й с приятели, които не са много, той не е в него. Да, може би някои партньори не са приятели, но е интересно, как така до даден момент си били, а после не са.
Не съм на 15, за да си въобразявам, без да имам повод.След като пиша всичко това, значи има защо.

# 17 028
  • Варна
Той е обвързан ама това не му пречи на попълзновенията. Щом и колегите вече са стоплили. Кофти.

# 17 029
Следващия път като дойде при теб без повод го питай небрежно "Как е жена ти?"

# 17 030
Не знам, аз сега стоплям, че явно поне 10 колеги са влюбени безнадеждно в мен, съдейки по това какво минава за романтичен интерес и как се проявява той на работното място. Горките.

# 17 031
Е, как така били, пък сега не са. Е, това си е детинско мислене вече. Ами, така, на. На моят човек не му харесва да гледа моите споделяния на интериор, цветенца и пейзажи. На мен пък не ми допада да гледам крийпи хумор. Това теб какво ще те стопли, каква логика търсиш? Че с жена си са пред раздяла и имаш зелена светлина?Simple Smile
Ми питай го, де. Сталкерството най-много да те обърка повече. То и да търсиш в мрежата не е за всеки.

# 17 032
Деца имат ли тези въпросните, които не са приятели във фейса?

# 17 033
Благодаря още веднъж за всички мнения. Наистина не беше нужна толкова ирония, а на моменти откровена злоба.Разбирам, че сте съпруги и ви светва червената лампичка, но и вие разберете, че никой не се събужда сутрин с мисълта да се влюби в някой обвързан мъж. То просто се се случва. На мен досега-никога и вярвах, че ще е така винаги, но ето-случи се. Не се дръжте, сякаш имате гаранция, че няма да се случи и на вас. Не съм направила нищо лошо, не съм обезпокоила никого. Имала съм съмнения, погледнала съм във фейсбук, мъчило ме е нещо, обърнала съм се към вас. Всеки има нужда от съвет в даден моменн, особено ако ситуацията е такава, че няма как да сподели с някого навън.Въпреки сарказма ми помогнахте да разбера, че трябва да преодолея емоциите. Ако случайно и той ги има спрямо мен, ще му се наложи да направи същото и да си гледа семейството. Благодаря още един път и извинявайте, ако съм прекалила с нещо.

# 17 034
Едно е да те гледа бот, друго е да те гледа психо гадже и да точи лиги.
Трети и н-ти вариант съществуват, дори и да не можеш да си ги представиш.

# 17 035
С мъжа ми не сме приятели във ФБ. Означава, че има хора всякакви.

Ааа, не. Значи, че е позволено някой да се влюбва в теб. Laughing
Ясно, не ползвам ФБ по предназначение като сайт за запознанства Simple Smile

# 17 036
  • София
Имала съм съмнения, погледнала съм във фейсбук, мъчило ме е нещо, обърнала съм се към вас. Всеки има нужда от съвет в даден моменн, особено ако ситуацията е такава, че няма как да сподели с някого навън.Въпреки сарказма ми помогнахте да разбера, че трябва да преодолея емоциите. Ако случайно и той ги има спрямо мен, ще му се наложи да направи същото и да си гледа семейството. Благодаря още един път и извинявайте, ако съм прекалила с нещо.

А, не им се връзвай толкова на праведните тук! Peace
За мен, да си бил приятел с гаджето, а после да не си, не е без значение и буди въпроси.
Ако работят заедно и той си позволява да се осуква около теб, значи не му пука особено и на нея- също.
Дали пък не са си дали карт бланш, без да тръбят сред колегите?

Това бих се опитала да разбера.....

# 17 037
Според мен всички тези подробности нямат значение. Абсолютно егоистично се замисли за твоите интереси - наистина ли искаш връзка с мъж, който докато е с теб ще се усуква около следващата. Такива хора не се променят.

# 17 038
Не е до "праведност", до правилно отчитане на поведението е.

# 17 039
не знам как се беше случило, но две мои много добри приятелки СЕСТРИ не ги виждах да са си взаимни приятели във фб... и  двете са мои приятелки, и имаме малко общи приятели и като гледам профила на едната, другата не ни е обща приятелка. много се притесних, че са се скарали, чак изтрили и тръгнах да им звъня да питам всичко ок ли е. е, познай- приятелки си бяха и скоро след това видях как едната коментира снимки на другата и т.н.... а защо не ги виждах като общи приятели си има обяснение, което разнищих по-късно. тъй че не вярвай за всичко на тоя фб...!!!

Общи условия

Активация на акаунт