Бъдещи осмокласници-тема 69

• 66 220
  • 938
  •   1
Отговори
# 795
  • out of space
Взех за 5-10 минутки удостоверението за преместване от 125-то. На мястото на шефската секретарка беше една усмихната жена, която без въпроси и увъртания свърши работата бързо и без помощ от трети лица.
Вчера сутрнта татко е записал в 1 НЕГ дъщеря си за 5 минути, а в 125-то му е отнело 45 минути. Съученик на дъщеря ми е чакал час и половина за същото.

Препоръчвам 14-15 ч. за ходене до там ако още някой не си е взел документите.

# 796
Здравейте,

Нали първо се записваме в училището, което сме приети,
и след това си взимаме отпусното от старото училище?

# 797
  • Пловдив
Здравейте,

Нали първо се записваме в училището, което сме приети,
и след това си взимаме отпусното от старото училище?

Ако си в София - да.

# 798
Благодаря.   bouquet

# 799
И ние взехме отпусното, но от новото училище го искат чак на първата родителска , на 9 септември, заедно с картона
Така че...Simple Smile Ваканция Simple Smile
След няколко дни отива на море Simple Smile
Вече сме спокойни( въпреки че роднини постоянно ни говорят, че сме направили грешка и другото училище било по-добро, и детето много се ядосва)

# 800
Роднините да си гледат техните деца.  Twisted Evil Детето има право да бъде щастливо и да направи собствен избор. Трябва този избор много да се отдалечава от нормалното и разумното, за да се намесите с таткото, но не и роднините Naughty

# 801
4 свободни места за 3то класиране в НПМГ [...]

# 802
  • София
И ние взехме отпусното, но от новото училище го искат чак на първата родителска , на 9 септември, заедно с картона
Вече сме спокойни( въпреки че роднини постоянно ни говорят, че сме направили грешка и другото училище било по-добро, и детето много се ядосва)
Спести ми писането  Grinning точно същото положение и при нас включително и роднините и приятели  Wink
Хубава ваканция!

# 803
  • софия
Искам да попитам свободните места за 3-то класиране на сайта на РИО ли ще ги обявят?

# 804
  • Пловдив
Искам да попитам свободните места за 3-то класиране на сайта на РИО ли ще ги обявят?

По принцип трябва да ги има там. Със сигурност - в училищата - гнезда.

Изобщо не ме интересува какво казват другите за избраната от девойката гимназия и специалност.
Тя сама избра, тя ще учи това. Ако я бях напъхала зорлем в ЕГ заради високия й бал, ефектът със сигурност щеше да е поразяващ в отрицателна посока. Сега се нахъсва, пък да видим докога ще й държи ентусиазмът.  Peace

# 805
Да, благодаря ви, и ние сме на това мнение Simple Smile - важното е тя да си го харесва. Тя всъщност харесваше и двете, но така реши. А ние подкрепяме и съветваме.

# 806
  • софия

По принцип трябва да ги има там. Със сигурност - в училищата - гнезда.

Благодаря.

За едно приятелче на сина ми искам да ги видя, че нямам време да ходя до училището - гнездо, а им обещах да им съдействам.

# 807
  • нейде там, където ....
И аз в клуба с раче в семейството, което вчера стана по-голямо с още една година - гимназистът.
Да почерпя за негово здраве, макар и виртуално, с чужди торти:

Скрит текст:

И ние минахме през етапа с роднинското опяване. Но в крайна сметка - детето ще учи там, не те.
Аз съм изумена от положителните промени, които настъпиха при нас, след записването.

# 808
Честито! Само напред и нагоре!

# 809
  • София
Момичета, моля, споделете/препоръчайте тестове по БЕЛ за шести и седми клас по формАта на НВО и помагала за преразкази.

Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт