Къде в Русе?!Тема-8

• 115 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
На Макаронената.

# 481
Здравейте, момичета! Въпрос към цветарките и градинарките: освен Бриколаж, къде се продават градинарски неяа (без разсад): вермикулит, кокосови фибри, дървесен чипс/стърготини/пелети, слънчогледови люспи, слама? Евентуално, ако се сещате къде мога да си купя дървени стърготини (за съжаление, в зоомагазините постелките са от иглолистна дървесина, а на мен ми трябва широколистна)? Благодаря предварително!

# 482
Паркстрой? Почвената им смес е разкошна, цената също. За останалите неща не знам дали ги имат.  Никога не съм търсила.

# 483
Благодаря, Agnesana! И почвена смес ще ми трябва, добра идея.

# 484
Здравейте, имам нужда от малко помощ, предстои ми ремонт, та къде предлагат качествени дограми? И някой усвоявал ли е тераса - колко струва това удоволствие? Simple Smile Благодаря предварително!

# 485
За усвояването намери читав майстор с добра машина за къртене, после 2-3 общи работници да изнесат боклука. Ако намериш първия обикновено той си има хора за второто.
Преди няколко години къртене с изнасяне беше около 300лв.
Другите неща предполагам си ги знаеш Simple Smile.
За дограма: аз съм доволна от Вили Ал и от Ролпласт, зависи каква дограма искаш. Аз държах на Трокал и за това втория път избрах Ролпласт, другата фирма не я предлагат. Вили Аз имат много добри монтажници.

# 486
Вили ал работят с Ролпласт. Вече почти всички фирми работят с Ролпласт.

# 487
Здравейте, момичета ! И аз съм от Русе и затова се записвам да ви следя.

# 488
Това е ново. Преди две години не беше така.
Окрупнява се бизнеса Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 10:22 от Devil_Rose

# 489
Благодаря много Simple Smile) ще го умуваме...

# 490
Здравейте!  Някой да знае очен лекар в района на автогарата.
Благодаря предварително.

# 491
  • На брега на реката
Оптика М13М, срещу Земеделския колеж, от другата страна на булеварда. Аз лично имам негативно мнение за компетентността на възрастната лекарка, но има и доволни от услугите им.

# 492
Оптика М13М, срещу Земеделския колеж, от другата страна на булеварда. Аз лично имам негативно мнение за компетентността на възрастната лекарка, но има и доволни от услугите им.

Благодаря! Звънях там, но се оказа, че лекарката преглежда само ако ще си поръчваме очила, други прегледи не прави.

# 493
  • На брега на реката
Ахахах не ме изненадва политиката им  ooooh!
Ако се пуснеш надолу по Борисова, срещу Икономическия техникум има една оптика, където преглежда др.Миланов. За жалост платено и с предварително записване за след близо месец. Аз съм изключително доволна от него, от отношението му и че помни пациентите си. Научих цялото си семейство да ходи при него, включително и дъщеря си водя.
Но друг в района на гарата не зная.

# 494
Ахахах не ме изненадва политиката им  ooooh!
Ако се пуснеш надолу по Борисова, срещу Икономическия техникум има една оптика, където преглежда др.Миланов. За жалост платено и с предварително записване за след близо месец. Аз съм изключително доволна от него, от отношението му и че помни пациентите си. Научих цялото си семейство да ходи при него, включително и дъщеря си водя.
Но друг в района на гарата не зная.
Благодаря! Чувала съм за него много добри отзиви, но ми трябваше спешно и наблизо. Проблема вече се оправи, дано не ми се налага отново да търся лекари, че и по спешност.
Лек и усмихнат ден на всичко!

Общи условия

Активация на акаунт